reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

KOTA padłam!!!! Ale muszę powstać i iść się umyć.

AGAPA a masz niech Ci będzie, smacznego.
2138f23e.jpg

NETKA żadna imprezka, imprezka miała być ale ospa pokrzyżowała nam plany. Wpadnie tylko chrzestna Melki.

reklama
kota czy Twoi teściowie próbują rywalizować z ciotką Sosnowiczanki ?? :-)
a Ty zła kobieto-synowo lepiej zadzwoń i ładnie podziękuj :-)

Netka zdrówka dla Was. niech się żadna z Was chorobie nie da!!!
u rodziców M, wrócili z sanatorium. póki co to byliśmy tam dwie godziny ale Młody już załapał się na wafelka ;-/
jutro obiad u nich i już się boję...

idę poćwiczyć!
spokojnej nocy

INKA skończyłaś i zaczełaś dzień.
Rozumię, że Aleks wcale nie je słodyczy i ciasteczek tak???

Ja też Was witam. Jem z Wami śniadanko, mały pobudkę o 6 zrobił, zaraz pójdzie spać, dzieci z tatą zostaną a ja jadę do kościoła, potem zrobimy obiadek a o 15 kawka i tort, chciałam ukryć torta przed Melą by zobaczyła dopiero o czasie ale nie było szans bo zajrzała do lodówki, zachwycona jest, juz doczekac się nie moze kiedy zje.

Witam i ja! U na święto, bo mały pospał do 7.30, co w niedzielę się nie zdaża;-) Musze mu zajrzeć w paszczę jakoś, czy coś wylazło, bo wczoraj był okropny.
Za oknem biało:wściekła/y:

Kota- padłam....
Dorotar- udanego popołudnia w takim razie...ależ bym zjadła torta:-p

Netka - nie ma sprawy! zdrówka dla Ninki i Ciebie!!

Miłej niedzieli!

Dorota tort obłędny! Świetny! Mniam i jeszcze o smaku tiramisu!!! Narobiłaś mi ślinotoku.
Inka oj tam wafelek...jeden a tyle radośći!

U nas całą noc gorączkowała Ninka. Koszmar. Syropy, czopki, nawet plastry na czoło zbijające temperaturę... Jestem wyczerpana.
Kota haha kuźwa, a sobie teściowa też kupuje takie ubrania? Mogła wyprać chociaż! ;)) I jestem przekonana, że to paka dla Hani, teściowa szykuję Młodej wyprawkę za Ciebie.

Dorotar Młody dostaje jakieś słodkości ale bardzo rzadko. Są to najczęściej ciasteczka pieczone przez moją mamę- czyli wiem co je. A "teściowie" pchają w niego wszystko, takie słodycze których ja sama bym nie zjadła.
Nie chcę z nimi walczyć ale staram się jak mogę tłumaczyć grzecznie.

Netka zdrowia dla Ninki. Jakby temp nie schodziła to spróbuj okłady zimne.
Oby szybko przeszło!

Milva dobra i 7:30, u nas 7:00 i nie ma spania.

Witam. Pogoda u nas paskudne, brzydko i deszczowo. Mlody zjadl kaszke, siedzi na nocniku. A mnie sie nic nie chce....

Kota czyzby twoi tescie znali się z moją ciocią??? Chociaz przepraszam, ciotka przynosi rzeczy male, uzywane ale chyba zawsze wyprane...

Dorotar ale piękny tort!

Inka o tak, Kota powinna jeszcze wysłać 100 zl, co by na dobrą synową przystało :D

Milva u nas tez swieto, mlody wstał o 9.10. No ale usnął po 23...:baffled:

Netka zdrówka dla Ninki, ta temperatura to moze na ząbki?

reklama
Karolcie złapało jakieś okropne choróbsko ;/ nie dosyć, że z nosa leje się "woda", to biedna zaczęła kaszleć i jutro pewnie dalej do lekarza. Jakoś kiepsko zaczął nam się ten rok pierwsze angina później oskrzela, uczulenie, wysoka tem. to teraz jeszcze coś;/

Kota
- widzisz jakich masz dobrych teściów, pamiętają o Was i paczki wysyłają ;p

Netka- zdrówka dla niuni

Do góry