Phelania
Mama 2 urwisów :P
Witamy sie z rana...w sumie 10.00 a ja nie wyspana,dałam mlodemu na noc neurofen to wstał o 2 w nocy i gadał do 4nie wiem kiedy sie wyspie...
Ale u nas napadało ,ogladam DDTVN i mowia ze na poczatku marca ma byc -15 stopniprzeciez to szlak człowieka trafia...
A ja dzis nad ranem mialam skurcze co 10 min tak przez godziny juz myslalam ze pojedziemy do szpitala polknelam 2 nospy i jakos przeszlo to chyba przez wczorajsze zakupy,i nie przespane nocki wrrrr.przpraszam ze tak z rana wam marudze ale nie mam do kogo M spi młody ma mnie gdzies:-)wiec musze sie gdzies wygadac.
Moze by sie przydało jakies sniadanie zrobic ale mi sie nie chce((((
Kota-juz teraz mozesz spokojnie spac super ze Haniutką wszystko ok
Żabciu- dobrze ze bilety juz zalatwione
Ale u nas napadało ,ogladam DDTVN i mowia ze na poczatku marca ma byc -15 stopniprzeciez to szlak człowieka trafia...
A ja dzis nad ranem mialam skurcze co 10 min tak przez godziny juz myslalam ze pojedziemy do szpitala polknelam 2 nospy i jakos przeszlo to chyba przez wczorajsze zakupy,i nie przespane nocki wrrrr.przpraszam ze tak z rana wam marudze ale nie mam do kogo M spi młody ma mnie gdzies:-)wiec musze sie gdzies wygadac.
Moze by sie przydało jakies sniadanie zrobic ale mi sie nie chce((((
Kota-juz teraz mozesz spokojnie spac super ze Haniutką wszystko ok
Żabciu- dobrze ze bilety juz zalatwione