a_gala
Fanka BB :)
A ja melduję, że Elenka zaliczyła dziś pierwszy dzień w "przedszkolu", choć to może za wielkie słowo, bo była na 2h zajęciach z angielskiego w mini przedszkolu językowym. Podobało jej się bardzo i póki co nie było problemu żadnego :-) Będzie chodzić tam 3x w tyg na 2 godzinki do południa. Na pewno do końca czerwca tam pochodzi, a potem całkiem możliwe, ze już pójdzie na 5h do "normalnego" żłobka
Co do karmienia piersią to u nas jakoś od początku problemu nie było, tylko E. często się domagała cyca, a tak to załapała jeszcze na sali porodowej i pamietam, ze jak zaczęła ciamkać, to dopiero po 2h puściła ;-)
Karmiłam rok (bez tygodnia) i w sumie Elenka sama zrezygnowała, ostatni tydzień to niemal na siłę ją przystawiałam z rana ;-)
Co do karmienia piersią to u nas jakoś od początku problemu nie było, tylko E. często się domagała cyca, a tak to załapała jeszcze na sali porodowej i pamietam, ze jak zaczęła ciamkać, to dopiero po 2h puściła ;-)
Karmiłam rok (bez tygodnia) i w sumie Elenka sama zrezygnowała, ostatni tydzień to niemal na siłę ją przystawiałam z rana ;-)