reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Nastazja niecierpliwoe czekam na kuriera razem z tobą:)

Obiadek sie gotuje- ziemniaczki, filety z kurczaka w piekarniku (pierwszy raz Alan dostanie pieczone mieso) i surówka z marchewki. nakarmię młodego i do roboty:)

reklama
Witam Was Kochane!
Nie ma mnie bo dzieciaki niby wyszły z choróbska,ale Sara ma jakiś kaszel po infekcyjny...i jest marudna...
Poza tym cierpię bo ch... boli mnie ząb,a nie mam jak wyjść żeby coś z nim zrobić...

Dziewczyny...zwracam się do Was z prośbą...
Dowiedziałam się,że kuzynka,która rok temu uciekła z domu... (20l )
Jest w ciąży i mało tego za niedługo ma już termin i...
Ten chłopak z którym zaszła w ciążę bił ją i zastraszał przez całą ciąże kiedy zdecydowała się powiedzieć o tym rodzicom zabrali ją do domu,ale ona nie ma nic dla dziecka...wózek,fotelik,wanienkę i łóżeczko dostanie po moich dzieciach,ale nie mam już żadnych niemowlakowych ubranek...
I tu zapytanie do Was nie chciałybyście oddać zbędnych ubranek,bądz laktatora?
Ona nie ma niczego-jej rodziców nie stać na wyprawkę staram się jakoś pomóc,ale u mnie też nie za wesoło...
Piszcie na PW jak chcecie coś pomóc bądz macie jakiś pomysł.
Dzięki

Dziewczyny dużo miłości i szczęścia w rodzinie Wam życzę!
Sosnowiczanka haha wy już prawie kończycie z ząbkami a nasza perspektywa... haah nie dołuj mnie ;) :p
Kupinosia haha ciekawe postanowienie ;)W dobie uzależnień internetowych-trafne!
Inka ja na krótkie "wpadki" też używam telefonu. Ale najbardziej lubię siedzieć na stacjonarnym... Na netbooku nie za bardzo. Szybciej mi idzie na moim "staruchu"!

Dziewczyny... powariowałyście. Wracajcie! Co to ma być ;( No dobra, rozumiem, poukładajcie wszystko i wróćcie... ale żeby to nie trwało wieki.
Ja JAK TO MÓWI P jak wchodzę na kompa to znak, że jestem z RODZINĄ. Czyli Wami. Chłopak przesadza. Ja nie pracuję, nie wychodzę prawie z domu, rodzeństwa tu nie mam, koleżanki mają swoje życie... i jest ich dwie.. haha. Więc kurde!!!Wiadomo ja jako osoba rozumna, czująca potrzebę bycia wśród ludzi MUSZĘ!!!Kategorycznie mieć chociaż tu z kim pogadać. Żeby nie Wy to depresja murowana. Zachodziłabym w głowę co mam ze sobą zrobić a tak...mam odskocznię.

Żabcia-aaaaaaaaa zajefajnie!!!! hahhahaha gratuluje napewno test sie nie myli:)))) ja tez robilam pierwszy test o tej mniej wiecej godzinie i co i co ??? 31.tc:-Dpiekny prezent na Walentynki jaka pamiatka:) A ostatnio z Kota sie smialysmy ze Grudniówki co sie obijaja:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry