żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Właśnie dostałam telefon że w piątek na 9.15 - 13 coś jest kurs pierwszej pomocy na który się zapisałam. W tym czasie Maciuś idzie do przedszkola beze mnie aż się boję co to będzie tyle godzin bez mamusi sam z obcymi paniami mówiącymi tylko po angielsku. No ale cóż na kurs pójść chce bo mam papier na 3 lata że ukończyłam kurs i po drugie będą kładki nacisk na pomoc noworodkom i niemowlakom w razie co.
Moje dziecko pospało ponad 2 h teraz bryka sobie, M pojechał do sklepu bo u nas dzisiaj późny obiad heh a dokładnie obiado-kolacja.
Sosnowiczanka też się cieszę że zadzwonili do mnie i że jest takie miejsce gdzie idę z Maciusiem jest między dziećmi bawi się szaleje. Co prawda nie jest to jakieś wielkie pomieszczenie w którym to się odbywa bo to taki pokój większy ale są zabawki, stoliki, książeczki, klocki i inne duperelki :-)
Moje dziecko pospało ponad 2 h teraz bryka sobie, M pojechał do sklepu bo u nas dzisiaj późny obiad heh a dokładnie obiado-kolacja.
Sosnowiczanka też się cieszę że zadzwonili do mnie i że jest takie miejsce gdzie idę z Maciusiem jest między dziećmi bawi się szaleje. Co prawda nie jest to jakieś wielkie pomieszczenie w którym to się odbywa bo to taki pokój większy ale są zabawki, stoliki, książeczki, klocki i inne duperelki :-)