reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witajcie.
Nocka znowu taka sobie. Ciągłe marudzenia bez powodu:baffled:

Żabcia tak bardzo ci współczuję. Wsiadaj w pociąg i chodź do mnie na te 12 dni:tak:

Dziś muszę zrobić dla siostry ciasto na jutro-chatkę, ale to pewnie wieczorem.

Tradycyjnie Ponawiam swoją ogromną prośbę o3 głosy dziennie na http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/uloz-maluszka-do-snu/galeria/entry/3323 jeszcze do 15-go marca. Będę b. wdzięczna za każdy oddany głos, za każde polecenie mojej prośby innym.

Nikogo nie zmuszam do głosowania.

Ogólnie dziś nie mam humoru
:-(

reklama
Chcialam wam życzyc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET:-)
Zobacz załącznik 544091

M przyjechał z samego rana z pękiem małych różyczek i papmersami dla mlodego:p (zabrakło)

U nas pogoda barowa ,czyli wiosny ni słychu ni widu,narazie zimujemy.

Nie mam humoru ..kompletnie bo nikt nie wie co jest mojemu dziecku:(((( 15 marca mamy prywatnie wizyte u Dermatologa:/ moze uda sie cos wczesniej..

Żabcia-wspolczuje ,oby szybko minelo,najwazniejsze ze z Okruszkiem wszystko ok!!!!

Lysa, super, że tablety pomagają i że się zdecydowałaś :)
Sosnowiczanka, ja nosze soczewki 24h, ale nie te do tego przeznaczone, tylko Oasys Johnsona. Zdejmuję je co 2-3 tygodnie na noc i rano zakładam nowe, świeże. Te soczewki day&night mi nie pasowały, strasznie mnie "gryzły" w oko, wysuszły, musiałam non stop zakrapiać. A z Oasys jest rewelacyjnie, noszę tak od urodzenia Kuby, czyli prawie 1,5 roku. One mają chyba największe uwodnienie na rynku
Żabcia, dobre wieści z wizyty :) Oby Okruch zdrowo rósł!

życzę Wam miłego dnia! U nas załamanie pogody, chłodno się zrobiło i mnie chyba coś bierze :( Już wyciągnęłam *spam* :(

Czy tylko mój Kubin jeszcze samodzielnie nie chodzi?

Sosnowiczanka, ACUVUE® OASYS® with HYDRACLEAR® PLUS | Soczewki kontaktowe ACUVUE®
kupuję w Vision Express, paczka 3 pary to koszt ok 84zł.

zapomniałam Wam napisać, że Kuba tak cholernie licho spał i myślałam, że znów zęby, a rano się okazało, że mój cudowny mąż nie dał dzieku kolacji i położył go spać na głodniaka!!! Rano Kubin wchrzanił swoją kaszkę i jeszcze mój serek Danio wciągnął!!! masakra no!

hej witam sie i ja:))
u nas znowu nocka kiepska mala co kawalek budzila sie z placzem:(( a do tego jak odslonilam okno to sie wkurzylam znow kupa sniegu a juz tak pieknie bylo:((  jeszcze mala obudzila sie z mega katarem brr mam nadzieje ze to na zeby tylko

zabcia sliczna fasolka i ciekawe co kryje miedzy nozkami:)) a rodzina sie nie przejmuj niech spadaja:pP
agapa chatka z herbatnikow i twarogu???? jak tak to uwielbiam
lysa super ze tabletki dzialaja:DD

Kochane wszystkiego najlepszego dla nas :****

Kota niezly twoj M, biedny Kubuś, na glodniaka spac poszedl., W ramach "kary" szanowny mąż powinien chodzis spac glodny do konca miesiąca !!!
Kochana ale te soczewki nie są przeznaczone do spania, dobrze doczytałam? Nie odczuwasz jakiegos dyskomfortu?
Tez kupuję w vision tylko iWear, myslalam nad zmianą na J&J wlasnie, przeglądam allegro i znalazlam takie co sie nie zdejmuje ich wogóle... No i mysle czy by nie spróbowac.

Kobietki- najlepszego!!!

Kota- no niezły Tz dał popis...gdzie ci faceci mają mózgi?!
Żabcia- tak to już jest, gdy się żyje z dala od rodziny, często potem trudno się dogadać z sobą , trzymam kciuki aby się polepszyło i gratki za okruszkę!

Bartek śpi, potem jedziemy na zakupy .
Robiła któraś z was to ciasto bez pieczenia winiary- coś tam królowej?

Dzień dobry :-)

Dzisiaj mój humor troszkę lepszy wstałam rano i zachowuję się jakby nigdy nic nie wracam do wczorajszego dnia bo szkoda moich nerwów.
Ale okropna pogoda pada i pada nic się nie chce no ale zbiorę się zaraz wykorzystam brata niech mi zniesie wózek założę folię i idę do jakiegoś sklepu połazić bo mi się siedzieć nie chce w domu, a muszę kupić jakiś obiadek Maciusiowi może słoiczkowy zje bo wczoraj nic nie chciał jeść.

Laptop mi się co chwilkę zwiesza nie wiem co jest grane.

Uciekam bo mój syn woła KAŚKA a potem KASIA i to bardzo wyraźnie.

reklama
Do góry