reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ja własnie jem zupę, Tz ma próbę, a mały u babci. Zaraz do piesków, a potem męczarnia z Bartkiem - jest dzisiaj okropny- nie chce jeść, ciągle marudzi i jęczy...pewnie zęby, choć już sama nie wiem, bo nic nie wyłazi nowego:eek:

Lysa- nasze noce do zniesienia- raz pobudka na mleko , rano wstaje 6-7. Jak się nie kręci zbyt wiele, to jest ok. Za to w dzień ostatnio znowu kiepsko.

reklama
Phelania cieszę sie ze to jednak nic poważnego! A echo zrób dla świętego spokoju!
Żabcia tacy już faceci są! Niestety! A Ty wrzuć na luz. Hormony szaleją wiec stad ta huśtawka!
Violett a jakie badania macie zrobic by wykluczyć tą nietolerancję glutenu?
Netka :* jedz kobieto, jedz. A Nince duzo zdrowia!!!!

Ja zaraz zabieram sie za obiad- Chińszczyzna z krewetkami a dla Młodego z kurczakiem.

U nas nadal paskudna pogoda :( Młoda właśnie ma drzemkę, a ja jestem w trakcie sprzątanie.
Karola nadal ma katarek, tak się biedna męczy, w nocy nie może spać cały czas się budzi, bo nosek zatkany i dodatkowo chrapie.

Zmykam na dół umyć podłogę i rozwiesić pranie.
pa

Witajcie robaczki :-)
Ja dziś osobiście zrobiłam rano zakupy bo P. sobie spał. Potem posprzątaliśmy chałupkę i na 17 idziemy na imieniny :-(

Żabcia bidulko ty moja, przytul się do mnie i się uśmiechnij.
Phelania zdrówka dla Alanka

I tradycyjnie kto może to Proszę o 3 głosy na http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/uloz-maluszka-do-snu/galeria/entry/3323 Z góry b. dziękuję

Czesc dziewczyny,

na wstępie - ZDRÓWKA dla wszystkich chorowitków!!!

Żabcia, jak ja Cię rozumiem... faceci stają się jacyś nieżyciowi kiedy ich kobiety są ciężarne :/ korzystaj z czekolady póki wiadomo, że i tak przytyjesz ;)) tylko bez przesady ;)

Phelania, nie lekceważ tych szmerów, nawet jeśli tylko jeden lekarz je usłyszał. Ja mam wrodzoną wadę serca, którą zdiagnozowano mi, jak miałam jakoś 20 lat!!! żaden lekarz tego nic nie słyszał, nawet na egzaminach wstępnych na AWF! zaczęło mnie niepokoić wiele czynników i trafiłam ostatecznie do kardiologa, pod którego opieką jestem do dziś.

OOOOO a co tu taka cisza???

U mnie dzieci spią, ja robię torta, czekam teraz aż się trochę krem ściśnie w lodówce i będę ozdabiać.

Haha Inka u rodziców M?Pakują w Alexego słodkości?
Milva dziękuję Ci bardzo za telefon!!!! Fajnie jest mieć takiego anioła ;) dobrą duszę, niech Ci Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi ;):-DPoważnie dziękuję z całego serca!
Dorota to imprezka jutro się szykuje!Pokaż torta!

U nas bez rewelacji ;) Ninka kochana, ja przemęczona. Chciałabym obudzić się w innej rzeczywistości ;) Hymmm szkoda, że nie można cofnąć czasu...

reklama
wpadłam podzielić sięz Wami newsem, moi teściowie przysłali paczkę dla Kubusia, w środku były śmierdzące, używane, poplamione ubranka rozm.6-9miesięcy.... nie wiem, czy to dla Kuby, czy już z myślą o Hani. czad!

Do góry