reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

W smaku te kaszki są ok, ja też mam teraz tą herbatnikową, tylko chodzi mi bardziej o to czy jest przynajmniej tak samo wydajna, bo mi się wydaje że jest mniej wydajna, ale może to moje złudzenie dlatego oczekuję waszych wypowiedzi :-)

reklama
Agapa ja niekiedy kupuję te kaszki, bo Alanowi nawet podchodzą. Faktycznie trzeba wsypać wiecej kaszki, bo dosc zadko wychodzą. Np kaszki nestle daję sporo mniej, wiec oszczednosc naprawde jest zadna.

Takie wielkie kry lodu lecą nam z dachu ze szok. Myslalam ze grzmi a to lód spadł. I to taki ciezki ze polamał nam ławkę przed domem. Dobrze ze nikt nie szedl bo tragedia by byla.
Młody siedzi na nocniku, jak narobi to pojde po te książki.

Hej :-) my też dzisiaj sobie ładnie pospaliśmy, młoda obudziła się dopiero o 7:30, co po paru dniach bardzo wczesnych pobudkach oznacza, że chyba spanie wraca na stare tory :-) Ja to w ogóle dziś się wybyczyłam, bo wstałam około 8:30 :-)

E. nie ma oznaczonej grupy krwi, ale ja wiem jaką ma, bo oboje z mężem mamy O rh -, więc innej możliwości nie ma....

Co do kaszki babydream, to ja nie próbowałam, ale też uważam, ze najbardziej wydajna jest nestle, kiedys miałam bobovite i też trzeba było dużo więcej je nasypać.

Hejka:)

Agapa-Olka uwielbia tą kaszkę herbatnikową z babydream-ale fakt trzeba jej wsypać wiecej-wiec oszczedność żadna, my jemy ja na gęsto zwykle wieczorem na zmianę z kaszką manna z owocami bodajże z bobovity

Mła-my też nie mielismy badanej grupy krwi, ale mam skierowanie na morfologie i kilka innych badan i jak lekarka pisala skierowanie to poprosiłam ją o to na grupe krwi ,ale na razie zwlekam z badaniami, pośpiechu nie ma a nie chce małej kłuć

Dzieć mi spi, taka marudna jest dziisiaj i ględząca ze szok, wisiała mi u nogawki caly czas albo eeee i paluchem pokazuje co chce a chce tego co nie wolno,wrrr wiec ja polozylam i zasnela mi bez szemrania,

A my dzisiaj pospaliśmy do prawie 9. Maciuś w nocy się przebudził zmienił miejscówkę spania na naszą i dospał do 5 a potem wstał poszalał z 40 min i poszedł dalej spać.

Maciulek ogląda bajki na Disney Junior ja dopiero teraz znalazłam czas na kawkę bo wstawiłam najpierw pranie a wczorajsze poskładałam a jeszcze czeka mnie dzisiaj pranie robocze.

inka dziękuję w imieniu Maciejka za życzenia imieninowe :-)

Dziewczyny ja też nie znam grupy krwi Maciusia bo tu powiedzieli że nie mówią że jeżeli by miał jakiś wypadek i potrzebną krew to oni sami sobie sprawdzą grupę krwi bo ludzie noszą wisiorki z grupą krwi albo tatuaże sobie robią a niech ktoś złą grupę sobie napiszę to potem mogło by być tragicznie.

hej hej moje kochane
u nas pogoda do dupy wody pelno tata chodzi i wypopowywuje 
A ma dzis wolne i sie byczy ja zrobilam obiad jak dla calego wojska wiec jakby ktoras miala ochote na kopytka z sosem i surowka to zapraszam:))
Bylismy dzis malj zlozyc wniosek o dowod :D

sosnowiaczanka dobrze wlasnie ze nikt nie szedl my zrzucalismy snieg wczoraj z dachu bo bylo go bardzo duzo i strach

Mla my mielismy badana krew zaraz po urodzeniu bo tez konflikt mamy ale mala ma krew po mnie

agapa my tez kiedyskupowalismy kaszki babydream ale sa strasznie malo wydajne 

Witajcie!

Jak wiecie obowiązki mnie pochłonęły ale jestem znów :)

Łysa ten Twój Benio to chyba w dorosłości będzie okazem zdrowia skoro teraz tyle wycierpi!

Mła Krzysiu miał oznaczona grupe krwi ze względu na te moje nieszczęsne przeciwciała. No i ma A+, ja mam A-

Pogoda pod psem, żyć się odniechciewa. Na szczęście nasze dzieciaczki dodają radości :)

Malenstwo w takim razie odgrzewaj kopytka, zaraz bede :) Po co Zuzi dowód wyrabiacie?

Pyszczek super ze do nas wróciłaś :)

Kurcze tak oglądam na necie tatuaze i mysle czy by sobie cos nie zrobic... chyba mam za duzo wolnego czasu w robocie :eek::confused2::rofl::rofl:

reklama
Do góry