Milva wspołczuje, moze ten katar to od zębów?
Agala no są ciemniejsze niz poprzednie były... Tylko ze farbą nigdy (prawie nigdy-chyba ze masz swoje bardzo jasne wlosy) nie uzyska sie efektu tak jasnego jak po rozjasnianiu... jak pojdziesz na poprawkę to najprawdopodobniej nalozą ci jeszcze raz farbę, znowu z wysokim oksydantem, a taki zabieg nie sprawi ze twoje wlosy beda zdrowsze, a i kolor wcale nie musi wyscj duzo jasniejszy... To wszystko kwestia przyzwyczajenie, ponos taki kolor troszkę, moze sie polubisz
A te konce, które byly rozjasnione to po paru myciach najprawdopodobniej wrócą do swojego poprzedniego, jasnego koloru. Na przetrawionych wlosach farba niestety nie chce za długo sie trzymac (no chyba ze ci porządnie, ale to naprawdę porządnie zrobila fryzjerka pigmentacje)
Violett chyba ciezko bedzie przestawic Fabianka na MM.. Te nasze chłopaki to cycuchy straszne. Dzis wrócilam po 13 z pracy i Alus zaczął mnie za bluzką ciągnąc
Dalam mu cycka, nie minely 2 minuty-dziecko spi.
Zabcia to nie ładnie sie wlasciciel wg was zachował.
Wczorajsza noc byla jedną z najlepszych w ciągu moich ostatnich prawie 14-stu miesięcy
Alan tylko raz sie przebudzil na cycka i to tylko wziął go do buzi, ze dwa razy pociągnął, odwrócił sie plecami do mnie i od razu usnął
)))) i spalismy smacznie do 7.10. Obudzil sie dosłownie minutkę przed moim budzikiem
Moze jeszcze troche i przestanie sie budzic w nocy...? <marzenie> No, ale po dzisiejszym sądzę, ze chyba nie obudzil sie z głodu?
Agala mozliwe ze powypadały... po ciąży organizm osłabiony i jeszcze karmienie piersią... Ktos mi kiedys powiedzial ze dziecko jest pasożytem organizmu
Ja tez mialam niemal łyse zakola, mniejwiecej jak mlody skonczyl 3 mies zaczely mi wypadac na potęge, tak przez 3 miesiące leciały. Potem zaczęly odrastac.