reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Sosnowiczanka tez mi się marzy tatuaż już od dawna ale nie mogę się zdecydowac na miejsce.

Mła, nauczyłam Krzysia ze jak mówie mu: „zrób moja mama, moja” to on glaszcze mnie po policzku ale zamiast moja mowi MŁA :)

kurcze widze ze cos psychicznie się wszystkie wykańczamy - dołączam niestety do Was....

I Kota będzie "cwaniakiem na dzielni". Wydziarana mama, nikt nie podskoczy! Będzie się bujać z wózkiem po okolicy ;)) Normalnie sobie Ciebie wyobraziłam haha
A na poważnie to nie mam nic do tatuaży haha za to moja mama jak zobaczyła tatuaż mojej siostry powiedziała, że ma GŁUPIE DZIECKO. Ja boję się maminego bata.... P przebąkiwał już 100 razy, że chce tatuaż... póki co zostaje sfera marzeń. On chce coś z Ninką, jej podobiznę, datę urodzenia...A jak urodzę mu 6 dzieci?CO wtedy, czy starczy miejsca dla każdego?

A ja tam jakoś nie przepadam za tatuażami i nie mam żadnego mój M też nie ma żadnego nieraz wspominał że sobie zrobi ale za każdym razem mu to wybijałam z głowy.

Maciuś poszedł spać o 21,20 ja zaraz też uciekam spać bo mi się już siedzieć nie chce bo ciągnie mnie do lodówki.

Że tak się jeszcze udzielę... na temat tatuaży. Sobie wyobraziłam Kotę. No nie wiem czemu, może dlatego, że jesteś totalnie kobieca dla mnie haha z biomechaniką i się osmarkałam. Taki total męski tatuaż i ta nasza chuda dupa Kota ;)Z Q w wózku na dzielnicy. Padłam :-D

Witam ze środka mojej nocy.
Nie śpię od 3.50 wraz z Maciusiem nie myślałam że te 4 będą aż tak uciążliwe, młody rzucał się płakał darł się widać było że z bólu nie może wytrzymać dałam mu proszek na ząbkowanie i jak na razie spoko ale spać już nie chce i ogląda bajki.
A ja jako porządna żonka zrobiłam M śniadanko i zaniosłam do łóżka heh skoro już nie spałam to zrobiłam coś pożytecznego.

Pewnie już się nie położę bo o 7 miałam i tak wstać się wyszykować bo idziemy z Maciusiem na grupę.

Patrze, a tu ŻABCIA już na bb była z rana:szok:, faktycznie Maciulek wstał wcześnie...;-)

U nas nocka też nieciekawa- jęczenie, kręcenie ehh..marzę o normalnej nocy choc jednej, kiedy organizm ma odpocząć jak w nocy co godzinę się budzę...
Pogoda masakra- wieje i leje, po śniegu ani śladu.

Z nudy i tego że nie śpię oglądam tv i był konkurs na tvp 1 w Kawie czy herbacie to sobie z nudy zadzwoniłam sprawdzając najpierw odpowiedź w Google heh i co wygrałam bo się dodzwoniłam :-D
Porozmawiałam sobie z panią z tv która pytała jak mi jest w Anglii itd. hehe dobrze że tego na antenie nie puścili :-)

Moje dziecko w najlepsze poszło spać a ja siedzę i się męczę z moją sennością zaraz muszę kawę wypić żeby nie walnąć głową w laptopa.

reklama
Do góry