reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczka już dodalam, możesz wchodzic i oceniach fachowymokiemJ Atego krwawienia bardzo wspolczuje, oj bardzo.

Kupinosia spoko mój P pamieta ze Marika urodzila się wlistopadzie 2010 ale dnia zapamiętać nie może, za to fabiana pamieta razem zgodzina urodzenia ale tutaj to latwo bo 11.12.11 g.12. wiec nie da się nie zapamiętać;)

Phelania zadzwon do przychodni corten medic na pasazuurynowskim, tam będziesz miala szybszy term,In.

Sorota widze ze i u Ciebie zmiany w avatarku i suwaczkach;)

reklama
Phelania nie nie, musisz miec tylko ubezpieczenie. Tzn to jest klinika panstwowa ale ma podpisana umoze z nfz. My jestesmy zapisani do niej tutaj na kijowskiej ale moze przedzwon jeszcze raz i zapytaj co jezeli nie jestescie zapisani do niej:) Ale wydaje mi sie ze nie.

Phelania nie nie, musisz miec tylko ubezpieczenie. Tzn to jest klinika panstwowa ale ma podpisana umoze z nfz. My jestesmy zapisani do niej tutaj na kijowskiej ale moze przedzwon jeszcze raz i zapytaj co jezeli nie jestescie zapisani do niej:) Ale wydaje mi sie ze nie.

ale ubezp chyba nie jest potrzebne? bo teraz jest eWuś ? a maja tam Dermatologa dzieciecego?

KUPINOSIA ja jestem z tego wózka super zadowolona, teoretycznie on jest do 3 lat, ale wiadomo zależy jakie dziecko, myślę że jak duze to np. W zimowych ubraniach może być ciasno, ale można wtedy np. zdjąć pałąk. Jak chcesz to mogę ci zrobić zdjęcie jak Emila w nim siedzi to sobie zobaczysz ile miejsca zajmuje. Ale to dam radę dopiero w srode bo teraz zasuwam dwa dni po 12h.

Cześć Dziewczyny :-)
U nas zima wróciła...buuuu...znów leży kupa śniegu ;-)

Elenka od tygodnia namiętnie stoi bez trzymanki ;-) Gdzie tylko ma możliwość to się "puszcza" i stoi ;-) Nawet potrafi z podłogi podnieść się bez podtrzymywania. No ale z chodzeniem jeszcze kiepsko, choć wczoraj, po 4 dniach przerwy zrobiła 4 samodzielne kroczki :-)
Mam nadzieję, ze w końcu ruszy i na święta będziemy już za nią ganiać ;-)

Bartek mi zasnął dziś o 15 , dałam mu godzinę pospać...ciekawe czym to zaowocuje na wieczór...ale nie szło wytrzymać. Dolna 4 biała pod dziąsłem , wiec zganiam na to...
Idę coś zjeść.

Netka- jak w pracy? Jak Ninka- dała radę?

Ale tu pusto.
U nas tez wróciła zima, mialam nadzieje na wiosnę a tu snieg.
Alan na szczescie dzis wczas mial drzemkę od 11.30 dwie godzinki wiec mam nadzieje ze pojdzie spac o ludzkiej porze :)
Właśnie zjadł miseczkę budyniu i poł kiwi- pierwszy raz mu dałam kiwi i bardzo smakowało:)

reklama
Do góry