reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

hejka!
dlugo nie pisalam.... Maly przeziebiony, siedzimy od 2tyg w domu i prawie osiwialam.... Podczytuje, ale jak mam cos napisac, zaraz sie budzi i tyle.... jest tylko jedna drzemka od 12 do 14 i w tym czasie sprzatam i robie obiad.... Moje zycie jest jak z filmu Dzien Swistaka....
Zdrowka dla chorowitkow!
Phelania - trzymam kciuki za finisz!
Gratulacje dla dziewczyn, kt zaczely prace! Ale wam zazdroszcze!
Kupinosia - musze sprawdzic to rondo, bo u nas ostatnio tez placz przy myciu glowy...
Freiya - jak sie nie odezwa do piatku - to moze zapytaj.....
Zabcia, Kota - wspolczuje dolegliwosci... ale jeszcze troszke i rodzina bedzie w komplecie!!!
Inka - jak kot?
Przepraszam, ze nie odpisze wszystkim, ale skleroza to bardzo podstepna choroba.....

reklama
Witam od rana tyle pracy ze nie mam kiedy poczytac was nawet. Ale zaraz koncze i uciekam do domu, moze wiecej czasu bedzie:)

Agala Alan tez bezsmoczkowy, jak był malutki to jeszcze troche possal, ale odkad skonczyl pol roku to nie ma mowy..

Violett fajnie ze z pracy jestes zadowolona.

Zabcia zdrówka!

Netka wspolczuje sąsiadów :no::no:Mam jednak nadzieje ze po interwencji policji troce sie uspokoi.

Phelania tez tak mam ze jak jestem w CH to podswiadomie ciągnie mnie do H&M i to od razu na dział dziecięcy.... Ostatnio przy okazji zakupów kupiłam młodemu polówkę jebitnie zieloną, a podobała mi sie jeszcze oczojebnie różowa i chyba jak bede na zakupach swiatecznych to ja wezmą ... ;)
Jak kupisz rowerek to proszę nam sie pochwalic, tez bede szukala, ale tak jak juz na pewno cieplo bedzie.

Kupiosia fajnie ze rondo sie sprawdziło, Alan tez niecierpi myc wlosów, nie wiem po kim, ja swode myję codziennie:)

Papayka zdrówka dla was!

Hej, nasza nocka średnia, bo mały się sporo kręcił, ale dospał do 7.30. Po śniadaniu pojechaliśmy na zakupy ...myslała, że będzie mało ludzi,a tu nie było gdzie zaparkować. W sklepach koszmar - 20 minut w kolejce do kasy. Nie kupiłam jednej ważnej rzeczy i szlak mnie trafia , że będę musiała szukać jeszcze po sklepach tego grr
Bartek teraz drzemie, a ja chwilę oddechu mam. Tz ma wolne juz , więc fajnie.
Nie wiem kiedy mieszkanie do ładu doprowadzę jeszcze...może dziś łazienkę chociaż zrobię...:sorry:

Zdrówka dla wszystkich chorowitków- małych i dużych!!!

a_gala - co do ćwiczeń na pupę i uda, to przysiady i wykroczne, ale z obciążeniem.
Bartek niestety smokowy bardzo, ale martwić będziemy się potem
;-)

Netka - współczuję sąsiada! Nie daj się w pracy !
Violett - mam nadzieję, że do mnie nie zadzwonisz;-), bo nie cierpię takich telefonów ofertowych:rofl2: Grunt, ze odnajdujesz się w pracy- życzę życzliwych po drugiej stronie słuchawki!

Kupinosia- dziękuję, że pytasz- sunia troszkę lepiej z samopoczuciem psychicznym, po świętach jedziemy do weta zobaczyć co i jak...to ona:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.519820404736762.1073741825.159506617434811&type=1

Milva - ja znam te ćwiczenia bardzo dobrze, tylko one mi ud nie wyszczuplają, tylko nogi stają się po prostu bardziej "nabite" nic więcej, a tego nie chcę :-( Jak się troszkę ociepli i stopnieje śnieg, to zacznę troszkę biegać, tak sobie postanowiłam

Hello
Dziewczyny nie mam siły czy Wasze dzieciaczki też jeszcze budzą się na jedzenie w nocy?
Sara budzi się ok 23;30 -01:00 ,a potem to zależy o której zjadła pierwszy raz albo 3:30 albo ok 5
Wiem,że nie powinna juz jeść,ale inaczej jest w praktycze...budzi się z płaczem ssie smoka jakby miała go zamiar zjeść...
Podałam jej wodę to budziła się z płaczem..
Nie wiem jak to będzie,ale jeszcze dam jej czas..
Mój synek sam przestał poprost jeść i tyle...
Ja dzień świastaka mam codziennie i to nie tylko przez dwa tyg,ale non stop ...
Tęsknie już za mężem jak przyjedzie na urlop to przejmie troszkę moje obowiązki.

Żabcia oddałam głos na Maciejka ;P
Milva Piękna ta Limba i te imię... Gdybym miała dom-wzięłabym ją do siebie...szkoda, że rodzice moi nie chcą już zwierzaka...
Zdrówka małym i dużym!
Byłam po ciasto na Święta na drugim końcu miasta. Zajęło mi to 1,5h-Ninka z Nianią była u niej w domu, bawiła się z Agnegliką-córką niani. Kupiłam 6 rodzajów ciast-po kwadracie takim ;) Tiramisu, Bananowe, Takie z wiśniami i ciastem francuskim, z jagodami, czekoladowe przekładane ;)MNIAM PYCHA!
Teraz Nina śpi. Na 17 logopedę mamy..Nie chce mi się nic robić ale łazienkę trzeba ogarnąć i w szafie u mnie.
Pięknie słonecznie jest ale wiatr-okropny!
Majeczka Nina jadła 2 razy w nocy od urodzenia, później raz... a jak miała ok 5 miesięcy odrzuciła jedzenie nocne i do tej pory dostaje wodę jak jest taka potrzeba. Jak Ewelina?

Ostatnia edycja:
Hej
Zulka spi ja wlasnie skończyłam sprzątać:)A w pracy a japije sobie herbatke:DD

Kupinosia nieprzepadlam:) po prostu jakos nie mogłam się wdrożyć w pisanie
Kota ja tezpamietam ze mialm mokro i tez wlasnie się balam ze to wody się sacza alewlasnie ginka mi powiedziala ze to normalne:)
 papayka zdrowka dla Was
Netka to ja wpadam na ciasto mniam mniam:DD

U nas tez Zuza bezsmoczkowa poprostu nie chciala moze to i dobrze:pP

Milva- spojrzałam w oczy Limbie i sie popłakałam. Gdyby to było bliżej to bym ją zaadoptowała
Majeczka- Kasia to już z pół roku będzie jak nie jada w nocy

a z tym rondem to właśnie sie na razie nie sprawdziło :) bo Kaśka je ściągała z głowy, ale i bez niego oswoiła sie z wodą po pluskaniu/szaleństwach z Olą. Zobaczymy jak to będzie dalej.

reklama
Do góry