reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dzień dobry
Żabcia Macius po raz kolejny zawstydził grudniaczki :-) Młody nie gada prawie nic a Twój Syn już tak zdania tworzy!!
Nastazja oby M podjął dobrą decyzję i oby wszystko w nowej pracy dobrze sie ułożyło.
Kota wrzuć aktualne foto. Ja chyba tez wracam do swojego naturalnego mysiego blondu.
Phelania wg mnie opcja z baleyage jest lepsza ja zawsze schidzilam tak do blondu, po brązie i rudych.
Violett Tobie ładniej w obecnym kolorze.

My spaliśmy dzis do 9!! O 6 pobudka, picie, przenosiny do mamy i spanie do 9 :-)
Twraz sami w domu a na 18 basen!idziemy do starszaków :-);-)

reklama
Milva- właściwie ta sama branża, tylko inny hotel&restauracja. Tylko, że z tego co mówi gość, to lepsza podstawa, lepsza prowizja za wszystko - a nie dopiero od 100 tysięcy zł ze sprzedaży, aha i tylko marketing, a nie jak w teraźniejszej pracy- jesteś managerem, kelnerem, sprzątaczem, kierowcą i nie wiadomo kim jeszcze. No i normalna umowa, żadne tam przekręty. Podobno jak się sprawdzi po 2 miesiącach dostanie auto służbowe. Sama nie wiem co myśleć, w tej pracy w sumie jest ciągła niepewność i choć właściciel powiedział, że nie chce go zwalniać, to mam wrażenie że tylko dlatego że M. jest właśnie takim "przynieś, wynieś, pozamiataj". Zrobi wszystko, a i wyruchać na kasie się da. Ale sama już nie wiem, ja kiedyś zmieniłam pracę i popełniłam wielki błąd. Ale to był inny przypadek.

Wy tak ostatnio o zębach a ja z ciekawości zaczelam oglądać paszczę Młodego i co?? :-)
Mamy przebite prawą i lewą górną czwórkę :-) (dopiero kawałek kazdej ale to już coś) i dolna lewa dwójka już też prawie wyszła :-)
Wiec chyba wiem skąd te okropne noce, gdy Młody sie budził i tak płakał :-)

ja też dziś zamierzam dokładnie przejrzeć dziąśloki Kubina, mam nadzieję, że pokaże ;) noce mamy straszne, ostatecznie i tak zawsze młody nad ranem ląduje u nas w łóżku, przynajmnienie trzeba biegać do łóżeczka, jest na wyciągnięcie ręki do przytulenia... :/ eh te zeby.

Inka, tak to teraz wygląda, niestety sięgnęłam po prostownicę, to był błąd, widać, jak dekoloryzacja przesuszyła mi włosy. A fryzjerka mi robiła tak, jak Sosnowiczanka pisała, milion mini pasemek, strasznie długo to trwało. Z koloru jestem zadowolona, jest niemal identyczny z naturalnym, ale kondycja włosów niestety kiepska, będzie dużo olejowania, oj trzeba zrobić zakupy. Ja w ogóle z natury mam suche włosy, więc czeka mnie dużo pracy z nimi teraz...
Zdjęcie 2.jpg

Kota Bardzo ładny kolor i jakie długie włoski :-) i przestaje wierzyć w to, że kobieta ciężarna spodziewajaca sie córki źle wyglada i brzydnie ;-) bo niby córka urodę odbiera! Bzdura :-) Ty wygladasz cudownie!

A ja tam lubię olejowanie włosów :-) niektóre tak pięknie pachną że miło sie śpi (ja zawsze kładę na noc)
No i wlasnie zrobiłam peeling enzymatyczny i nałożyłam maskę nawilżającą na twarz :-)

Kota ja jak zaszlam w pierwsza ciaze już wiedziałam ze chcekarmic jak najdluzej się da, po porodzie Mariki mialam problemy z lewa piersia,zrobil się ropien jak Marika miala miesiąc mialam zabieg pod narkoza, przezjakis czas nie mogłam karmic z tej lewej no i przed 2 dni z prawej, potem mlekacoraz mniej a pozniej Marika już nie chciala;( wiec jak miala 3 miesiace to jużpo wielkich moich placzach zakończyłam karmienie. Z Fabiankiem zup lenie inaczej,zero zapalen, mleka ful, zero bolących piersi no wszystko idealnie i tak się cieszylamze mogę go karmic i ze on chce, potem ta alergia u malego i gadanie lekarzy „przez twoje mleko” zawzięłam się stosowalam diete i karmilam dalej Az do teraz.Niestety mimo mojej diety jego i tak wysypywalo i naprawde teraz widze już po zakończeniuze jest duza poprawa. Jest mi mega smutno bo uwielbialam to karmienie, techwile bliskości itp. Dla tego karmienia to bylabym sklonna mieć jeszcze jednodziecko haha:p ale nie teraz, może za pare, paręnaście lat.

Cd włosków to tez myślałam o tym baleyagu, no nie wiem. Narazie ogarne ta szamponetke, kolor jest troszke jasniejszy niż mój obecny.

Nastazja kciuki mocno zaciśnięte &&&

Ja dzis obiadu nie robie, bo wczoraj P zrobil miesko izostalo na dzis, wiec obiore tylko pozniej kartofelki;)

Kota ladny masz kolorem, ale masz racje widac ze sa poprzejsciach, ale spoko troche olejkow, zakaz na prostownice i suszenie i będzieok.;) No i jakie masz je gęste..

Izi Tobie wg mnie niczego nie brakuje ;)No może...mego towarzystwa hahaha ;) Oj tam oj tam!Żartuję!:-D:szok:
Freiya to mnie Emilka z tą piżamką zaskoczyła ;)Jaka ona bystra!
Viola no niestety..dobrze natomiast, że jakoś łagodne jest to odstawianie cyca u WAS. TO PLUS!
Kota uwielbiam Twoje policzki!!!Haha fajna fryzurka i kolor!///Kota-foto nr 2-i Ty niby wyłysiałaś? Proszę Cię!!"Gęstywłos" masz!!!
Phelania czekam na fotki nowej fryzury ;)
Nastazja 3mam kciuki za M!!!Cieszę się, że znalazł inną pracę ;)I znasz to powiedzenie-kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Macie rodzinę, może warto zawalczyć o lepszą przyszłość i lepsze warunki pracy, lepsze traktowanie. Wierzę, że się uda!
Żabcia Maciek mnie rozwalił. Jak on dużo mówi!!!!SZOK!

P w pracy, Nina śpi, ja pozałatwiałam kilka spraw a moja mama posiedziała z Niną-jest na urlopie. No i ugotowała mi pomidorówkę i zrobiła naleśniki z serem. Wstawiłam właśnie 2 pranie.Siedzę... Potem po 17 jadę z koleżanką do takiej koleżanki z LO-3 stycznia urodziła córkę i jedziemy w odwietki!!Może wezmę mego krasnala ale nie jestem pewna czy nie powinien się nią trochę sam na sam pozajmować P. Nudy. Jakaś taka zmęczona jestem...Ehh

reklama
Czesc kochane:)
Pochwalę się wam ze w nocy Alan bardzo mnie zaskoczył. Zacznę od tego ze ładnie usnął, zaraz po 21, a balam sie ze do 1 nie bedzie spal bo ponad 3 godz spal w dzien. Przebudzil sie tylko jeden raz ok 2 w nocy, ale nie dałam mu cycka, tylko pogłaskałam po brzuszku, zlapalam za raczkę i usnął!!!!!:szok::szok::szok: Obudzil sie o 7 rano, razem ze mną gdy wstawałam do pracy :) Moje malenstwo kochane :)))))
Dzis chyba wczas pojdzie spac, bo usnął na spacerze z dziadkiem ok 11 :)

Netka nie dobijaj matki która wie w którym momencie wychodził który ząb :baffled: A serio, to gratuluje "4" i zycze zeby reszta wyszła równie bezobjawowo ;)

Phelania czekam na twoją metamorfozę i trzymam kciuki za strzyzenie Alanka. Z doswiadczenia wiem jak dzieci "lubią" sie strzyc wiec powodzenie bedzie wam potrzebne ;-)

Izi OOoooooo nowy avatar ;) Nie "poznałam" cię :biggrin2:

Violett i ty mnie opuszczasz z karmieniem :-:)-:)-(

Karmi ktos jeszcze poza mną???????????????????????????????????????????????????

Nastazja mocno trzymam kciuki za pracę twojego M!!!

Kota kolorek wyszedł bardzo ładny, włosy troche przesuszone, ale dobra odzywka i bedzie dobrze:)

Netka jadę do was na naleśniki... Od tygodnia za mną chodzą, tylko zrobic nie ma komu ;(

Do góry