reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Sosnowiczanka ale Ci dobrze mój syn ani myśli iść spać biega szaleje cuduje i kombinuję.

Ja już padam na pyszczek i nie mam siły już siedzieć najchętniej bym wzięła prysznic i wskoczyła do łóżka spać a tu mały agent trzyma rodziców ganiając.

Maciuś usnął 30 min po tym jak napisałam posta :-) Zmykam wziąć prysznic i spać :-)

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Hej :) U nas chyba odwilż. Wczoraj było -12, a teraz widzę, że jest +2. Póki co i tak nic z tej pogody nie mam, bo leżę kamieniem w łóżku. M chyba nie rozumie, że jestem chora i Miśka nie powinna być przy mnie - raczej mało chętnie zaniósł ją rano do babci :/
Swoją drogą po nocnych atakach kaszlu mięśnie brzucha mnie tak bolą, jakbym zrobiła wczoraj skalpele, kilery i 6 Vadera :D

Mła - zdróweczka bidulko. Kuruj się szybko.
U nas też na razie 0 st ale słoneczko wychodzi więc na pewno zrobi się cieplej. Po wczorajszych opadach śniegu zaraz będzie piękna ciapa na drogach.
Muszę dzisiaj dzwonić ws szczepienia Zu czy pielęgniarka wróciła z L4.
Ja zaraz muszę iść na szkolenie ws nowego systemu komputerowego-błeee.....3 h siedzenia przed kompem.

Mła- dużo siły i szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!
inka85- nie mam pojęcia w co moglibyście się przebrać, ale okrutnie Wam zazdroszczę tego balu:-) A poza tym Jesteś tak kreatywną Mamą, że Aleksy na pewno będzie miał świetny kostium:tak:
Sosnowicznak, Żabcia- kurcze ale te Wasze chłopaki późno chodzą spać- o rety:-)

Kota- moja przyjaciółka jest czerwcówką 2013 i właśnie ostatnio mówiła, że chyba czuła ruchy Michałka- nie jest pewna bo to jej pierwsze dziecko. Ale równie mocno zazdroszczę Wam obu:-D

Zosia spała ładnie w nocy- bez żadnej pobudki. Chociaż biorąc pod uwagę to, że nie spała wczoraj w dzień nawet minutki, a poszła spać wieczorem o 21, myślałam, że pośpi... a ona wstała o 4:50:szok: Właśnie ją przeniosłam do łóżeczka, bo siedziałyśmy razem na podłodze, a tu nagle, no normalnie nagle zasnęła. Wtuliła się w swojego króliczka i zasnęła w sekundę:-) Także... chyba pora na kawkę i pyszne tiramisu, które zostało po wczorajszej wieczornej wizycie znajomej, która potrzebowała z kimś pogadać, a przy okazji przyniosła mnóstwo ciasta, żeby zajeść smutki;-)

Mła u mnie jest tak samo. Jak P choruje to musimy Ninkę "chronić" a jak ja jestem chora to już to nie obowiązuje haha
Ewelak tiramisu mmm moje ulubione ;D
Antonina wstała, od razu wzięła się za rozrabianie. Na taboreciku koło łóżka stał nawilżacz powietrza. Wyszłam zrobić śniadanie a ona wywaliła Go na podłogę, woda zalała dywan i panele -a sam nawilżacz pękł... w miejscu na wodę...Normalnie ręce opadają. Koło 12 zapowiedziała się Chrzestna NINY ze swoimi dziewuszkami ;)Idę ogarnąć dom!

Hej. Mimo poznego zasypiania moje dziecko od 7 rano na nogach :baffled: cóż...

Żabcia to nasze chłopaki są po prostu nocne marki :-)

Mła zdrówka! Jak ostatnio bylam przeziebiona moj M tez nie wiedzial czemu prosze go zeby jak najwiecej zajmował sie Alankiem... :baffled:

Ewelak zazdroszcze ze Zosia przesypia cale nocki. Alan wczoraj obudzil sie dwa razy :(

Dzien dobry
Mła duzo zdrowia!! Oby Emi sie uchwała!
Netka ja wciaz sie zastanawiam kiedy Mlody wreszcie rozwali mi lustro przy szafie lub drzwi balkonie bo ostatnio namiętnie stuka w nie wszystkim co popadnie! Mysle że straty są wpisane w macierzyństwo :-)
Ewelak ja także zazdroszczę tych przespanych nocy. U nas 2-3pobudki to norma!
My spaliśmy dzis do 8. Teraz zabawa trwa!
U nas temperatura na + wiec śnieg powoli znika.

reklama
Dziękuję Wam :* Leżę i korzystam z wolności ;) Mój szef zadzwonił do mnie i kazał mi nie wracać do pracy w tym tygodniu ;p Ale nie myślcie, że to troska. Chodzi o to, żebym nie zarażała innych ;)

Inka, u nas to samo - stukanie klockiem albo butelką w lustra jest fantastyczną zabawą i jak się Miśce zabroni, to płacze.
Jak Twoje plany z przebraniem? Wymyśliłaś coś? Ja widzę Aleksego w stroju karateki :D

Ewelak, ja też zazdroszczę nocy bez pobudek. My zawsze musimy wstawać, bo hrabina w nocy głodna ;)

Ewka, życzę cierpliwości i miękkich krzeseł na szkoleniu ;)

Milva, współczuję :( I nawet nie ma co poradzić.....

Sosnowiczanka, pogoda Ci sprzyja - samo Ci autko odmarznie ;)

Net-ka,
nie sprzątaj. I tak zabałaganią ;)

Do góry