reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Cześć Kochane!
Próbuję Was nadrobić, ale w mojego nieobliczalnego Koziorożca wstąpił ostatnio ... kozioł ;p Masakra jakaś. Włączyłam jej kilka razy Arkę Noego "Święty uśmiechnięty" i było super. Potem zaczął się płacz przed laptopem albo komputerem, żeby włączyć, ok. Ale teraz nawet po włączeniu dalej jest awantura i nie wiadomo, o co jej chodzi. Średnio tak z 10 razy dziennie domaga się odpalenia sprzętu. Odmawiamy i zawsze kończy się takim płaczem, że dywan jest mokry :/

Żabcia
, jak u Ciebie? Często myślę o Tobie, Kocie i Phelani. Zazdroszczę Wam, ale i nie zazdroszczę ;) Mam nadzieję, że wszystkie dajecie radę :*

Netka, nie wiem, czy już po fakcie, ale na chrzest Miśka dostała taką bransoletkę Apart - Złoto, biżuteria złota - Złota bransoleta i uważam, że jest cudna :) No a na roczek oczywiście album od Sergi bije innych na głowę :)

reklama
SSSSuper :pPP Kota czekam z niecierpliwoscia:cool2:...

Inka-spróbuj moze jakis jasny brązik zeby w razie czego wrócic do blondu...ja juz nie wróce do ciemnych wlosów czuje sie jakos staro:eek:nie wiem moze to kwestia przyzwyczajenia...bo przez 10 lat byla blondynką,wiem ze nie jest modny balejaz ale chyba sobie zrobie nie bedzie tak mi widac odrosta...a po ciazy sobie zrobie po całosci nie wiem jaki to blond ale mnie sie podoba (na fotce chyba sa jakies refleksy:sorry: modna-fryzura-platynowy-blond-2.jpg

Mła- pod koniec ciazy wiesz jak to sie człowiek czuje:pPPP jak wieloryb chodze sapie,i mowie kwa kwa kwa:-D

Ostatnia edycja:
Phelania ja wiem ze jak zrobię brąz to i tak za jakiś czas wrócę do blondu :-) tak już mam :-)
Wiesz, ja robię ciagle baleyage, nigdy nie miałam farby na całość.
A to na zdjęciu to na bank baleyage-wg mnie tzw malowany, czyli dwukolorowy :-)
Mła u nas ostatnio na topie jest gumi miś. Młody domaga sie go non stop, nawet na moim iPhone bo tak naprawde to tu go sam odkrył. Bawił sie i włączył YouTube i tam w propozycjach był gumi miś i od tamtej pory nie mam życia

Ostatnia edycja:
Inka - w brązie wytrzymałam rok czasu i dla mnie to bardzo duzo az za:-DNie zrobilam tego dla swojego widzimisie tylko dla kondycji wlosa ,bo niestety po ciazy wypadaly mi garsciami ,teraz mam 10cm odrosty:pPP wiec przy sciaganiu koloru tak sie nie zniszcza:-)Mialam to zrobic po porodzie ale nie wyobrazam sobie tyle czekac a po drugie pozniej czasu bedzie brak:-)

Kota wg mnie to duzo,mimo ze taki zabieg. No ale wiadomo każdy sie ceni inaczej i jak sie ma zaufanego fryzjera to sie każda cenę zapłaci :-)
Ja dzis oglądałam farby- brązy i blondy i nie wiem na który sie zdecyduje.
no i ja też czekam na zdjęcie!
Wybierz dwa :-D

Aga współczuję takich atrakcji, ale kobietko dbaj o siebie, bo musisz być zdrowa dla dzieci.

Inka - Gumi miś u nas na topie już od 2 miesięcy:-p- jego trzy piosenki, gumi miś, bańki i smoczek...nie wiem , która gorsza:cool2:
Mła- może Emilka chce sobie sama laptopa obsługiwać i dlatego marudzi;-), ale Bartek też tak czasem ma, ze włączy się mu, a on nadal chce coś -nie wiadomo co.

Mały jak tylko wstaje , to idzie do salonu i pokazuje , że trzeba mu włączyć piosenki- wyświetlamy rzutnikiem na ścianie i tak cały dzień ...jak nie piosenki, to bajki, jedyne co to lubi koncert Sade heh , więc mogę włączyć i 2 godziny z normalną muzyką:-p

Phelania - mi się w brązie podobasz! Może zrób na razie taki średni-ciemny blond, aby tak ich mocno nie rozjaśniać i nie niszczyć.
Taki jasny blond fajny, ale na super zdrowych włosach. Zresztą fryzjerka mi mówiła, że teraz w modzie zdrowe włosy.

Wczoraj 2 godzinki spędziłam miło przy słodkim i kawie, jednak powrót do domu i Tz szybko sprowadził mnie do super rzeczywistości:dry:
Dziś pobudka o 6, w nocy sporo kręcenia, kończę śniadanie i idę małego przebrać. Miłej niedzieli!

Witajcie,
Nocka całkiem znośna, tylko Adi ostatnio śpi wręcz na mnie. Jak zasypia to obowiązuje zasada im bliżej mamy tym lepiej. Niby wszystkie czwórki wyszły, a on w nocy jak pije herbatkę, to gryzie ten smoczek od butelki prawą stroną tak jakby sobie coś tam chłodził? Nie wiem muszę dziś mu pooglądać w buźce.

Zdecydowałam się że wygrzebię trochę kasy i pójdę do fryzjera.

Phelania- chyba na twoim miejscu też poszłabym teraz, po porodzie, to wątpie, że się gdzieś ruszysz tak szybko.

Muszę zobaczyć co to za gwiazda ten gumi miś ;)

Nastazja ale sprawdź gumi misia sama no jak Adi usłyszy to pózniej moze Ci nie dać żyć :-)
U nas Młody przynosi mi pilota- to znak że chce Mikiego, gdy IPhone to chce gumi misia, a jak ciągnie mnie w str kompa to tez gumi.

Właśnie zjadłam śniadanie i na 11:30 jedziemy na basen, tyle że tak nas zasypało, że nie wiem jak autem wyjadę.

Miłego dnia!

U mnie dzis swieto narodowe! Ben wstal o 5.45 nie wiem czy sie smiac czy plakac ale chyba lepsze to niż 4.40. Jak ja juz bym chciała zeby on miał wszystkie zeby ;( ja pomyśle ze jeszcze 8 do wyjścia co równa sie 8 miesiacom to robi mi sie słabo heh

Netka zapomnialam a miałam ci napisać. Tu w UK są np popularne takie srebrne pudełka czy to na pierwszy lok, zeba, albo na akt urodzenia (taki ja mam), jest duzo wyborow. Ale pomysl ze zlotem tez jest fajny aczkolwiek ja np zlota nie nosze I nigdy nie nosilam wiec ja wzielabym biale jezeli zloto a jak nie to srebro bo nie wiadomo w czym bedzie sie lubowac.

reklama
Phelania, normalnie ciężko mi uwierzyć, że to JUŻ końcówka! Ten czas tak leci....

Milva, Inka, samo słuchanie muzyki mnie nie martwi. Chodzi o to, że zaczęły się awantury również w trakcie. I łzy. Dlatego postanowiliśmy, że koniec. Zwłaszcza, że M naczytał się wczoraj o złym wpływie TV (YT niewiele się różni). Dzisiaj nic jej nie włączamy i od rana bywa "ciekawie". Ale słuchamy muzyki z odtwarzacza i chyba mała powoli to akceptuje.
Milva, Sade lubię, Bartuś ma dobry gust :) Moja Miśka właśnie usnęła mi na rękach przy En Vogue :)

A jeśli chodzi o uzależniającą muzykę, to nie włączajcie Boogie Woogie ani Jadą misie, bo będziecie tego musiały słuchać milion razy ;)

Łysa, to nie pospałaś ;)

A u nas 11 ząb. Tak czułam, że za dużo śliny leje się Miśce po brodzie jak na zwykły dzień ;)

Do góry