reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witajcie. My rano w kościele. Msza 1,5 godz:szok: U nas jest Pasja śpiewana. Dla dzieci to mega długo. Na koniec mszy słychać było jak dzieci sobie gadają, a było ich dziś sporo. Maja jak się nudziła to poszła sobie do dziadka do zakrystii, Mikołaj poszedł spać, a my ciężko ale daliśmy radę.

Ja już na jutro spakowana. Az się boję jak ja to przetrwam wszystko.

Ciasto drożdżowe wyszło i podobno b. smaczne.

Netka trzymam kciuki żebyś w miarę bezboleśnie zniosła to wszystko

Phelania ty się jeszcze trzymaj cobyś wielkanocnego żarła się najadła

reklama
Witam:)

Od rana jakos brak czasu.. Alan wstal pare minut po 6, ale M sie zlitowal i zabral go, abym dospala troszkę:) Potem ja go wzielam a M sie polozyl.
Wyprawilam Alanka i wyslalam z ciocia poswiecic palme. Alan spal dzis w ciagu dnia tylko 15 minut. Boje sie ze juz w dzien nie bedzie chcial spac..

Nastazja zdrówka dla Adasia, biedactwo, mam nadzieje ze jutro bedzie juz lepiej!

Milva u nas dzisiaj tez zimnica straszna!

Netka fajne takie spotkanie...:)

Kota piątki??? Łoo my czekamy, boje sie jak beda szły, wczesniej dalabym cycka a teraz nie wiem co zrobię. Dobrze ze jeszcze tylko 4 zęby i koniec!

To widzę ze nie tylko Alan nie lubi myc zębów. Myjemy codziennie wieczorem w czasie kąpieli, chcialabym juz go przestawic na mycie zębków rano i wieczorem. Jak mlody widzi szczoteczke to juz zaciska buzię :baffled: "sposobem" wkladam mu mój palec za zęby zeby nie zamykał i myje... Dzis kupilam mu jeszcze inną pastę, moze w tym był problem. Jak nie pomoze to chyba trzeba bedzie tez myc swoje zęby przy nim.

Hej Dziewczynki.
Nina śpi. Ja szykuję się na jutro, na szczęście jutro tylko 4h pracy mam...!
Ale załatwić sporo muszę. W końcu papiery do żłobka dla Niny złożyć, do banku zalecieć i po mieście polatać za prezentami dla rodzinki z USA. Dostaliśmy od nich 'dary"-w sensie prezenty. Jestem zadowolona, zawsze coś tam wpadło do tej mojej garderoby(bluzka). Ninka dostała fajnego niekapka-dobrze, bo miałam już wymieniać, bo od soczków wygląda okropnie!P też coś dostał ale mu nie przekażę no i dostałam truskawkę!Taki talerz na ciasto-zajebiste-Moja mama dostała ogromną truskawkę!!!Może uda mi się jej zabrać dla siebie haha ;))Oczywiście prezentów dostaliśmy jeszcze trochę i będzie problem z rewanżem, bo ja kompletnie nie wiem co kupić!
We wtorek szczepienie Niuni, jakoś stracha mam dziwnie, nie wiem czemu, zawsze lajtowo podchodziłam do tego a teraz...
Cieszę się, że mój brat przyjedzie już w czwartek do domu na Święta. Zajmie się Ninką jak będę w pracy, brakuje mi Go... on dobrze na mnie wpływa. Motywuje. Może będę weselsza!

Dziewczyny czy wam się coś nie pomajtało z tymi 5-mi? One wychodzą dużo później bo jak dziecko ma ok. 2-2,5 lat.

AGAPA a gdzie Ty się jutro wybierasz, że już spakowana jesteś??
Od jutra moja Wiktoria zaczyna turnus rechabilitacyjny w CZD w W-wie. Będziemy tam jeździć codziennie do 12 kwietnia. Muszę zabierać ze sobą Mikołaja i Maję. Z Majką może czasami ktoś zostanie, ale Mikusia muszę zabierać więc muszę go spakować (pieluchy, husteczki, ubrania na zmianę w razie co, jedzenie itp).

Gdyby któraś potrzebowała coś się dowiedzieć w CZD albo się ze mną spotkać to jestem do dyspozycji:-)
Mogę teraz mniej zaglądać albo i wcale, ale niektóre mają mój nr. tel. więc będziemy w kontakcie.

Dzień dobry
Ależ ja jestem zmęczona! Kompletnie nieprzyzwyczajona do wystawiania tak wcześnie :-) dzis na szczęście idę na 9 wiec niby mogłam dłużej spać ale po co? Młody stwierdził że pora wstać, było kilka min po 6!
Po pracy jedziemy na basen wiec dzien na wysokich obrotach!
Przepraszam ze tylko o sobie ale nie pamietam już co komu :-(

Milego dnia!

Witajcie, Adaś też na nogach od 6:00. Kaszel ma okropny, z nosa się leje dosłownie:( Od 8:00 rejestrują w przychodni, ale nie będę dzwoniła bo tam o 8:10 już nie ma miejsc :confused: M. pojedzie osobiście go zarejestrować, bo pewnie się nie dodzwonię tak od razu. Mam nadzieję, że nie usłyszę że nic mu nie jest i nie dostanę tony jakiś nic niewartych leków za 100 zł.
Ehhh muszę już na dobre zwlec się z łóżka, ogarnąć trochę, zrobić sniadanie i dzień czas zacząć , ehhh łatwo nie bedzie

reklama
A my pospaliśmy do 8, chyba mały odespał poprzednią zawaloną nockę. Myślałam, że ta tez będzie kiepska, bo przy usypianiu się kręcił i jęczał, ale było znośnie.
Ja na antybiotyku, słońce świeci , ale zimno okropnie - koszmar.

Nastazja - to daj znać co lekarz powiedział, ehh biedny Adaś...

Musze ogarnąć mieszkanie, ale potwornie mi sie nie chce:confused2:

Do góry