reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
hmmmm...tak zle i tak nie dobrze:/ mi sie wydaje ze na poczatku ciazy nie musisz sie tak martwic ,napewno unikaj noszenia Maciulka, a tak to zyj normalnie nie mysl o tym ogólnie jakby cos sie zle rozwijalo to organizm i tak sie pozbedzie zarodka;( nie chce Cie straszyc bron boze tylko chodzi mi o to ze ja bym pojechala na te kilka dni...twoja rodzinka by nawpewno sie ucieszyla i zajela Maciulkiem a ty na spokojnie poszlabyc do gina....

Phelania właśnie sprawdziłam bilety i teraz podróż w obie strony z Maciulkiem kosztuję mnie tylko 102 F jutro z M pogadam i być może początkiem marca polecę do PL :-) Na pewno troszkę będę musiała się umęczyć na lotnisku ale może jakoś dam radę a syn będzie wyrozumiały.

Moje dziecko w końcu śpi mogę iść się spokojnie wykąpać później jeszcze na chwilę na BB a potem spać bo jutro o 8.15 mamy wyjazd czyli 7.40 trzeba z domu wyjść.

Tez sie marwie ze Kota nie dala znac, nawet jej eska napisalam ale naraze cisza.. KOTA odezwij sie!!!1

Kota a gdzie jedziecie jutro na wycieczke?? chyba cos przeoczylam.

Neka Ty od pazdziernika torbe mialas spakowana a ja od 31 tyg na podtrzymaniu a torbe spakowalam pod koniec listopada a urodzilam 11 grudnia:p 3 tyg za wczesnie:)
Nie maartw sie narazie zdrowiem TZ, bedzie ok, pewnie to stres i sie wrzody odezwaly. Niech robi te badania szybko!

Edit: Kota odpisala! Jest wszystko ok, jutro tu zajrzy:)

Ostatnia edycja:
Żabcia- mowie Ci ze to jest dobry pomysł:tak:pozniej to dopiero pewnie na wakacje pojedziecie do PL a tez nie wiadomo bo drugi wydatek sie szykuje:-Dwiec różnie..korzystaj poki mozesz -pozniej juz sily nie bedziesz miala:)

Kurcze dziewczyny załamalam sie widzialam pogode nadciaga mróz i snieg :(((((((((((buuuuuu ja chce wiosne!!!!!

Phelania ja tez chce wiosne!!! Pocieszam sie ze jeszcze dwa tygodnie i bedzie marzec, to musi juz byc cieplej!!! :-)

Zabcia to chyba nie drogo te bilety by was wyszly? A w podróży z Maciusiem na pewno dasz radę!

reklama
Sosnowiczanka to jest bardzo tanio bo jak patrzyłam to 140 F prawie za każdym razem wychodziło.

Ja też mam nadzieję że w marcu w PL będzie wiosna bo nie uśmiecha mi się kupować kurtki zimowej dla Maciusia jakbym leciała a w tej już taki upchnięty heh :-)

Violett dzięki za info od koty.
Super że u Koty wszystko w porządku :-)

Idę pogrzebać w lodówce bo znowu mi burczy w brzuchu ... przy Maciusiu tak nie miałam.

Do góry