Witam Was dziewczyny Walentynkowo. Życzę Wam byście cudnie je spędzili.
Ja wczoraj nie mogłam długo zasnąć z powodu bolu kregosłupa wiec miałam mase czasu na przemyślenia rożnego rodzaju. I postanowiłam, że poki co do świat robie sobie przerwę w internęcie. Wiec znikam na pewien czas z forum, fb, nk-oczywiście kont swoich nie usuwam-nie nie absolutnie nie.
Musze poukładać sobie wszystkie różne sprawy w życiu, musimy wyjść na prosta finansowa-choć w tej sprawie widzę światełko w tunelu, oby tylko nie zdążały sie duże niespodziewane wydatki jak teraz czasami to bedzie ok. A przede wszystkim musze zadbać o swoje zdrowie. Bo jest kiepsko. Dzis do lekarza na szczęście ide. Musze zaczac działać by dzieci miały zdrowa, silna i szczęśliwa mamę. Musze poukładać swoje małżeństwo. Chciałabym by dawna miłość wróciła, bo żyjemy obok siebie, jak brat z siostra. Ja wiem, że ogień zanika w związku po pewnym czasie ale nie możemy tez żyć tylko obok siebie bo są dzieci. Musimy żyć ze sobą.
Musze wiecej czasu poswięcić dzieciakom.
Bede z Wami myślami, nie zapomnijcie mnie. Jeśli bedziecie miały ochotę napisać na telefon to VIOLA, AGAPA i SERII maja mój numer telefonu.
Powiedzmy, że rezygnacja z neta jest moim takim małym postanowieniem postnym. Jakby nie było internet jest strasznym złodziejem czasu.
Mam nadzieję, ze zrozumiecie moja decyzję, wrócę do Was jak sie wszystko ułoży, oby dobrze sie ułożyło.
VIOLA, FREYIA, AGA co do spotkania jestesmy umówine. Bede w kontakcie telefonicznym z VIOLA.
SERGII Kochana napiszę Ci eska w następnym tygodniu.
AGAPKO mimo, że nie bedzie na necie mnie. Jak cos pisz na telefon.
Buziaki dla wszystkich mamusięk i dzieciaków:-*