reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Witajcie,
Właśnie zwlekłam się z łóżka. Adaś z tata nie śpią od 7:00. M. zaraz wychodzi do pracy, a ja wybieram się z Adim na miasto. Zamówiłam mu w aptece szampon, bo ma bardzo suchą skórę głowy. Aż się łuszczy i pediatra przepisała atoperal baby. Czytałam opinie i podobno jest super, oby pomógł bo walczę z tym od paru miesięcy.

Wszystkim życze miłego dnia.. Buzi!!!!

Dzień dobry
Moje dziecko ostatnio robi mamie numery i wstaje po 6!! Przecież to jak środek nocy!! Gdzie czasy gdy spał do 8-9?

Zabciu daj znać jak lot! No i czekamy na relacje z wizyty.
Netka powodzenia!
Rojku a Ty kiedy masz wizytę?

Na 11 idę z CV. Zobaczymy.

Inka jeszcze się nie umówiłam, bo to samiuśki początek. Na razie nic nie będzie widać. Myślę umówić się za jakieś 3 tygodnie.

Dziewczyny kiedy czułyście pierwsze objawy? Bo tamtą ciążę nie czułam nic uciążliwego, a teraz kręci mi się w głowie i zastanawiam się, czy to możliwe, że to ciążowe objawy.

Hej laseczki,

wczoraj padłam jak tylko obejrzalam "Na wspolnej" jednak zmeczenie i nerwy z moim synkiem daja sie we znaki u nas wyspypka nadal jest- od wczoraj mu podaje Rutinoscorbin na zamkniecie naczynek...narazie nic katar i kaszel sie utrzymuja ,humor tez jest:) Mnie cos gryzie w gardle ,i nie wiem czy syn mnie nie zarazil:/

Ale koniecznie musimy dzis wyjsc!!!! moze na plac zabaw...chociaz na godzinkę....

Rojku- z tego co pamietam to mialam na poczatku w pierwszych 2-3tygodniach mialam dosc spore wzdecia a pozniej doszly mdłosci i dyskomfort i tyle...

Ostatnia edycja:
Rojku, bóle głowy i zawroty mogą być tez spowodowane przesileniem wiosennym. Ja tak mam , jak jestem na dworzu, to lepiej się czuję, w domu gorzej.

Bartek drzemie , całe popołudnie zapewne spędzimy na podwórku, bo dziś tez ładnie jest.

Witajcie.
U mnie nocka ok. Miki kilka razy się na chwilkę przebudził łyknął trochę picia i dalej spać. Wstał wcześnie i teraz już spi. Pewnie będzie jeszcze jedna drzemka dziś.

Od nas z miejscowości jedna rodzina bierze udział w programie tvn-u "Walka o dom" . Przeszli do ostatniego etapu. To mój kolega z klasy więc trzymam za nich kciuki:-)

Dziewczyny do mojego P. dzwoniła jakaś babka z informacją że komputer wylosował jego nr. tel. i mamy zaproszenie do W-wy na jakieś 1,5 godz. spotkanie i do wygrania jest wycieczka do Hiszpani, laptop i zestaw kuchenny. Jedna z nagród jest gwarantowana. Spotkanie dziś lub jutro w W-wie na ul. Podleśnej. To jest podobno jakieś biuro podróży. Jednak nie pojedziemy, bo Miki chory ( nie widać tego po nim) i nie mamy co z nim zrobić:-( Co wy o tym myślicie?

Po chwili P. dzwoni znowu że ma okazję jechać do W-wy na mecz Polaków 22 lub 26 marca (jego urodziny) i pyta mnie czy go puszczę. No i go puszczam.

agapa- ja tam nie wierzę w takie losowania;-), to pewnie coś na zasadzie jak te kołdry z wielbłądów albo garnki, że jedziesz na pokaz i jak kupisz coś za 3 tys , to cię wrzuca do losowania, a nagroda gwarantowana , to pewnie jakiś kubek...moja teściowa ciągle chodzi na takie głupoty , bo ją zapraszają, a że ona jak usłyszy gratis , to podniecona na maxa, to nakupowała jakiś bzdur - przepłacając oczywiście ...

reklama
Wiola- mowilam jedz na Madalinskiego oni tym sie zajmuja, powiedzialbys ze to nawraca i byscie mieli swiety spokoj..robilas mu CRP i OB? zrób mu pełna morfo z wymazem recznym...na wlasna reke...bo to jest nie mozliwoscia z tym jego uchem...

Do góry