reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Milva jesli trójki idą gorzej od czwórek to ja stwierdzam definitywnie ze te 12 zębów ktore ma Alan w tej chwili w zupełnosci mu wystarczą :)

Dorotar to fajnie ze zadzwonili po ciebie, troszke kaski wpadło:)

Bylismy na zakupach, Alan jechał w takim wypożyczonym w sklepie wózku z autkiem. Zadowolony jak nie wiem co:)

SOSNOWICZANKA oj tak dobrze dobrze w chwili obecnej każdy grosz się nam liczy.

Mamuśki a gdzie Was wywiało, cisza jak makiem zasiał.
Moja trójka śpi, Mela miała focha i chciała spać na łózku które oddałą wczoraj Kacprowi aż w końcu zasneła u babci.
Kacperek jak zwykle zasnął w wózku teraz czekam żeby go przenieść ale gapa zamiast pierw to zrobić to ja sobie paznokcje pomalowałam. I czekam aż dobrze wyschną.
Zrobiłam sobie nową miejscówkę na laptopa, u mamy na stole będzie tam mógł stać cały czas bo u siebie musiałam chować jak nie korzystam by mały nie zwalił.
Jem sobie kolacje-tak tak nie powinnam o tej porze ale w nosie to mam, zaraz wypiję ciepłe mleczko z miodkiem i do wyrka, mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie lepsza niż poprzednia.

Ostatnia edycja:
Dorotar oj jak zazdroszcze ze twoje dzieci spią ...

Alan wykąpany, dostal cyca jednego, drugiego, zjadł i... uciekł mi :eek: Siedzi w swoim autku :baffled: Wyjsc nie chce.. Nic sie na sen nie zanosi..

Wpadam na chwilke tylko - Krzysiu chory :( strasznie kaszle tak mokro - w poniedzialek do lekarza albo jak bedzie zle jutro na sor. A ja jak zwykle czasu brak :)

Sosnowiczka no to wspolczuje, u mnie dzieci tez juz spia.

Dziewcztyny przestaje karmic pomalu Fabiana piersia, ze wzgledu na te jego alergie. Dzisiaj w dzien cycka dostal raz, i wiecie co nawet jakos nie domagal sie bardzo, tzn wieczorem juz chcial ale byl zmeczony bardzo wiec jak dalam butle to prawie natychmiast zasnal, mnie piersi o dziwo tez nie bola ale przez to chorobe chyba sie jakos zachamowala ta laktacja, postaram sie w nocy dac mu MM. Oby sie udalo.

Edit:
Pyszczek zdróweczka dla Krzysia i oby ta wizyta w SOR nie byla potrzebna

U nas noc koszmar:no: Najpierw zasypianie godzinę, potem o 22 jęczenie, rzucanie, aż w końcu ryk i tak do 2 w nocy bez spania....rano wstał już o 7 .
Ja zdycham dodatkowo przez @...czy będzie kiedyś normalnie?:-(....

reklama
Witam.
Alan usnął wczoraj dopiero przed 23 ;( Ja troche poczytałam i poszłam spac po 1. A synus obudzil mnie przed 7 rano ;(((( Normalnie masakra.
Ale łobuz wszedł sobie w ten swój samochód, włączyłam mu Mikiego i oglądał przez ponad godzine, a ja urządziłam sobie dzemkę w tym czasie :D Ani razu nawet nie wstał:)

Wstawiłam rosołek, A na nocniku, chyba juz narobił, bo cos mi tu brzydko pachnie.
M w pracy, jak wróci to jedziemy do tej sali zabaw z mlodym, zobaczymy co to tam mają i czy sie A spodoba:)

Violett i ty tez opuszzasz grono juz i tak niewielkie karmiących mam... Ja tez chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milva wspolczuje nocki. Widze ze bardzo czesto mozemy sobie z tym rękę podac :-(

Pyszczek zdrówka dla Krzysia.

Lysa a jak tam twoje pociechy?

Do góry