reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

haha, Netka zrób test, bo teraz wszystkie będziemy się głowić:-D Moim zdaniem mało prawdopodobne, że to ciąża, ale tez mam co jakiś czas takie schizy- zwłaszcza , gdy pomyślę, jak byłoby "wspaniale" gdybym zaszła w ciążę;-)Też odczuwam takie ruchy jelit jakby mi się tam coś kręciło;-)

Dziewczyny- współczuję koszmarów!!

Nasza nocka średnia, sporo kręcenia i wczesna pobudka, bo po 6. Byliśmy na spacerze, a teraz drzemka, potem nie wiem co, maruda dziś z Barta...

reklama
A mi dzisiaj głowa pęka normalnie masakra.
Byłam z Maciusiem na grupie poszalał troszkę po powrocie do domku zjadł odstawił histerię, a teraz siedzi i mam nadzieję że pójdzie spać.

Netka zrób dla spokoju test :-)

Dziewczynki sny macie nieprzeciętne!
Dobrze, że to tylko i wyłącznie złe sny.Ja też mam różne dziwne ale to tam...
Słuchajcie, może jutro zrobię test, już sama nie wiem... musiało by to chyba być NIEPOKALANE POCZĘCIE...Wiem, że wszyscy czekają na nowego Zbawiciela ale ja nie czuję się gotowa, do pełnienia tej roli-roli matki po raz drugi..Nie w tym czasie, nie z takim bałaganem w głowie jaki ma TZ mój!

Ale gorąco u nas... Aluś spi, w parku z ciocią na spacerku jest:)
M kopie podwórko, bedzie nowa trawka. Deski na piaskownicę juz pomalowane, schną sobie:)

Ja jak na pracoholika przystało jestem w pracy:-)

Netka padlam z tego niepokalanego poczęcia :D Ale zrób ten test, dla wasnego świetego spokoju...

Dobrze, że złe sny są z reguły snami, mówię z reguły bo mojej mamie wyśmił sie pogrzeb syna i nawet widziała jak wygląda, ze nie bylo widać twarzy w trumnie i tak bylo faktycznie jak był pogrzeb mojego brata to twarz miał zabandażowana i okryta biała chusteczka bo nie miał pół twarzy po zderzeniu z samochodem.

Ech musze sie za siebie wziac, cos mi przybylo tu i owdzie i patrzec na siebie nie moge, a przedewszystkim moj okropny brzuch-bleee.

hej Wam
ależ pogoda cudna!! siędzę w pracy od 15 i mam non stop włączony wiatrak na biurku bo nie idzie tu wytrzymać. latem podobno jest jeszcze gorzej :-)
Młody dziś w żłobku płakał ale jest postęp, nie usnął jak zwykle do tej pory u Pani na rękach z wyczerpania spowodowanego płaczem, tylko się ładnie bawił i poszedł na drzemkę z resztą dzieci. spał ok godz ale obudził się w świetnym humorze :-)
odebrałam go po 14 i pędem do pracy więc tam nie jadł obiadu. jutro odbiera go dziadek po 15.
weekend mam wolne więc chcemy go spędzić rodzinnie gdzieś na świeżym powietrzu :-)

Netka niepokalane poczęcie, to byłoby coś :-) uwielbiam Cię za Twój humor :-)
Żabcia, kota zdjęcia chcę!!!! i to już!! Waszych brzuszków!! :-)

reklama
inka u mnie nie ma jeszcze co pokazywać .... kupa tłuszczu w 20 tyg dam fotkę obiecuję :-)

Zmotywowałam się i poszłam z synem do sklepu, przemogłam lenistwo bo jeść coś trzeba no i myślałam że głowa przestanie boleć po spacerze no ale jak bolała tak boli. Gotuję właśnie brokuła potem zrobię bułeczkę z masełkiem do niego i będę zajadać mam nadzieję że młody też się skusi bo ile można jechać na kaszce zrobił się tadek niejadek wszystko jest fuuu poza deserkami i kaszką no i słodkim które ma ucięte nie ma obiadów nie ma słodkiego.

Do góry