NETKA nie używać żelazka, mój K mógłby chodzić w niewyprasowanych ale ja nie i dzieci też bym nie mogła w wygniecione ciuchy ubrać bo dla mnie to wygląda jak psu wyjęte z gardła. Kiedyś mi to nie przeszkadzało, ale teraz tak.
SOSNOWICZANKA to jak mówię, jesteś w takiej sytuacji jak ja z Melą byłam bo ona też się budziła w nocy na cyca i nic innego nie chciała, tylko, że watpie, że on sie tym mleczkiem najada bardziej do ciumkania, przytulania, possania.
Więc widzę Kochana, że jednak chyba nie jesteś na tym etapie psychicznym by odstawić bo widzę masz wymówkę-zęby.
Ja jak oduczałam no to trzy noce były zawalone ale po trzech nocach Mela przestała jeść w nocy no bo cyca nie dostawała, baaa nawet pić nie chciała w nocy więc jednak ona nie jadła tego mleka a byłam właśnie pewna, że je.
Ale jak mówię musisz dorosnąć do tej świadomej decyzji, ja jak pamiętam to dorastałam jakieś 3 miesiące do całkowitego odstawienia. A i moja Mela to po 5 razy w nocy na cyca się budziła-hardcor.
Mela śpi, Kacper zasypia ale coś nie może, bo bujam go w parasolce, bo duża spacerówka wyprana, mokra jest.
Dobrze, dobrze, że nic poważnego się nie stało, dobrze że na głowę na te schody nie poleciał, tylko zaasekurował się jakims cudem rączkami ale i tak biedny strasznie płakał i wara strasznie spuchnięta i dziwnie wygląda.
KOTA tak wydaje nam sie, że jesteśmy silne ale przychodzą w życiu takie momenty, żę jednak zdajemy sobie sprawe, że jesteśmy i słabe i nie możemy pewnych rzeczy przeskoczyć.
Jak tu kiedyś pisałam, że mamy sobie robić dół domu u mamy dla nas. Ale K przebąkuje, że chyba lepeij będzie postawić nieduży domek osobno, podobno finansowo wyjdzie podobnie. I moja mama mówi, że też lepiej, nie to, że chce nas sie pozbyć ze swojego domu tylko ona bidna sie martwi, że jak moja siostra kiedyś tam wyjdzie za mąż i jak nie będą mieli gdzie pójść to przyprowadzi tu męża i jak mamy zabraknie (no tak ona tak już myśli) to , że my w jednym domu się nie dogadamy. No życie jest różne. Choć jeśli mówia, że zremontować wszystko od A do Z a postwić to podobne koszta no to chyba jednak lepiej mieć swoje 4 kąty.