Milva
Zbójkowa mama;)
Milva biedny piesek.. A co pozniej robisz z takim biednym pieskiem, jak juz sie do troche "odratuje"?
Szukamy mu nowego domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milva biedny piesek.. A co pozniej robisz z takim biednym pieskiem, jak juz sie do troche "odratuje"?
Wiesz, ona jest zdolna i mądra, ale niestety musi się troszkę pouczyć, nawet nie dużo, ale to musi być taka szczera nauka. Znowu sobie olała naukę i nie zna podstawowych wzorów np. na pole kwadratu i prostokątaAgapa nie przejmuj sie tak tymi jedynkami, na pewno poprawi raz dwa. Ja osobiscie na srednich stopniach sie uczyłam i zyje Nie kazdy musi miec najlepsze oceny
Jaki kolorek sobie zrobiłaś?
Ten biały nalot to prawdopodobnie pleśniawki czy jakoś tak się nazywa. W sklepie zoologicznym jest taki preparat, który wpuszcza się do wody i choroba ustępuje.Jedna zlota rybka umarla ;( kurde nie wiem co jest nie tak bo druga tez osowiala i ma ten Sam bialy nalot co tamta ;(
Mikołajowi myję raz na jakiś czas zęby, ale to jest tak: on zaciska usta, a ja mu na siłę wpycham szczoteczkę.Hej!
Moje dziecko dzis nic nie spało popołudniu.. mam nadzieje ze nie padnie mi w najblizszym czasie, tyl
ko dotrwa chciaz do 20...
Zimno strasznie, a przez okno taka ladna pogoda sie wydaje...
Mam pytanko:Chetnie wasze dzieci myją ząbki? Bo u nas ostatnio to istny horror... Ile razy dziennie je myjecie ?
Phelania wspolczuje nocki..
Nastazja zdrówka!