reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Inka z tym zusem to faktycznie, ja jakis juz czas temu, mialam L4, i niby zus ma wyplacic chorobowe do 30 dni od otrzymania L4 a ja kasę dostałam po ponad dwóch miesiącach. Chorowalam jakis tydzien, wiec byly to grosze. No, ale jakby im nie zaplacic w terminie to od razu kary, odsteki i nie wiadomo co jeszcze...

M próbuje uspic Alana, a ten drze sie w niebogłosy. Chyba pojde na doł do kuchni zeby tego nie slyszec bo az boli mnie serce... :(((

Wychodzi na to ze z Alankiem ostatni chodzimy spac a pierwsi wstajemy? :d

Wczoraj bylo juz duzo lepie. Alus usnął w ok 30 minut, oczywiscie z tatusiem. Chyba M bedzie musiał go usypiac, mnie targał za bluzkę i sie darł ...:baffled: W kazdym badz razie juz dwie noce bez cycka, jak dla mnie ogromny sukces :)

Zaraz uciekam do pracy i nie wiem o której wróce, na 13 jeszcze moja kolezanka wcisnąła sie na baleyage...

U mnie piękne sloneczko ale na termometrze -10, normalnie szok, a niby od poniedzialku zapowiadają wiosne, no ciekawe....

Miłego dnia!

Dzień dobry
U nas pobudka przed 7. Jak dla mnie za wcześnie!
Dzis rodzinna impreza u rodziców M wiec pewnie wrócimy późno. Ale jak to zawsze bywa M do pracy a my z Młodym sami.

U nas tez świeci słońce. Wiosno przybywaj!

Sosnowiczanka cieszę się że wczorajsze zasypianie poszło troszeczkę lepiej oby z dni na dzień trwało coraz krócej i bez płaczu.

My dzisiaj wstaliśmy o 7 bo Maciuś nie chciał już dłużej w łóżku siedzieć niestety. U nas dzisiaj słoneczko świeci i jest -4 stopnie także może na chwilkę wyjdziemy przed blok. Dzisiaj taki czop śniegowy zleciał z daszku nad balkonem że aż złamał wysięgnik dobrze że nikt nie szedł pod tunelem bo mogło by być nieszczęście.

Maciulek ogląda bajki i co chwilę chodzi i marudzi ma jakiś zły humor odkąd otworzył oczka chyba tęsknota już mu się bardzo daje we znaki bo nawet z tatusiem przez tel nie chce gadać tylko się wtula w poduszkę i leży.

Miłej soboty :-)

hej hej,

Kurcze u nas słoneczko za oknem a temp -2,-3 a musze isc na TARG cos na obiad trzeba zrobic tak mi sie nie chce Alan sie budził co 1h w nocy juz chodze jak zombi...M przyjechał z pracy ok 6 rano dam mu pospac do tej 15 i znowu sama jak kolek dobrze ze jest BB:-D
Dziewczyny ubieracie w taka pogode maluszki w kombinezon bo niby słonce jest ale temp na minusie....????

Żabcia-bedziesz dzialała na pzadziernikówkach???wczoraj patrzylam i strasznie was duzo:szok:

Phelania ja ubieram w kombinezon, wg mnie powietrze jest strasznie ostre i nieprzyjemne. Mnie jest zimno, a co dopiero dziecku które siedzi w wózku.

Sosnowiczanka z każdym dniem będzie lepiej! Na pewno! No i tatuś będzie miał nowy obowiązek, usypianie ;)

Dziewczyny nie chcę jeszcze zapeszyc dopóki nie mam papierów w ręku, ale wszystko wskazuje na to, że mój awans wypali :)

Phelania jestem już na październikówkach tylko troszeczkę mnie tam wkurza wątek z wizyt bo ktoś doda wpis a potem tuzin komentarzy leci pisałam żeby nie komentować ale nikt na to nie zwrócił uwagi i wszystko ginie nawet tam mi się nie chce patrzeć bo żeby zobaczyć relacje trzeba przekopać kilka stron komentarzy. Zdało by się żeby jakiś moderator tam zapanował nad porządkiem.

Maciulek maruda ogląda bajki.

Freya- trzymam kciuki ! a Twój wózek ma całkiem duże koła jak na miejski. Najważniejsze że Tobie przypasował i Emilce :)
Kota- brawo dla Kubusia
Dorotar- ta praca to może przeznaczenie ;)
Nastazja- decyzja trudna z tą pracą, ale postąpiłaś zgodnie ze swoim sumieniem - najważniejsze
Papayka- u mnie podobnie, brak czasu :(
Phelania- ja nie, tylko kurtka a na nóżki rajstopy, spodnie i śpiworek jeśli w wózku

Czytam Was na raty i potem nie pamiętam co komu miałam...:-(będzie lżej jak Olka pójdzie w pon do przedszkola. Szukam teraz noclegów w górach i wózka terenowego, ale używanego. Dziś nawet wstałam o 6ej żeby przed dziećmi jeszcze spokojnie popatrzeć w necie. Jest mnóstwo kwater prywatnych a ciężko znaleźć apartament typu studio żeby 2 pokoje były. W jednym nawet wielkim pokoju to masakra jak dla mnie...więc szukam, a wózio znalazłam ale na tablicy.pl więc trzeba osobiście po niego jechać do Olsztyna. To od nas 3 godziny jazdy krętymi drogami w jedną stronę, nie uśmiecha mi się

reklama
Żabcia moja przyszła bratowa jest na sierpniu i tam panuje taki bałagan ze szok.
Wiec po raz kolejny stwierdzam, że grudniówki są zdecydowanie lepiej zorganizowane!! Mamy tu porządek i wszystkie tematy wątków bardzo przemyślane a nie np "nasze zachcianki" :-);-)
Nasze moderatorki zrobiły kawał dobrej roboty!!

Do góry