reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dzięki dziewczyny za kciuki.. Nasza lekarka jest w ośrodku od 11, ale dopiero od 13 przyjmuje dzieci chore. Więc jedziemy na 13 bo jesteśmy pierwsi. Adaś teraz śpi, bo wstał wcześnie i już padnięty był. Ciekawe jak będzie ze szczepieniem, bo mamy za 2 tyg.
na obiad robię gulasz, właściwie to sam się teraz robi a ja wcinam moje śniadanie - twixa.

reklama
Hej Dziewczyny.
Sarunia skończyła brać antybiotyk-mam nadzieję,że chwilę będzie znośnie i nie złapie zaraz coś nowego:confused:
Kompletnie nie mam czasu na nic
Ostatnio jeszcze kuzynka podrzuciła mi swoją córcię na noc 3 l ..także już całkiem miałam urwanie głowy...
Dziewczyny gdzie ta wiosna???

Ale mnie senność ogarnia normalnie masakra jakaś a mój mały terrorysta ani myśli iść spać.

Phelania fajna kołyska :-)

Kota, Phelania jak sprawdzałyście płeć maleństw w kalendarzu chińskim to wiek podawałyście skończony czy rocznikowo ??

Phelania śliczna kolyska :)

U nas tez ani sladu wiosny, zimno jak cholera..
Ja juz po pracy, Alanek spi, mysle ze wkrotce wstanie. Obiadek sie gotuje, dzis ziemniaczki i pulpety w sosie pomidorowym.
Jak wstanie to chyba na spacerek pojdziemy, chcialam wejsc do tesco, jakis zakupy zrobic.

czesc kochane!

Phelania, ciągle o Tobie myślę!! Przecież babo Ty już na wylocie! :) jak się czujesz? torba mam nadzieję już czeka spakowana!! Mi zostało 3,5 miesiąca, ten czas leci, jak szalony!

Żabcia, ja sprawdzałam wg wieku skończonego i się sprawdziło :)

Agapa, 2,5 roku?? No zobacz, a mój Kubin może się już pierwszą piątką pochwalić :) i przy okazji pierwsza trójka też już wylazła, więc jak zwykle wszystko jednocześnie u nas idzie eh...

Sonowiczanka
, my odkąd zmieniliśmy pastę to w sumie młody jakby chętniej myje zęby, teraz mamy eko pastę Weleda, bez chemii, sama natura, smakuje miętowo i łagodnie.

muszę Wam napisać, że mam rwę kulszową, więc u mnie jest "radośnie". boli tak, że chwilami tracę czucie w łydce. i mam skierowanie na rehabilitację, tylko niestety wiem, że chodzić nie będę, bo niby kiedy?? ta ciąża jest dla mnie strasznie ciężkim czasem, najpierw przez miesiąc krwawiłam, teraz rwa, co jeszcze? pewnie bóle krzyżowe w gratisie dostanę przy porodzie :(

Kota nie dostaniesz, nie dostaniesz:) teraz bedzie juz tylko lepiej :tak:
A gdzie tą paste kupiłaś?
Wczesniej Alanowi myłam ząbki jakąś owocowa wczoraj kupilam mietową chyba aquafresh, nie jestem pewna, ale lepiej wcale nie było :no:

reklama
Do góry