reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kota, Inka- choć marzy mi się ombre, to niestety nie zrobię, dużo by to moje włosy kosztowało, a poza tym jak Inka wspomniała, moje włosy są jeszcze za krótkie.

Przyszedł wózek, o 11:00, Adaś spał, więc go złożyłam. Jak się obudził to wszedł do niego i musiałam go wozić po domu. Jak go wyciągnęłam po 30 minutach to strasznie płakał, ale już chyba zrozumiał, że nie może tam siedzieć cały czas. Pierwsze wrażenie- fajny wózek, ale przydałaby się wkładka. Muszę coś wymyślić w tym temacie.Zaraz jemy obiad i później idziemy na spacer. Cyknę fotki i wstawię na zamkniety.

reklama
Dziewczyny nie rozumiem o co chodzi z tym ombre? Dla mnie to wygląda jak odrost.

Inka współczuję kacorka

Violett też słyszałam o tym ojcu. Normalnie nogi z dupy powyrywać!!

Nastazja
cieszę się że wózek doszedł!

Nasz służba zdrowia to totalna porażka! Od 8 rano próbuje się dodzwonić do mojej przychodni zarejestrować się do lekarza bo w końcu już 6 dzień jestem na przeciwbólowych więc muszę coś zacząć robić z tym. Oczywiście nie odbierają, dodzwoniłam się około 11 i tak terminy do środy włącznie zajęte a na czwartek można się zarejestrować od jutra! Nosz ku******* mać! Zrobilam aferę, zje**am babe i dostałam termin na czwartek.

Kota &&&&&

Fabian spi juz 3 godziny!! Szok!!!!
marika tez spi

P bedzie dzis pozniej troszke.

Na obiad szybka zapiekanka z serkami topinymi - ja z Marika juz jadlam.

Mi ombre tez sie nie podoba..

Poszliśmy dzisiaj na grupę i co się okazało że są ferie i nie ma, więc wróciliśmy do domku i jak poszliśmy spać o 13,30 tak wstałam o 16 a Maciuś 15 min później :-)
Teraz przed chwileczką wróciłam ze sklepu bo mam sklerozę i zapomniałam kupić chlebka i kiełbasy na jutrzejsze kanapki na wycieczkę.
Maciuś teraz się bawi 2 paczkami chusteczek higienicznych co za frajda i po co dziecku zabawki hehe :-)

Dzisiejsza rozmowa z Maciusiem:
Maciuś: Nie da rade
ja: Maciejku co nie da rade ??
Maciuś: wyjąć

A chodziło o to że wsadził malutki samochodzik do kabiny tira :-)

kota daj znać co u Was.

Witam. Cały dzien spedzilam w pracy.Potem zakupy, kolacja i dopiero mam czas włączyć komputer.
Kupilam w biedronce dyfuzor zapachowy- zielona herbata i tak pięknie mi tu pachnie w pokoju tą herbatą ze polecam wszystkim :D Wogóle Alan tak sie rozchodzil w sklepie ze do auta wsiąść nie chciał wcale.

Inka o to fajnie ze temat slubu powrócił, jesli sie data potwierdzi to bedzie na dwa tyg przed moją czwartą rocznicą slubu:)

Nastazja ale sie ciesze ze masz juz wózeczek:) Oby sie Adasiowi dobrze jezdziło, bo pierwsze wrazenie to chyba mu sie podobało:)

Pyszczek dobrze zrobiłaś ze wywalczyłaś ten zapis do lekarza! No zesz łaskę zrobią ze zapiszą... Wstydzili by sie.

Zabcia zazdroszcze rozmowy z Maciusiem, moj do mowienia sie nie pali, chyba ze po arabsku... Ahmmh baalaabb aaa

Kota no i jak po wizycie?

ehh, co za koszmarny dziś dzień mój- jeśli chodzi o kontakty między ludzkie...najpierw pół dnia musiałam prosić się o zwrot pieniędzy od sprzedającego z allegro- tzn teraz już się nie prosiłam miło:wściekła/y:, dostałam właśnie info, ze przelał...zobaczę jutro na koncie...do tego jeszcze kilka innych spraw zawodowych się złożyło nie tak i mam dosyć na dziś grrr
Do tego nadal nie mam przelewu z faktury , a na koncie 0:no: Nienawidzę dopominać się o swoją kasę, nie rozumiem jak można sobie tak zwlekać z płatnością komuś...

Ale już nie marudzę, dobrze, że mogę sobie to tutaj wyrzucić z siebie, bo na rozmowę z Tz nie mam ochoty. Jakoś mnie ostatnio nerwy zaraz ponoszą bez sensu.
Czekam na czwartek - fryzjer i kosmetyczka- relaks. Choć pewnie i tak będę się denerwować jak mały , chyba nie umiem już wypoczywać:cool:

Nastazja - ciesze się, że masz już wózek ! Ładny kolor.

Właśnie sobie oglądam seriale, mały szkrab śpi, a duży właśnie się obudził i mnie wkurza.
Dziś Adaś był bardzo grzeczny. Rano pomagał mi sprzątać, nawet do piwnicy musiałam z nim iść na pół godziny, bo dziadek go nauczył i teraz płacze przy drzwiach. A on mi tam pokazywał, jak drewno nosi itp, ale miałam ubaw. Później poszedł spać, spał 2h, potem spacer i jakoś tak nam zleciał dzień miło i przyjemnie. Oby tak dalej. Dziś po południu Adasiowi wrócił apetyt, zobaczymy czy ta czwarta czwórka wyjdzie?

Kota- martwimy się :*
Żabcia- w szoku jestem jak Maciuś mówi, u nas Adaś mówi bardzo dużo, ale po swojemu. Poza mama, tata, Ada, baba, dada itp. Chociaż dobre i to że wydaje z siebie jakiekolwiek dźwięki.
Milva - ja też nie rozumiem takich ludzi co nie płacą,pożyczają - szok- ja nie cierpię długów..
A i dziękujemy.. Myślałam że będzie jaśniejszy, a na szczęście nie jest:)

Ostatnia edycja:
A ja dzis po zakupkach wyprawka juz jest:pPP jeszcze mi zostaly 2 kocyki bawełniane,na lato , laktator i kolyska i wsio:-DJutro sie sie biore za pranie ciuszków dla Marcelka tak zeby juz na 1 marca miec torbe spakowana do szpitala -bo to różnie moze byc:pPP

Kota-jak tam???nie ma Cie:((( jak po wizycie?
Nastazja- sssuper ze wózek doszedł i macie czym brykac na spacerki:))

reklama
Phelania właśnie mi się przypomniało, ja już od października chyba torbę miałam na grudzień haha. ;))
Żabcia Maciek dalej jest czarnym koniem wśród grudniaczków, to co on wyczynia, jak rozmawia, mam zajebisty humor zawsze jak czytam co Maciejek już umie ;) On to będzie artysta i gagatek ;)
Kota jak Twoja wizyta u gina?!
Nastazja zazdroszczę wózka... grrr marzy mi się taki, poręczny itd...
Milva też nie znoszę takich sytuacji i podobnie jak Nastazja nie znoszę długów... dlatego się cholernie męczę ostatnio.. aż mnie wykręca!
Jakoś nudą wieje na forum ostatnio... mało się wszyscy udzielają-kaman!!! Do roboty!

TZ ostatnio coś źle wygląda. Sporo schudł, leci mu krew z nosa, wymiotuje krwią... boli go brzuch... i inne... Robi badania...
Lekarz skwitował, że może wrzody.. a może zwierzątko... co chodzi do tyłu. I mam doła...

Do góry