reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witajcie
Wczoraj poszłam b. późno spać bo jak się przespałam w dzień to potem mi się nie chciało. I o 1.00 jeszcze nie spałam, a dziś P. mnie obudził po 6.00 i tylko oper za to zebrał, a potem MIki przed 7-ą.

na 11.00 idziemy do kościoła (rekolekcje). Potem może wybiorę się z siostrą na zakupy, nie nawidzę bo kupę kasy pójdzie. Muszę sobie buty kupić, ale na nie dostałam kiedyś od cioci kasę.

Sosnowiczanka i to dzwoniłam gdzieś wrzesień/październik

I ponawiam jeszcze prosbę o głosy
Bardzo proszęo oddanie 3 głosów dziennie na http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/uloz-maluszka-do-snu/galeria/entry/3323
WINAMA.
Proszę, zapros do głosowania swoich znajomych, będę bezgranicznie wdzięczna. Dziękuję.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja zapomnialam Wam powiedziec ze bylam w sobote u frzyjera- P stwierdzil ze jak ma mi to pomoc i zrelaksowac sie to zebym poszla, mialam w domu farbowac wlosy ale jak zaproponowal to sie dlugo nie wachalam, u mnie na ulicy jest fryzjer - dwie babeczki u ktorych ciagle ktos jest, ale poszlam i przyjely mnie od razu, wiec ja juz zadowolona, mialam ufarbowac i podciac.. No i mial wyjsc taki cieply brazik ale taki jasny i co?? wyszedl jakis ciemny niemal czekoladowy;/ Wkurzylam sie na maxa jak zobaczylam swoje wlosy,, wiec juz nawet ich nie podcinalam, kazalam jej wysuszyc bez modelowania i tyle... Wiec zamiast poprawic sobie humor to go sobie jeszcze bardziej popsulam.
Mam nadzieje ze sie bedzie szybko splukiwal bo teraz to juz mi raczej nic jansiejszego na nich nie wyjdzie;/
Ogolnie kolor nie jest az taki zly ale wydaje mi sie ze nie pasuje do mnie

U nas co prawda +1 ale zimno jak cholera, pada, no paskudnie jest... Popołudniu mialam isc do gina, ale chyba przeloze na srode, dzis biore ostatnia tabletke na zatrzymanie krwawienia. Jesli przejdzie to ki jakies badania moze porobi jak nie przejdzie to moze inne tabletki da, juz sama nie wiem...

Violett nawet nie wiesz jak mi sie marzy zeby Alan spal juz o 21..

Dorotar no to nie fajnie ze tak wyszlo, obys szubko cos znalazla.

Violett dawaj zdjecie, na pewno nie jest tak zle:)

hej laseczki,

Ja tez juz nie spię od 8.30 wiec juz pranie wstawione, M spi niech spi:) Dzis chyba zrobie spageti bo mega lenia i kompletnie mi sie sie niechce...

Violett - to tak jak ja z tymi swoimi piórami:-) ja ide jeszcze przed samym porodem:-)

Ne-tka- biedna Ninka zdrówka dla was!!!

Kota-twoja tesciowa wymiata:-D:szok:wspolczuje przejsc z nowym adoratorem na bank zdrowy ten chlop na głowe nie był:confused2::szok:

Sosnowiczka wspolczuje tego krwawienia;/ Ile to tra teraz?? Ja mysle ze nawet jak to krwawienie przejdzie po tych badaniach to powinnas zrobic jakies badania.
Zaraz zrobie sobie jakies zdjecie i wstawie na grupe ale zadowolona nie jestem.Musze teraz isc chyba na solarium bo straaasznie blada jestem.

Phel;ania a jak sie czujesz?? Ciezko juz co?? Torba spakowana??
Moja sis w srode na KTG jedzie, ale nic sie nie dzieje, i mowi ze sprzata na kolanach, okna w domu pomyla, chodzi na dlugie spacery, na zakupy i doslownie nic;/

Violett 3 tygodnie... Tylko od samego początku malutko tej krwi leci. Od 6ciu ostatnich dni biore tabletki ktore ostatnio mi pomogły. Ale zrobie jakies badania, zobacze co tem moj gin wymysli.

czekam na zdjecia:)

Dorotar- Wszystkiego najlepszego dla Amelki w dniu 4 urodzin ! 100 lat !
violett- Reserved to moja ulubiona sieciówka, zawsze tam coś dla siebie znajdę
Kota- no szok, jak można coś takiego wysłać i to własnemu wnuczkowi
2701, Netka- zdrówka dla Waszych księżniczek !
Freyia- ten Wasz wózek całkiem spoko mi wygląda, aż obejrzałam filmik z tym modelem. Szukam jakieś dużej spacerówy terenowej. Czy w kryzysowej sytuacji zmieści sie do niego 3-4 latka jak myślisz ? Do jakiego on wieku albo kg ?

U nas potwornie zimno, biało, sypie i w ogóle środek zimy.
DZiękuję dziewczyny za wypowiedzi w sprawie tej maseczki mlecznej. Przed zakupem u fryzjerki wolałam to z wami skonsultować, bo cena podejrzanie niska a pojemność wielka.

M zapisywał Kasię na kontrole bioderek i podając jej date urodzenia zgodził sie tylko miesiąc, ha ha wszystkie babeczki tam sie z tego śmiały. Jeśli chodzi o pierworodną to nawet godzine narodzin pamięta a przy Kasi tylko to że grudzień !

Dziewczyny zapisalam Alana do kardiologa dopiero na 7 czerwca:szok:

Violett- jest bardzo ciezko ,torbe spakuje w przyszlym tygodniu narazie czeka mnie sterta prasowania Marcelowych ciuszków... niech twoja siora sie wstrzyma do 17!!!!moze wejdzie ta nowa ustawa!!!

Ostatnia edycja:
VIOLA no to nie fajnie u tego fryzjera. Pokaż foteczki z kolorkiem.

SOSNOWICZANKA oby oby.

KUPINOSIA DZIĘKUJE W IMIENIU ALELKI.

PHELANIA a gdzie zapisałaś do kardiologa??? Może próbuj też w innych miejscach. Niestety takie terminy są.

Ja się zbieram jadę na 13 do dziewczyna a z nimi do groty solnej i na kuleczki

reklama
Do góry