reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Byłam na zakupach, ludzi wszędzie dużo, zima wróciła, sypie, drogo fatalne, słuchajcie ledwo się hamuje, gościa dotknełam swoim przodem auta, ale machnął ręką bo miał hak, a mi się gorąco zrobiło.
K zadzwonił, że ma zachciankę, mięso by kupić i upiec i jeszcze chciał by dziś piec a pół godziny temu wróciłam no chyba go popaprało coś, to miny robił i jakby się obraził, że dziś tego nie zrobię. A ja jego miny mam gdzieś, na dodatek co to mięso by warte dziś było, bez smaku bo posypałam teraz to do jutra przejdzie przyprawami.
Dzieci śpią, babcia uspała, Kochana mama bez niej to nie wiem nic bym nie zrobiła, nic nie załatwiła.

No faktycznie cicho.

Witam się wieczornie;)
Dzieciaki spia, P tez już lezy a ja siedze i popijam sobie likierek kokosowy ;) Jej ale się ciesze ze już nie karmie i mogę sobie tak usiąść i spokojnie napic się czegos z %:) Oj brakowalo mi tego;)

Pogadalam sobie z moja sis, pierwszy termin na 19 marca drugi na, i oczywiście pierw ciaza na podtrzymaniu a teraz nic się nie dzieje i Iwona humor wisielczy, czuje się gruba brzydka porobily jej się rozstępy na brzuchu i wogole beznadziejnie. Moglaby już urodzic.

P mnie dzis zaskoczyl bo przyszedł z pracy z piekna dluga i kolorowa Roza dla mnie, i brat tez kupil mi kwiatuszka na dzien kobiet;)

Dorota a mopwilas tej Pani u ktorej się opiekujesz dzieciakami ze Mela ma ospe?? Bo możesz pozarażać jej dzieciaki, bo Ty chorowac nie musisz ale wirusy roznosisz.

Sosnowiczka a jakze, jak czegos mlody nie dostranie to od razu placz i krzyk, zreszta Marika tez jeszcze potrafi chociaż już rzadziej.

Dopije do konca swoj likierek i ide pomeczyc P na jakies przytulanki :) Bo on jakis spiacy dzis:)

Alan nie spi i spac chyba nie zamierza:///

Dorotar dobrze ze wieksza szkoda sie nie stała. U nas na razie pada deszcz, mam cicha nadzieje ze zima nas ominie, pewnie rano sie przekonam ze jednak nie :(

Violett pare dni i bedziesz ciocią :)

Sosnowiczanka - ty to się masz z tym swoim zbójem ;-) E. położyłam spać po 20, chwilę pogadała i padłą :-) a w dzień spała cos koło 2h (od 12:30)

W czwartek idę do fryzjera na podcięcie tych moich piórek, bo moja fryzura wygląda teraz fatalnie, włosy wyskubane po bokach, z tyłu trochę dłużej jest....ech.... ciekawe co mi wymyśli ten mój fryzjer

Hej Dziewczynki
Sosnowiczanka tak Ninka wymusza wszystko-to u niej normalne ;)
Żabcia Okruch fantastyczny!
A gala o tak!!Z uporem Maniaka to może nauczymy się chodzić za.....kilka miesięcy ;))
Viola męcz P ;) oj...dobry seks...mmm Kiedy to było?:szok: ;))
Najlepszego w Dniu Kobiet ;)
Pamiętało o mnie kilku facetów-haha...powaga... Szok...Byłam dziś po wnioski paszportowe, WSIADAM DO WINDY A ze mną jakiś taki młody gość-w roboczych ciuchach-chyba jakieś remonty tam mają-widzi, że 3mam wnioski paszportowe i bajera... haha nie wiedział jak zacząć więc zapytał NA ILE TERAZ WAŻNY PASZPORT JEST!!!!!!!Padłam, mówię tyle ile wcześniej-10lat-a dla dziecka krócej... On na to, że dla niego to jak dla dziecka... a ja-nie dziwię się-on-czemu?Bo jesteś facetem haha-wyszłam z windy ale to jaką radość miał ten koleś-bezcenne. Nieźle co... myślał, że mnie poderwie... takimi tanimi zagrywkami! Za stara na to jestem już chyba...

Kota co Ty chcesz od M-to tylko facet ;))Mógł zapomnieć o kolacji Q haha

Niunia moja już śpi...cukiereczek ;)Jutro mam day Off więc mam zamiar spędzić go intensywnie w towarzystwie mego dziecka-bardzo tęsknię!! Już wiem jak to jest iść do pracy i martwić się o bobaska!!Oby szybko się przyzwyczaiła...i ja też!

dobry wieczór
mój Łobuz tez dziś późno poszedł spać bo jakoś o 21:30. spał w dzień 2 godz i wieczorem nie miał ochoty.
ja właśnie skończyłam ćwiczyć i idę się zaraz kąpać.

Sosnowiczanka u nas Młody też czasem próbuje wymusić coś płaczem ale staram się nie ulegać.

reklama
Do góry