reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

hej laseczki,

Mła-Oj leci leci ,czekam do 36.tc i moge rodzic bo autentycznie czuje sie 2 razy wieksza niz z Alutkiem :p

Milva
- kurcze powiem Ci ze nie moge sie nawet przekonac do jasnego brazu ...moze mi wymysli jakis baleage z brązem,wybiore sie po 10-tym:pPPbo narazie licytuje kolyske dla Marcela i nie wiem czy mi straczy kasy:p

Ide przewinac syna bo jest kuuuupa:shocked2:

reklama
Łysa no tak to jest jak człowiek starszy to już popuszcza ale myślę, że można by było coś z tym zrobić. Dziękuję za pomysł na prezent dla maleństwa ;))
Nastazja też się wkurzam jak P nie ma od rana do 16 a później nagle się okazuje, że zamiast siedzieć z nami lub Niną on ma coś.... inne plany. I to wkurza...nawet jeśli chodzi o pracę, bo ileż można samemu siedzieć z dzieckiem, chce się jakiejkolwiek odmiany ;( i pomocy...
MILVA foty Bartka zajebiste, normalnie ma chłopak tą iskierkę!!!
Inka Amen-ale jak ja mówię P-to on by się z chęcią zamienił i posiedział w domu a mnie wysłał do pracy do wojska... Myślę, że by ocipiał za przeproszeniem w domu...tyle czasu co ja siedzę...w dodatku pepla mi, że ja to pewnie na necie siedzę a dziecko chodzi w samopas... LOL
Agapa fajnie, że tak miałaś wolny dzień od dzieci, zawsze to chociaż posprzątać można bez pośpiechu ;)
Aga Oleńka wisi na Tobie, bo stęskniła się za mamusią-wracajcie do zdrowia dziewczyny!!
Sosnowiczanka Twoja ciocia jest zajebista-chciałabym ją poznać ;))
Mła to już wiadomo skąd ten mokry dywan. Matko-mamo!!To nie gumi miś-to ząb rósł!
Phelania ja również polecam Ci zrobienie farbowania teraz, bo potem może być ciężko z czasem, ja 6 dni przed porodem byłam u fryzjera. Musiałam ładnie wyglądać na "odwietki". A ten kolorek co pokazałaś ładny ale dla mnie za jasny. Trzeba by się też troszkę opalić, chyba, że masz ciemną karnację... no i teraz bardziej podobają mi się takie naturalne kolorki-jak tu ktoś wcześniej napisał ;))
Żabcia halo halo?Nic nie piszesz!?
Mła kurde u nas też cyrki przy ulubionych piosenkach Ninki, najpierw hipnoza a jak już mam dość tych miałków to znów Nina histeryzuje żeby jej włączyć-cały czas by tańczyła. Masakra. Wysiadam!!!

Wczoraj ważyłam Ninę to trochę ponad 9kg waży:szok:
Byliśmy wczoraj u rodzinki P na wsi. Cała rodzinka jego zjechała...Była posiadówa. Nina i 4 dzieci... czuła się rewelacyjnie ale lepiej wśród chłopaków... Poza tym chłopaki za nią przepadają. 1,5roczny Witek to nawet za nią smoka nosi... Haha

Dziś wróciliśmy, w sumie niedawno. Ninę zawiozłam do rodziców. Sama się odświeżę i też pójdę a potem do kościoła.

Phelania i jak z kołyską?Kupujesz tą co chciałaś?

Rozmawiałam z najstarszą siostrą i bratem i powiedzieli, że mają gdzieś co B chce... po prostu kupią co sami będą uważali i z głowy. Dałyście mi tyle pomysłów, że coś wymyślę na 100% DZIĘKUJĘ!!

Ne-tka - przemyslalam swoja strategie z ta kolyska:-Dkupuje używke na allegro Simplicity:tak:mam na oku -licutuje 2 razy użytą w błekitnym kolorze:p kurcze jak mam wydawac 400-500zł na nowa dla drugiego dziecka to troche szkoda mi kasy ....tym bardziej ona jest na krótki przedział wiekowy zaraz bede sprzedawac bez sensu:/ przpraszam ze zawrocilam Ci głowe:zawstydzona/y: a co do moich herów hehehe to do 10-tego mam czas:pP

U nas tylko gumi miś i ewentualnie kaczuszki ale to też bez szału. Woogi boogie nie robi wrażenia.
Mła u nas tez jest tak ze leci piosenka a Młody dalej czegoś chce. Ciągnie mnie za nogawki, próbuje zmusić żebym z nim gdzieś poszła i potrafi zacząć ryczeć tak nagle, bez powodu.

Śnieg a właściwie zima z nami wygrała i nie dojechaliśmy na basen :-( na szczęście jutro na 18 idziemy. Teraz obiad a pózniej na sale zabaw jedziemy.
Byłam z Młodym chwile na dworze, chyba pierwszy raz od ponad miesiąca. Oczywiscie śnieg sie podobał i był dziki szał.

Mła u mnie w porządku pozza lekkimi bólami brzucha nieraz i zgagą od czasu do czasu nic mi nie dolega więcej =)

Netka taki mały leń mnie dopadł nie chciało mi się jakoś pisać.
Ale z Twojej Ninki pióreczko jak tylko 9 kg mój będzie już ponad 11 miał później z ciekawości zważę go.

Wczoraj byliśmy u znajomych M mnie wkurzył bo za dużo wypił i szkoda słów.
Pogadałam z koleżanką i od słowa do słowa wyszło że jestem w ciąży a oni też chcą dzidzie mają już 2 synów 11 i 13 lat tyle że u nich nie tak prosto bo po 2 spiralach nie wiadomo czy jeszcze mogą mieć dzidzie i widziałam że bardzo się cieszy z mojego szczęścia ale taki smutek widziałam też w jej oczach.

Właśnie M wrócił ze sklepu i będzie odkupywał swoje winy i robi na obiad placki po węgiersku a ja płaszczę tyłek na sofie i nie mam zamiaru palcem kiwnąć w kuchni (wiem wredna jestem).

hejka!
terorrysta spi, maz w pracy - mam chwile dla siebie....
Lysa - masakra z tesciem.... nie pospaliscie za bradzo... my lepiej - do 6.30...
Netka, Inka, Nastazja - moj maz zamista wyjsc do pracy gdy usypiam Malego, poczekal d o momentu az ten sie obudzi... i tak jest zazwyczaj (mowie o weekendach)
Zabcia - jak tam u was?
Phelania - fajny ten kolorek...
Milva - Bartus to niesamowity przystojniak!
Aga - zdrowka dla was!
Sosnowiczanka - u nas tez ryki w nocy... ja sama zastanawiam sie czy to normalne....
Mla - te zeby nas wykoncza... U nas furore robi piosenka z baby tv - "dzis mam urodziny"....
Netka - ja najbardziej lubilam bluzke, kt dostalam w prezencie jakos w polowie ciazy... miala napis - "wychodze w grudniu"...
Kota - ja tez powiedzialabym, ze drogo, ale warto isc do kogos komu sie ufa i jesli efekt jest powalajacy - to moim zdaniem warto!

Sosnowiczanka - jaki to kolor? HA!!!! niby mysi blond:szok::shocked2::-) 6200fbee00134de84f3d5e0a[1].jpg

reklama
Do góry