reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Czesc:)
Wlasnie zawitalam do domu uspic Alanka ... M nie dał rady..
Zaraz zmykam spowrotem do pracy.

majeczka super ze @ przyszła :)

2701 jak przeczytalam slowo szkarlatyna to mnie dreszcze przeszly. Dobrze ze nie. Trzymam kciuki za Karolcię.

Kupinosia masz na mysli maskę mleczną z kallosa??? NA allegro tą litrowa za 10 zl idzie kupic;) Calkiem fajna jest, choc ja z tej firmy wole placentę (z lozysk roslinnych zdaje sie)

reklama
NETKA gratuluję pracy.

SOSNOWICZANKA fajną wycieczkę miałaś w pracy.

VIOLA a to nie wszędzie składa się podania do przedszkola w marcu???
Ja zapisałam Melę do laryngologa co CZD ale tam na czerwiec, ale znalazłam u siebie laryngologa dziecięcego i 18 marca już wizytę mamy, a 29 kwietnia kolejna wizyta u neurologa w CZD.

KUPINOSIA maska mleczna jak dla mnie rewelacja, sama używam.

Jadę z Melą zaraz do lekarza bo krost coraz więcej.
Nie wiem czy sie dostaniemy bo pediatry nie ma-urlop a lekarz od dorosłych przyjmuj dzieci tylko 8 do 12, byłam rano pytać czy mnie przyjmą ale pielęgniarki powiedziały, że nie. Ale ja i tak jadę będę tam siedzieć do ból. Kurna przecież nie każdy ma możliwość przyjechać do południa tak?

Witajcie,
Dziś byłam z mamą na zakupach, choć bałam się po ostatniej scenie w tesco. Adaś niestety nie akceptuje wózków sklepowych i po 5 minutach wychodzi, a jak chodzi sam, to oczywiście nie mogę nad nim zapanować i jest ryk , kładzenie się na ziemi, gryzienie i rwanie włosów.:szok: A dziś spakowałam mój super wózek do auta i całe zakupy przesiedział bez jęknięcia. A jak przy kasie się już nudził to dostał butelkę i był spokój. W nagrodę za to że był taki grzeczny przewiózł się a raczej pobujał w autku ;)
M. w pracy, Adaś z dziadkiem na spacerze, a ja leżę i oglądam rozmowy w toku..

KUPINOSIA byłam u lekarza no i mamy ospę. Panna panikara, ona nie chce być w białe plamki i płacz wielki.
W niedzielę urodziny, trzeba gości odwołać, będzie tylko tort dla domowników i chrzestna wpadnie tylko.

Kupinosia, ja mam i używam maskę mleczną z Kallosa i mam też Placentę, o której pisała Sosnowiczanka. Obie są ok, mleczna (Latte) pięknie pachnie, aż chce się ją zjeść. Ceny masek są śmiesznie niskie, a faktycznie dużo dają włosom, ja polecam obie. Może je też tuningować od czasu do czasu, ja lubię sobie czasem wymieszać z jakimiś proteinami, czy olejkiem przed nałożeniem na głowę, ale same też dają radę.
14054_250.jpg14505_250.jpg

mój Q dziś od 6.30 rano nie spał w ogóle!! 3 razy próbowałam go na drzemkę położyć, a on nie chciał, nie marudził w ogóle, był mega fajny do wieczora, M. teraz poszedł go już położyć, ale nie było widać zmęczenia po małym zbóju! mam nadzieję, że będzie dobrze spał cała noc :)

Witam się wieczornie.
Mlody już spi bo byliśmy po poluidniu na placyku zabaw i był piechotka wiec się umęczył biedaczystko, wiec szybka kapiel jedzonki i spi. Cale szczescie ze możemy wychodzic na dwor przy zapaleniu ucha bo bym chyba zwariowala.

Dziewczyny widze światełko w tunelu dotyczące Fabiankowych uszek. Dzisiaj moja sis skontaktowala się ze swoja klientka która jest pediatra prywatnym i ona jej powiedziala ze w Warszawie jest klinika która jest odziałem tego szpitala w Kajetanach do którego jestesmi zapisani na wrzesien. Zadzwonilam do tej przychodni i wolny termin pod ko0niec marca wiec pojdziemy;)

2707 zdrowka dla malej.
Dorota wspolczuje ospy, zaraz pewnie mlody zalapie od Meli.

Dorotar- o masakra!, to będziesz miała urwanie głowy z tą ospą, pewnie mały tez złapie- współczuję! A te bliźniaki juz do ciebie przychodzą?

Violett- super!

Kupinosia - jaki kolorek masz teraz na głowie? Dawaj fotę!

ehh na razie koniec z super pogoda, u nas już wieje okropnie i zapewne przywieje zimno brrr
jutro idziemy na te urodziny, ale na razie nie chce mi się...jestem już ledwo przytomna o tej godzinie, a trzeba będzie tam trochę posiedzieć...chyba stara jestem:-p
spokojnych nocy i do jutra!

VIOLA super, że uda się coś wcześniej z Fabianka uszkami.

Co do ospy u Kacpra to sie okaże. Trochę też obawiamy się o moją sis, 18 lat prawie a nie miała żadnej żakaźnej choroby wieku dziecięcego. Jak by złapała to by "wesoło" było. Jak była młodsz moja mama specjalnie wysyłała ją do sąsiadek-kolezanek jak chorowały i nic nie złapała.

MILVA no wesoło będzie z ospą. Bliźniaki jak się dogadamy to od maja dopiero.

Ostatnia edycja:
reklama
Też się kładę.. M. już śpi , Adaś śpi, a ja oglądam House'a.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków.. :*

Milva- też mnie załamuje prognoza pogody. Adaś jak nie wyjdzie z domu to żyć nie daje, a tu znowu zima się szykuje.. :( Aha i uwierz mi nie jesteś stara, ja też tak mam, czasem idę spać już o 19 razem z moim synkiem.

Do góry