reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

A ja w drodze na rozmowę! Denerwuje się i będę bardzo zawiedziona jeśli się nie uda...

Emila dobrze po wczorajszej szczepionce nawet nic nie odczuła, ona zawsze dobrze znosi.

reklama
Rojku - Gratulacje. Cudnie...
Freiya - kciuki zacisniete...
Za oknem tak pięknie że aż mi żal, papieru przede mną a ja wolałabym byc teraz na spacerku z Zulką w parku...
Ale zaraz wyjdę w teren wiec troszkę pochłonę słoneczka.

Phelania -przy badaniu krwi Alanka robili mu płytki krwi?? Pamiętam że jak Kamila miała uczulenie na lek to też dostała wybroczyny i po zbadaniu krwi okazało sie że PLT spadły do 80 i dostała od razu zastrzyk odczulajacy. Chcieli nas zatrzymać w szpitalu ale się też nie zgodziłam, podpisałam to co ty o niebezpieczeństwie i takie tam...Na następny dzień p zastrzyku PLT już miała na poziomie 115 czyli szły do góry.

Ostatnia edycja:
Rojku- GRATULACJE ! :-) spokojnej ciąży !!!
Freya- trzymam kciuki !
Pyszczek- oby Cie szybko zdiagnozowali i zdrówka !
Phelania- trzymajcie sie i zdrówka dla Alusia !
2701- to niefajnie sie zachowali ale tak jak napisałaś - masz spokojne sumienie
Papayka- jestem fanką Montessori, te zajęcia muszą być fajne :tak:
Żabciu- spokojnej podróży !

Mieliśmy w weekend gości z noclegiem. Przed ich przyjazdem zdążyłam machnąć wszystkie okna i już na Swięta chyba nie będę myć bo i tak wyjeżdżamy. Wczoraj byliśmy w Białymstoku. Mam nowe okularki i jestem z nich zadowolona. Okres adaptacyjny był praktycznie natychmiastowy. Spadamy zaraz na spacerek, u nas też pięknie !

u nas tez piękna pogoda, Kubin w końcu dał w nocy pospać, o 3 się pokręcił, dostał buziaka w czółko i spał dalej do 6.38 :) pocieszam się, że niedługo zmiana czasu i to już będzie prawie 8 ;) bo ostatnio tak właśnie wstaje przed 7, zbój mały.
zaraz się zbieramy i idziemy na wieś, a co, wczoraj na maksa się dotleniliśmy, dziś zamierzam powtórzyć plan :)
aaa, i mam na wsi adoratora, wiek ok 60 lat (!), spaceruje facet z wnuczką i mnie próbuje podrywać ;) jest śmiesznie.

Freiya, kop w tyłek na szczęście i trzymam kciuki! daj znać po! oby się udało.

Freyia trzymam kciukasy :-)

Pyszczek zdrówka !!!

Dzisiaj w nocy M nie dał odłożyć Maciulka do łóżeczka widać że mu smutno że sami lecimy :-( No ale cóż musimy przetrwać w końcu to tylko albo aż 2 tygodnie są telefony skype :-)
Od rana mam mega mdłości na szczęście pomagają cukiereczki cytrynowe.
Maciuś ogląda Mikiego w międzyczasie bawiąc się samochodzikiem :-)

A teraz w imieniu naszej AGAPY proszę o 3 głosiki :-)
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/uloz-maluszka-do-snu/galeria/entry/3323

Freiya- to czekanie najgorsze !
Pyszczek- lekkiego ukucia ;)

Miałyśmy iść na dwór, ale mała padła i śpi już długo. Udało mi sie w takim razie powrzucać fotki na zamknięty. Czekam na śpiocha bo chcę już wyjść na powietrze !

Hej laseczki,

U nas pieknie i słonecznie juz zaliczylismy 2h spacerek ,chociaz młodemu świeca z nosa leci ale mam nadzieje ze nic mu nie bedzie:) szkoda pogody tym bardziej od weekendu ma byc mrozno:dry:

Ewka- wyniki wyszly ok PLT tez ,dlatego ta hematolog nie wie co mu jest...ale napisalam do Dermatolog na BB i wstawilam fotki i z tego co pisala ,to na tle dermatologicznym...jak wszystko ok z wynikami..

Freiya- nie puszczam kciuków:cool2:
Żabcia -ale ten czas zleciał milego pobytu w Polsce;)
Pyszczek- to tak jak u nas zaden lekarz nie wie co jest Alutkowi wrrrr:angry:specjalisci od siedmiu bolesci...

Młody spi ale oczywiscie na koniec rozwalil sobie warge tak wariował w łożeczku zasypiajac:nerd:ehhhh ide obierac włoszczyzne i robie pomidorówke , bo na 16 mam wizyte u ginka tylko bez uSG.

reklama
Czesc:)

Wczoraj Alan usnął prawie o polnocy, masakra jakas. Rano wstalam o 7 do pracy to go obudzilam. Moze jak wczas wstanie to wczesniej dzis zasnie..;)
Teraz wlasnie drzemie, w wózku na podwórku:)

Freiya trzymam kciuki. Kiedy bedzie wiadomo?

2701 niestety czesto tak jest... Jak to mowią, z rodzina dobrze sie wychodzi tylko naa dzjeciu.. Ale przynajmniej bedziesz miala czyste sumienie, ze pomogłaś im gdy ciebie potrzebowali. Niemniej dobrze ze juz sie wyniesli ;)

Pyszczek, biedna, wspolczuje... A co ci dolega?

Kota gratuluje adoratora ;) Niech twoj M ma sie na bacznosci ;)))

Zabcia mi na mdlosci pomagaly banany :) Czytalam tez ze imbir pomaga, niestety moj organizm nie przyjął...

Phelania powodzenia u gina!!!

Do góry