reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Kota- dobrze że juz w domu jesteś, to faktycznie kurcze niewesoło było, trzeba jednak uważać na takie bóle. Dużego masz tego synka, teraz nic sie nie martw spokojnie wypoczywaj, bedzie wszystko dobrze.

czarnykot-gratuluje synka:-), fajnie że z maluszkiem ok

Kota, super, ze juz wszystko dobrze...i fajnie, ze wrocilas:-)
Czarny kot - gratulacje:-)
Aga, biedna jestes..... ja mialam to badanie przed ciaza i tez niewiele brakowalo by bylo nieudane.... ten plyn jest po prostu obrzydliwy:no:
Asko, zrobilam muffinki, co prawda nie z malinami, a z jagodami, ale przepis na 5.:-)
U mnie troche stresu, bo na wizycie lekarz nic nie mowil o tym, a jak wrocilalm do domu i na spokojnie zaczelam przegladac wyniki badan, znalazlam wzmianke o tym, ze mam ureaplasme.... po doksztalceniu sie w necie bylam sina i blada, napisalam do lekarki i odpowiedziala, ze poki nie ma zadnej infekcji (a na wizycie tydzien temu nic nie bylo) nie leczymy tego, a kolejna wizyte mam 15.07. Na szczescie zrobili tez od razu antybiogram, wiec w razie czego wiem czym to leczyc... Jestem troche spokojniejsza, ale nadal nie do konca pewna, bo wiem, ze w PL zwykle daja na to antybiotyk od razu.... I badz tu madry i pisz wiersze...

Dziewczynki czy czy zmniejszyło Wam się już / lub przeszło parcie na pęcherz ? Tak jakoś dziś zauważyłam jakby podbrzusze było Mniejsze i parcie na pęcherz tez jakoś tak zmalało jest po 17 tej a ja może ze 2-3 razy siku robiłam....
Czy to już taki czas że macica podchodzi wyżej czy jakieś to mogą być dolegliwości po ostatnich figlach ?:-/

Kota fajnie,ze już jesteś w domku.Odpoczywaj ile wlezie.A torebki na razie nie musisz nosic,w łóżku się nie przyda ;-)

Czarny Kocie gratuluję synusia.Nawet na zdjęciu widac siuraczka :rofl2::rofl2:

współczuję wam z piciem glukozy.Tutaj pije się słodki napój np.lukozadę.To taki energy drink dla sportowców z dużą ilością cukru :tak::tak:

Ja pojechałam do Mothercare wymienic jedne spodnie bo wzięłam za duży rozmiar.

Nastazja ehhh ja nie mogę wyjśc z tego sklepu,piękne są tam ciuszki.Dziś ledwo co się powstrzymałam bo tyle tego jest,że oczopląsu prawie dostałam :confused2:

Papayko- nie martw sie, a twoja ginka na pewno dobrze Ci mówi, a jak dobrze pamietam wybierasz sie do Polski, wtedy przejdz sie do swojego gina i dokładnie wypytaj co i jak, wiesz zawsze lepiej osobiście. Ja nawet nie mialam takiego badania, chyba ono nie jest rutynowo zlecane w ciąży

nereida- z tego co wiem to własnie jak wchodzimy w II trymestr to zmniejsza sie parcie na pęcherz bo własnie macica sie podnosi, wiec pewnie tak u Ciebie jest, ja teraz juz tak nie biegam

A to mój dzisiejszy nabytek, najwyżej będzie czekał na swoją właścicielkę kilka lat. Nie mogłam się powstrzymać...
Gratuluję Czarnykot synka, normalnie grudzień będzie chyba pod znakiem mężczyzn :)
Fajnie, że już wiecie ...

Załączniki

• SANY0059.jpg
    SANY0059.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 28
Cześć mamusie..cały czas podczytuję, ale normalnie brak mi sił:-(..mam mega katar i normalnie masakra..Mała ze swoim katarkiem też daje popalić, więc powoli wysiadam..:-(

Kota, super, że już wszystko w porządku!!!Nastraszyłaś nas kochana..Byłaś u siebie w Wodzisławiu czy w Rybniku?
No i gratuluję kolejnych synków..faktycznie ich sporo w grudniu:szok::-)..mi na razie ginka widział dziewczynkę, ale zobaczymy na połówkowym - a to już 14 lipca:-)

Witam!
Kota - super,że wszystko ok i że już w domu, wiem jak to jest , gdy się leży w szpitalu, bo w poprzedniej ciąży miałam tę przyjemność- kłopoty z nerkami. Leż i odpoczywaj!!! Troszkę zazdroszczę Ci tego siusiaka:-)!!!

Czarnykot -gratuluję!!! Mam nadzieję, że ja też pod serduszkiem mam Siusiaka!!! Bo córcię mam w domku i czekamy na brata:-)

Ale kto tam mieszka dowiemy się w 11 lipca, najważniejsze by było zdrowe!!!

Któraś z Was napisała, że gdy sie nie mam ochoty na przytulanie to będzie chłopak.... gdy to powiedziałam m to stwierdził, że to nasze dzidzi będzie miało dwa siusiaki;-) bo u mnie ochoty zero:zawstydzona/y:

reklama
Do góry