reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej Pięknoty!
Pyszczek oby i u mnie tak było ;))A Krzyś to chyba informatykiem zostanie!
Kota a może to kolejny adorator? A na serio...dobrze, że go M pogonił...Masakra!Q sobie upatrzył!
Viola będę dzwonić jak coś!!dzięki!

Ninka cały dzień gorączkuje, teraz też. Makabra, daję czopki, Ibum, Paracetamol(oczywiście nie wszystko na raz), kupiłam w aptece takie plastry zbijające gorączkę na czoło ale mi się skończyły dziś w nocy, głupia nie pomyślałam by kupić znów-2 plastry 9zł. Podałam leki... Kręci się co jakiś czas...Jutro 1 dzień z Nianią, przeżywam to bardzo i myślę jak Nina da radę ale kiedyś trzeba odciąć tą pępowinę. Pocieszam się, że od 8:30 do 14:30 będzie z Nianią, a potem z moją mamą. JA WRÓCĘ po 18, jutro muszę wyjść wcześniej załatwić kilka spraw na mieście... Ciężko tak, wolałabym by moja mama z nią siedziała cały czas... W dodatku chora jest, będzie kiepsko!:(

reklama
Kota ja to bym się chyba zesrała ze strachu. Współczuję.

Co do ortodonty to tak jak Freiya pisze. Na NFZ jest do 12 r.ż. Jak dzwoniłam kilka m-cy temu to chcieli nas zapisać na czerwiec 2014r więc nie ma sensu bo i tak się nie załapie na nfz.

A ja sobie dziś w ciągu dnia pospałam. P. cały dzień się zajmował Mikusiem więc odpoczełam od niego ale za to P. humorek coś nie teges:-(

U nas deszczowa raczej pogoda, ale wole chyba tez deszcz niż śnieg. Stałam na placu kościelnym bo Zuza spała i tak pięknie ptaki śpiewały, tak wiosenne.
Mezol dzisiaj pojechał do Wa-wy na targi "Światło" więc działam sama.
Dziewczyny śpią, ja zjadlam lody i zaraz mykam spać.

No nie wierzę nie mam co nadrabiać.
U nas pobudka o 5.30 mój syn nie ma sumienia.
Zjadłam właśnie śniadanko i dojadam torta, zaraz Kacper pójdzie spać, a ja dopiero o 12 jadę.
Zaczynam się łamać, znowu muszę szukać pracy i jak czego szybko nie znajdę to znowu będzie u nas fatalny okres a do tego dopuścić nie mogę.Ech życie.

Hejo;)

U nas pobudka dzis o 6, ale nawet wstajac mialam dobry humorek:)

Dzwonilam juz do przychodni zeby isc do lekarza po skierowania do lekarza dla Fabianka ale niestety naszego lekarza nadal nie ma a inni maja komplet wiec dzis sie nie uda;/

Mialam zaniesc dzis podanie do przedszkola ale P zapomnial sie podpisac wiec tez zrobie to dopiero jutro.

W srode mam urodzinki wiec planuje zrobic sobie wyprawe do sklepow aby sobie cos kupic;) a jeszcze sis mi powiedziala ze ma dla mnie karte do reserved'u wiec wogole super;)

Hej, Bartek od rana dawał czadu, nawet do drugiego pokoju nie chciał sam iść, od razu jęk i ryk , ciągle uwieszony na mnie. Położyłam go spać, najwyżej będziemy się męczyć popołudniem do wieczora:no: Niech te zęby już wyjdą...
Za oknem - 8 i pada śnieg:wściekła/y:

Violett - udanych zakupów:-D Ja byłam w sobotę w Reserved , ale nic nie kupiłam , tylko się naprzymierzałam i czas straciłam...ehh sama nie wiem już czego chcę.

Witam! U nas laje od rana... Pogoda paskudna. Alan wczoraj zasnął po 23 a wstał o 6.40 nie ma sumienia...:no:

Dorotar a praca z blizniakami?

Agapa czerwiec 2014? Masakra jakas...:no:

Violett udanych zakupów!!!

Netka Ninka na pewno da rade z niania! Trzymam kciuki!!! No i zdrówka!

SOSNOWICZANKA niestety nie wypali:no:, głowę zawróciła, narobiła nadziej, wczoraj do niej napisałam by dała mi konkretną odpowiedź bo ja muszę wiedzieć na czym stoję. Ma jej pilnować teściowa na zmiane z jakąś babką.

reklama
Milva wspolczuje, ahh ten Bartus daje Ci niezle popalic a ze zdjec to taki slodziasny jest :)
Jest cos ciekawego w reserved?? Ciekawa jestem czy uda sie kupic cos mi, czy znowu pojde do dzieciecego dzialu..

U nas -4 stopdnie,ale i tak siedzimy w domu. Fabianem nadal na antybiotyku, zreszta rano cos plakusial teraz juz spi - oj dzisiaj bedzie ciezki dzien bo jak teraz poszedl spac to do wieczora nie wytrzyma..

Sosnowiczka oj jak ja Ci wspolczuje ze Alanem chodzi tak pozno spac, ja sie ciesze ze dzieciaki do 21 juz spia bo mam czas wtedy tylko dla siebie.

Do góry