Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Witam sie i ja, z pracy oczywiscie. Nasza nocka tez kiepska. Alan po 3 jak obudzil sie na cycka to nie chcial spac, moze inaczej, chcial spac ale na siedząco... Normalnie przysypiał i siadał i spał, a jak go kładłam to sie budzil. Nie wiem co on wymyslił. Tak przez pol godz, dopiero potem jakos tak go oparłam o siebie i usnął w koncu...
Pyszczek to trzymam kciuki zeby Krzysiu juz sie smoka nie dopominał
Mła zazdroszcze ze i Emilka juz sie nie budzi na jedzenia. Ja pewnie jeszcze ze 2 lata bede musiala karmic w nocy Nic sie nie zanosi ze Alan przestanie sie budzic, nic...
Milva szczerze wspolczuje ;(
Nastazja ja ostatnio oglądałam "naszego" qinny na 4 kółkach (w necie oczywiscie) fajniutki, tylko cena przeraza Tez sie musze wybrac na zywo za wózkiem, ale jakos natchnienia mi brak.
Pyszczek to trzymam kciuki zeby Krzysiu juz sie smoka nie dopominał
Mła zazdroszcze ze i Emilka juz sie nie budzi na jedzenia. Ja pewnie jeszcze ze 2 lata bede musiala karmic w nocy Nic sie nie zanosi ze Alan przestanie sie budzic, nic...
Milva szczerze wspolczuje ;(
Nastazja ja ostatnio oglądałam "naszego" qinny na 4 kółkach (w necie oczywiscie) fajniutki, tylko cena przeraza Tez sie musze wybrac na zywo za wózkiem, ale jakos natchnienia mi brak.