reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Phelania - super czyta się o tym :) Wyprawka, nono.. Wspomnienia wracają :tak: Czas jednak leci jak szalony.
Net-ka - cieszę się, że teraz mogę śmigać właśnie takim lekkim wózkiem. Sama sobie go ze schodów zniosłam i wniosłam. Jest mi teraz dużo łatwiej.
M. poszedł dalej spać.. I dobrze, bo tylko głupio gadał. Ja wypiłam piwko jakieś limonkowe 2,5% i już mi wali. Zajadam się chipsami i zaraz idę spać. Cudowne uczucie wbić się między dwóch najukochańszych chłopców mojego życia!

Ostatnia edycja:
reklama
Net-ka,Nastazja -w sumie za 2 tygodnie moge rodzic dziecie poradzi juz sobie samo -tak mi powiedzial lekarz:-D

Ne-tko- narazie nie gdybamy tak???TZ porobi sobie wszystkie badania i bedzie wszystko wiadomo nie ma co myslec o najgorszym zawczasu:tak:...

Kurcze a ja sie martwie o nasza Kotę nic sie nie chwali jak po wizycie albo zaraz po niej pojechala na zakupy ciuszkowe dla Hani:-Di szaleje do tej pory:cool2:

Nastazja ja mam teraz spacerówkę Graco ale jaki model nie wiem, nie jestem w temacie-mam Go po siory synku. Tylko on Go używał... a było to z 9 lat temu!!!I tak stał u rodziców więc Go zgarnęłam. Jest lekki-pasuje mi ale wiem, że teraz są lepsze, zwrotniejsze, wygodniejsze wózki. Niestety nie mam funduszy na nowy więc Ninka się póki co wychowa na tym wózku ale szczerze powiem bardzo fajny wózeczek wybrałaś!Wcześniej miałam Jumper Tako. Spoko był ale jako spacerówka... koszmarnie ciężki!!!
Phelania no niby tak ale ma całą masę innych przypadłości.. jakieś wybuchy gorąca, strasznie się poci, stopy, za chwile mu zimno... masakra...Ma częste posiedzenia w WC. Kiedyś wchodził i wychodził... Może na tle nerwowym, może wrzody... ale rak?

No ja też się dziwię że Kota nic nie napisała.. :(
Net-ka- u nas też nie byłoby funduszy, ale sprzedałam x landera i zainwestowałam w ten.
Idę spać, choć jeszcze zęby idę umyć, bo chipsy mam wszędzie :p

Nastazja jak ja Ci zazdroszczę że już możesz iść spać.
Mój syn ani myśli iść spać a ja jeszcze muszę głowę umyć a senność mnie straszliwie łamie mogła bym spać i spać no i jeść :-D

Netka nie wolno myslec o najgorszym!!! Tz porobi badania i na pewno wyjdą dobre! Moze przemęczenia czy co. Nie wolno myslec od razu o nie wiadomo czym!!!

Kota faktycznie chyba na zakupach dla Hani. Chyba ze Hania przestała być Hanią a jest chłopcem ;)

Phelania jak sobie wspominam jak kompletowałam wyprawkę... Te malutkie ciuszki... Aj rozmarzyłam sie.. Bo teraz te Alankowe ciuszki są wielkie :D

Moj smyk spi. Az wierzyc mi sie nie chce. Ale wczas wstał, bo o 7 rano juz nie spalismy.
I zapomnialam wam sie pochwalic - wczoraj w nocy przebiła nam sie pierwsza trójka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prawa, górna. Na razie sam czubeczek ale juz jest :) Wychodziła w potwornych męczarniach... Jeszcze trzy, a potem piątki i koniec :)

Dziewczyny moze jeszcze dzis wejdzie na BB i napisze chyba ze jest zmeczona i potrzyma nas troszke w napieciu do jutra:-D

Żabcia- to ja teraz pod koniec mam tak ze moglabym spac i spac:) no i caly czas na słodkie....:) wlasnie wcinam żelki Haribo malina i jażyna:-DJuz sie nie moge doczekac kiedy bedziesz miala pierwsza wizyte zapisalas sie juz?

Sosnowiczanka
- hehehe wiem po swoim Alanku rozm 86:) Jutro ide na strych po rozmiarówek 56-62-68:-Du nas dopiero 5szt buuuuuuuu:((((((zazdroszcze:/

Ostatnia edycja:
reklama
Phelania jeszcze się nie zapisałam bo i tak wcześniej niż w 12 tyg mnie nie przyjmą.
Planowałam lecieć z Maciusiem do PL do lekarza żeby iść ale się boję że nie dam sobie rady z nim sama bo ostatnio ma nieziemskie pokłady energii. Więc chyba zdecyduję się po wypłacie iść do polskiego gina tutaj pomimo że to koszt równy wyjazdowi do PL 1 wizyta 120 F (582 zł) normalnie szok jak tu zdzierają skoro za taką wizytę w PL bym dała 80-100 zł.

Do góry