reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Kota- to chyba hormony ,ze mna tez jest nie ciekawie uwierz mi mam Baby blusa ciążowego:eek:jak bum cyk cyk:sorry2:najwazniejsze ze Hania daje o sobie znac pewnie jeszcze plamisz bo ten polip jest naruszony i dlatego.. spokojnie powolutku urzadzaj sobie pokoiki dla dzieciaczkow tylko na spokojnie;)

reklama
Witam!
Kota! uszy do gory! wszystko bedzie dobrze! nie martw sie, to hormony plus stres...
Sosnowiczanka - troche zmniejszylam karmienie - tylko rano, wieczorem (przed snem) i raz (max 2 w nocy)... jutro sprobuje pominac to poranne karmienie, zobaczymy co bedzie....
Dorotar -wspolczuje tej akcji z Kacperkiem... moj M tez krytykuje moje metody, a jak mowie mu, zeby sam cos zrobil, skoro wie lepiej, to nie chce:-D
Freiya - zazdroszcze randki!

Nastazja,Sosnowiczanka- ten wózek jest superaśny mlody wygladał jakby lezał na hamaku...ale nie na nasz klimat:((( dlatego go nie kupilam...napewno sie nie nadaje na wypady zimowe poprostu nie przejedzie nawet po lekkiej pokrywie śnieżnej chyba ze bedziecie miec dodatkowa parasolke na zimę...jak bylam w smyku to tam maja takie fajne kamyki ogólnie różne powierzchnie gdzie mozna sie przejechac wózkiem i Quinny nie szedł stanał:szok:ale wózek sam w sobie jest ssssuper;)

Ostatnia edycja:
NETKA rozumię, że Ninka w górę po schodach smiga na czworaka???

Ja po raz kolejny przekonałam się, że przy dzieciach trzeba miec oczy do okoła głowy i mus fiurtka na schody non stop zamknięta bo o tragedie nie długo. Wole dmuchać na zimno.

PAPAYKA a daj spokój a faceci to tylko potrafią krytykować, ok nie zamknęłam bramki ale kurna, żeby sie zająć dzieckiem jak ja bawiłam się z drugim to nie łaska.

Zmykam dziewczynki dzisiaj, choć noc miałam dobrą tylko szybkie dwie pobudki na butlę dla małego to i tak się nie wyspałam, jak rano się obudziłam to patrzę K obok na łóżku nie było a dzieciaki po ciemku siedziały sobie na Kacpra łóżku.
Właśnie od dwóch nocek ja Mela dała Kacprowi łóżko, młody ładnie śpi sam, bo włóżeczku tylko do 23 sypiał i dalej płacz, ale teraz to jest tak jakby spał ze mna, mam go pod ręką, moge pogłaskać jak sie kręci bo łóżko przysunięte do naszego no ale śpi sam, my mamy dużo miejsca już, Mela też ładnie spała na "nowym" łóżku, tylko strasznie te moje dzieci sie odkopują w nocy, musiałabym bym ciągle nie spać by czuwać i co chwile ich przykrywać ale no śpie, [rzykrywam jak się przebudzam i widzę że plecy na wierzchu.

Kota :* to wszystko stres i hormony!! Jesteś silna i nie daj sobie wmówić że nie! Wiem, że wszystko będzie dobrze! Nawet Hania wyczuwa że mama sie martwi i daje znać ze u niej wszystko jest w porządku!
Phelania Ty tez sie nie daj!! Pewnie jest cieżko z Alanem i brzuszkiem ale jeszcze tylko trochę!! Tule mocno :*
Dorotar nie zawsze budowa wychodzi lepiej niż remont. Zreszta zapytaj dziewczyn, które sie budowały dopiero co. Człowiek liczy ze wyda mniej a tu nagle niespodziewane wydatki.
My budujemy warsztat i nagle okazało sie ze trzeba wysadzić głaz i wydatek kilku tysięcy nas czeka. A tego nie spodziewał sie nikt!

My wróciliśmy z zakupów. Mlody śpi a my idziemy na drinka :-) do sypialni :-)

Sosnowiczanka- już wystawiłam wózek, jest duże zainteresowanie więc myślę że uda mi się go sprzedać. Chciałabym go kupić najpóźniej pod koniec lutego /początek marca, żeby na wiosnę już był.. :)
Kota - a może warto się jeszcze raz wybrać do lekarza, może położy cię na oddziele na pare dni, zrobią badania i będziesz pod stałą opieką. Wiem że szpitale nie kojarzą się dobrze i że w domu najlepiej, ale mnie w szpitalu trochę uspokoili i już później nie trzęsłam się ze strachu. Trzymam kciuki i całuję :*
Inka- ehh ja po @ też już M. atakuję , haha:-D
Phelania - u nas jest trochę inny problem. Adaś w wielu wózkach nie chce siedzieć, bo czuje się "uwięziony". Ten Quinny jest taki zgrabny i ma kubełkowe siedzisko, że siedzi cicho :tak: Ale raczej będę musiała dokupić mu pałąk , bo w wersji podstawowej są tylko szelki, a on nie za bardzo lubi być przypięty. Adaś to taki mały Łobuz, chce wsiadać , wysiadać.. I teraz w tym x landerze bardzo mi ciężko gdziekolwiek z nim iść. Co do zimy to u nas tak wygląda że nawet x lander nie daje rady i praktycznie od miesiąca wózek stoi i sprawdzają się tylko sanki.

Dobry wieczór wam.
Wczoraj znajomi siedzieli cały dzień u nas. Fajnie było, ja trochę odpoczęłam psychicznie. Nasze dziewczynki nie chciały wczoraj wrócić i dopiero dziś P. je przywiózł. Miki wczoraj miał tylko jeden sen , a potem bidulek nie mógł zasnąć i tak wytrzymał do 21.30. My też się szybko położyliśmy ale ja nie mogłam zasnąć (o tym już na sexi).
Dziś po mszy jak zwykle poszliśmy do ciotki na kawę. była tam już moja mama i... (o tym na zamkniętym).
Byliśmy dziś całą rodzinką na krótkim spacerku:-) Wieczór też byle jaki (patrz za chwilę zamknięty)

Padam...jeszcze jak na złość dzis Bartek nie chciał iść normalnie spać , tylko marudził do 21...ciekawe jak nocka...w dzień miał lekką temperaturę:no:
dobranoc , do jutra...nie cierpię poniedziałków, ale chyba gorzej niż dziś być nie może...:eek:

Dorotar - ja jestem za tym, że co swoje 4 kąty, to swoje. A mam Twoja ma rację- nigdy nie wiadomo jak to się losy potoczą. Nie trzeba zaraz budowac domu wielkiego, mały domeczek , to rzeczywiście koszta porządnego remontu.

Kota - tulę!! Jak teściowie? Dali odpocząć?

Kota, no proszę Cię! Takie dziewczyny jak Ty NIGDY się nie załamują! :*

Milva, tulę. Bart ostatnio faktycznie daje Ci popalić :(

Dorotar, dobrze że nic się nie stało Kacperkowi!

A że już późno, od siebie dodam tylko tyle:
- Emilka, kto ma kuke w pieluszce?
- MA-MA!

;P :D

reklama
Kota trzymaj sie kochana , moze Nastazja ma racje zeby isc do lekarza i jescze raz sie zapytac zbadac???

Mla no wstydz sie kupke w pieluszke robic:pPP

Dorotar co do remontu to zalezy co trzeba zrobic podczas remontu bo naprawde czasami lepiej jest zbudowac nie wielki domek musisz sie kogos fachowego podpytac:D ale sami to zawsze sami:p

Do góry