reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Teraz muszę czekać do 12 tc żeby udać się na wizytę do lekarza. Obliczyłam według @ że to chyba 5 tydzień.
Zastanawiam się czy nie zapakować w papier ozdobny testu nie zrobić kokardki i nie wręczyć M (chociaż po wczorajszej kłótni nie zasłużył na prezent).

Maciuś śpi w wózku odkąd przyszliśmy do domu jeszcze nie zdążyłam go rozebrać bo tak słodko śpi heh.
Dzisiaj mój syn miał walentynkowego buziaczka aż sie rozpłakał mała chinka 12 mies go pocałowała i tuliła a ten w ryk i do mamusi :-D Ale wszyscy mieli ubaw na tej grupie z Maciejka. Niunio ślicznie dzsiaj znowu pokazywał i się cieszył z zajęć na zajęcia widzę coraz większe postępy :-)

Zabcia mimo ze sie nie udzielam to Was czytam i bardzo sie wzruszylam dobra nowina:tak:z calego serca gratuluje:-)mam normalnie lezki w oczach ... tak samo bylo przy Phelanii i Kocie;-) sama przypominam sobie to szczescie jak zobaczylam 2 kreski, nie do opisania, euforia hehe, przynajmniej tak bylo w moim wypadku:-D

Żabcia ja bym mimo kłótni tak zrobiła. Mysle że to byłby cudowny prezent.
W zeszłym roku moja koleżanka tez 14 lutego zrobiła test i podarowała go swojemu P.

Ej, Żabo ty nasza kochana, ale zrobisz prezent walentynkowy:-D:-D:-D:-D. Cieszę się razem z tobą i życzę zdrowych, bezproblemowych jeszcze 8 m-cy.

A ja zaraz jadę z P. na żarełko, do chińczyka. Pewnie wiele nie zjem bo się ograniczam, ale lepsze to niż jakieś czekoladki:-)

Wejdzie do domu w progu obok wrzutu na listy znajdzie kopertę a niej 2 testy z 2 kreseczkami już uczynione teraz oczekuję M.

Maciuś nadal śpi mojemu dziecku coś się powaliło chyba śpi już prawie 3 h bo od 12.

ŻABCIA!!!! cudowny prezent walentynkowy GRATULUJĘ KOCHANA!!!! łzy wzruszenia mi się po polikach polały, naprawdę co za cudowna wiadomość!!!! :)) :***
wstążka na test i prezent dla M. jak znalazł, lepszego by dostać nie mógł :)))

reklama
Do góry