Łysa no tak to jest jak człowiek starszy to już popuszcza ale myślę, że można by było coś z tym zrobić. Dziękuję za pomysł na prezent dla maleństwa
)
Nastazja też się wkurzam jak P nie ma od rana do 16 a później nagle się okazuje, że zamiast siedzieć z nami lub Niną on ma coś.... inne plany. I to wkurza...nawet jeśli chodzi o pracę, bo ileż można samemu siedzieć z dzieckiem, chce się jakiejkolwiek odmiany ;( i pomocy...
MILVA foty Bartka zajebiste, normalnie ma chłopak tą iskierkę!!!
Inka Amen-ale jak ja mówię P-to on by się z chęcią zamienił i posiedział w domu a mnie wysłał do pracy do wojska... Myślę, że by ocipiał za przeproszeniem w domu...tyle czasu co ja siedzę...w dodatku pepla mi, że ja to pewnie na necie siedzę a dziecko chodzi w samopas... LOL
Agapa fajnie, że tak miałaś wolny dzień od dzieci, zawsze to chociaż posprzątać można bez pośpiechu
Aga Oleńka wisi na Tobie, bo stęskniła się za mamusią-wracajcie do zdrowia dziewczyny!!
Sosnowiczanka Twoja ciocia jest zajebista-chciałabym ją poznać
)
Mła to już wiadomo skąd ten mokry dywan. Matko-mamo!!To nie gumi miś-to ząb rósł!
Phelania ja również polecam Ci zrobienie farbowania teraz, bo potem może być ciężko z czasem, ja 6 dni przed porodem byłam u fryzjera. Musiałam ładnie wyglądać na "odwietki". A ten kolorek co pokazałaś ładny ale dla mnie za jasny. Trzeba by się też troszkę opalić, chyba, że masz ciemną karnację... no i teraz bardziej podobają mi się takie naturalne kolorki-jak tu ktoś wcześniej napisał
)
Żabcia halo halo?Nic nie piszesz!?
Mła kurde u nas też cyrki przy ulubionych piosenkach Ninki, najpierw hipnoza a jak już mam dość tych miałków to znów Nina histeryzuje żeby jej włączyć-cały czas by tańczyła. Masakra. Wysiadam!!!
Wczoraj ważyłam Ninę to trochę ponad 9kg waży
Byliśmy wczoraj u rodzinki P na wsi. Cała rodzinka jego zjechała...Była posiadówa. Nina i 4 dzieci... czuła się rewelacyjnie ale lepiej wśród chłopaków... Poza tym chłopaki za nią przepadają. 1,5roczny Witek to nawet za nią smoka nosi... Haha
Dziś wróciliśmy, w sumie niedawno. Ninę zawiozłam do rodziców. Sama się odświeżę i też pójdę a potem do kościoła.
Phelania i jak z kołyską?Kupujesz tą co chciałaś?
Rozmawiałam z najstarszą siostrą i bratem i powiedzieli, że mają gdzieś co B chce... po prostu kupią co sami będą uważali i z głowy. Dałyście mi tyle pomysłów, że coś wymyślę na 100% DZIĘKUJĘ!!