NETKA ja się z tym liczę ale u nas remont to co mamy budować to tak jakby wszystko robić od początku, można powiedzieć, że mamy same mury a wszystko inne do roboty jest, nawet podłogi które trzeba podkopywać.
MALEŃSTWO ja mam fachowca w domu, mój K robi w budowlance więc on jest na bierząco i przede wszytskim większość rzeczy zrobi sam lub kogoś weźmnie się do pomocy ale to już nie takie koszta jakby brał fachowców do całej budowy.
Najważniejsze oby kasa na materiały była.
NETKA ale jednak prasowane to prasowane i nawet zajebiście wywieszone i złożone potem pranie to jednak są takie rzeczy które mus prasować, u mnie przede wszystkim majteczki Amelki i np. spodnie w kancik, niektóre materiałowe.
Spoko nauczysz się obsługiwać fejsa.
IZI cieszę, że urodzinki udane.
LYSA współczuję, nie wiem co powiedzieć.
MŁA jak mogłaś, zrobiłaś kupę
KUPINOSIA no to z Kasi rozbujnik się robi-po zwyrach chodził. A może Ola chciała ukroić kawałek Kasi i spróbować;-)
MILVA ja mierzę temperaturę nazwyklejszym termometrem, biore małego na kolana i wkładam pod pache i trzymam łapkę.
NETKA ja tez mam śmiechy jak Kacper zaczyna ściemniać i histeryzować.
Ja już po pracy, nocka średnio, mały trochę nie spał, marudził, płakał, podejrzewam, że mogło go boleć ta rozcięta warga po upadku ze schodów.
Miałam dziś w domu nalot ale to na zamkniętym o tym.