reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hejka Kochane:)

Nie było mnie jakiś czas ale zdrowie mi sie nieco posypało, a jak wrociłam ze szpitala to Olka mi sie pochorowała-na razie goraczka i katar-pewnie ja cos przywlekłam,
Nie dam rady Was nadrobić- wiec tylko na bieżąco
Lysa-współczuje,normalnie nie rozumiem takich ludzi i zgadzam sie z Inka-mozna nie posprzatać czasami ale nie dbać o higienę?????????
Sosnowiczanka-współczuje nocki,pociesze Cię że Nam jak wyszły 4 i 3-tak tak mamy juz wszystkie to nocki sie poprawiły, no nie liczac 2 ostatnich ale to kataru wina
Agapa-chcialabym żeby ktoś wziął mi Olkę chociaż na chwile-ale teraz kiedy chora to mimo że tesciowa chetna to nie bardzo młoda chce do niej iść, wisi na mnie, a ja się żle czuje ahh,a moj w pracy do 20 wiec jest super

Netka-czytalam o Twoim dylemacie-dziewczyny dobrze radza-ja bym też dala bransoletke z jakimś grawerem-sama jakbym dostala coś takiego dla Olki to bym sie bardzo cieszyła-tak jak cieszyłam sie najbardziej z pieknego złotego łancuszka z medalikiem ktore mala dostala od tesciow z okazji chrztu i pieknego srebnego anioła-obrazek z tabliczką i grawerowaną dedykacja od siosrty ciotecznej-to jest pamiatka na lata

Ide bo tylko marudze ale dzisiaj mi źle

reklama
Aga dzieki za pocieszenie:) To u Oli juz wszystkie "3"? To pewnie i Alankowi zaraz reszta wyjdzie, bo jak widzę to nasze zęby zaraz po waszych się pojawiają:)
:rolleyes2:
Lysa mam nadzieje ze tescie juz poszli:-). Na twoim miejscu poprosilabym twojego A. czy nie porozmawial by delikatnie z rodzicami... Moze oni nie zauwazają ze mają problem?

Miałam isc z mlodym na zakupy, ale ledwo wrocilam z pracy to poszedl spac. Moze jak wstanie pojdziemy. Niech spi biedaczyna.

Zapomniałabym:)
Była u mnie ciocia i przyniosła Alankowi spodenki, ogrodniczki dzinsowe. Rozmiar.... Uwaga, uwaga... 3M :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Poszli!!! podobno ojciec nie trzyma moczu... Ehhh dobrze ze juz pojechali bo człowiek glupieje jak sie dowiaduje od nich rożnych rzeczy.

Hej.
My dzien zaczęliśmy po 7, P zabral młodego i pojechal na wies – zostawil Fabiana jego mamie a sampojechal na pogrzeb kolegi bo się rzucil chłopak pod pociag;/

A ja poszlam sobie do sasiadki takiej mojej staruszki pomocjej w domku bo ona już niedolezna a jej corka 32 lata i nie zrobi w domu nic,wiec sobie zarobilam trocheJ

Kupilam dzis ten tran Moolers co polecacie ale ciezko będziebo jest obrzydliwy i smierdzi, wzielam jakis cytrynowy ale mam nadzieje zemlody sa sobie go jakos podawac bo teraz do 21 marca musi być zdrowy, bez zdanegokatarku bo mamy ta fiberoskopie.

Sosnowiczka wspolczuje nocki, pewnie jakies zebole się wyrzynajaalbo za duzo atrakcji w ciagu dnia. No i wspolczuje glutni z M, trzeba było sięgo zapytac czy on jak był dzieckiem wogole nie plakal a lekarza niech znajdziedla siebie a nie da dziecka..
Phelania macie 5 a 4nie?? Wydawalo mi się ze to 5 wychodza ostatnie bo zespalaja wszystkie żeby.

Inka spoko, macie tyle samo ząbków co i my tzn FabianJ i nawet ulozenie tosame, a innych na razie nie widac ani nie słychaćJale u moich dzieci to wolniutko Ida zebole wiec spoko.

To tak jak piszemy o wychodzeniu zebow to mi wychodzi 8;/ noszlag by to trafil,m dobrze mi bez niej było. Dzialo mnie tez boli;/

U nas dzieciaki jakos w nocy specjalnie nie placza ale japlacze mlody to ja tez mam Nerwa bo on Mazusiowi i co z tego ze mój P wykazujecheci pomocy ( chociaż nie zawsze;/) to mlody i tak uspokaja się tylko u mnie;/wiec to ja z nim musze siedziec, chodzic itp.

Inka u nas już P wie co to jest dzien z dziecmi, ja chodzena te studium to zdarza się ze mam zajecia od 8-17 i w domu jestem przed 19. Alewczesniej to tez mi gderal ze nic nie robie itp. A teraz wie ze to nie takasielanka i już się nie odzywa nawet jak obiadu nie ma;P

Aga co Ci było?? Zdrowka dla Olenki
Sosnowiczka hahah no ciocia to naprawde niezla;/ ja to chybapo kolejnym prezencie powiedziałabym jej ze jak ma przynosic za Male, megazuzyte czy dla dziewczynki ubranka to niech mu kupi kaszke czy mokre chusteczki– tanie a przydatne;P

Łysa wspolczuje tej wizyty, kurna na nietrzymanie moczy sajakies spodpby. fuj

Violett-w zeszlym tygodniu żle sie czulam caly czas mi sie słabo robiło, jakies bóle w mostku, co promieniowaly na rekę takie nerwobóle-az jednego dnia tak mnie zabolało ze straciłam przytomnosc-moj nie mogl mnie docucić i wezwał pogotowie a oni zabrali mnie do szpitala-a poniewaz u mnie i mama i tata chorzy na serce to zrobili mi podstawowe badania krwi ,ekg i echo-z sercem ok, to stres, i mam za wysokie cisnienie,-mam sie nie stresować,ahahha jak to zrobic, nie pic kawy i herbaty-kurcze ja nie funkcjonuje bez nich i dostalam tabletki na wyregulowanie ćisnienia i mam przejsc na diete bo cholesterol za wysoki-normalnie czuje sie jak wrak

Phelania, za wszystko zapłaciłam 350zł, czyli ściągnięcie koloru, farba na całość, podcięcie i jakaś ampułka ceramidowa czy coś w tym stylu. Nie mam pojęcie czy to dużo, czy mało, nie mam porównania, może niech Sosnowiczanka się wypowie.
Ja jestem zadowolona, kolor wyszedł super, włosy trochę suche, no ale nie spodziewałam się, że będą w super kondycji, przeprosiłam się też na pewien czas z silikonami, których normalnie unikam i na czas zimy będę ich używała, muszę poprawić kondycję włosów. Póki co zostaję średnio-ciemną blondynką :)

Kota wg mnie to duzo,mimo ze taki zabieg. No ale wiadomo każdy sie ceni inaczej i jak sie ma zaufanego fryzjera to sie każda cenę zapłaci :-)
Ja dzis oglądałam farby- brązy i blondy i nie wiem na który sie zdecyduje.
no i ja też czekam na zdjęcie!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry