Łysa strasznie mi Was szkoda i w takiej sytuacji czuję, że żadne moje problemy nie są problemami. Najważniejsze jest zdrowie Benia. Dla mnie jest to nie do pojęcia, dlaczego tak ***** trudno o pobranie krwi, moczu, zrobienie podstawowych badań dla dziecka, które się zajebiście męczy. Nie wiem, może głupia jestem ale w Pl to nie kosztuje dużo, myślę, że w UK to nie jest też majątek więc czemu ***** tak oszczędzają. Ja nie wiem to może w UK przyjmują ludzi do szpitalu, w stanie terminalnym... Nie wiem... Brak mi słów. U nas Ninka 2 razy leżała w szpitalu. Jak tylko coś się dzieje od razu mamy skierowanie do szpitala. I w tym szpitalu nie olewają nas. Nie wiem. Rozejrzyj się za Polskim lekarzem, może zrób badania prywatnie. Jeśli nie będzie lepiej z Benem zastanów się nad przylotem do PL. Dla mnie to jest jakiś horror. Czemu dziecku nie pomogą, gdyby dostał kroplówkę od razu nabrał by trochę sił. Już nawet tego szkodują, przecież dziecku na siłę nic nie podasz!!! Jeśli dziecko się źle czuje to nie ma mowy o dawaniu czegokolwiek na siłę, to tylko nerwy Twoje i jego potęguje.
Ja w piątek zahaczyłam- przez Ninę- łokciem-o klamkę-tak mi weszła ręka między drzwi a klamkę i mocno szarpnęłam. Wyłam z bólu, dziś jest mega siniec i boli mnie ta ręka ale ciul w to. Przeżyję.
Ewka gratulację dla Kami!!Czuję, że rozłożyłaby mnie na łopatki!
Phelania ten rok miał być lepszy a już na starcie wykańczam się finansowo...podobnie jak Wy!!
Mła oj tam oj tam Moja teściowa 44 w tym roku będzie mieć, a chodzi jak fryga i już babcią jest Dba o siebie, pracuje, towarzysko się udziela Nie można się wiekiem przejmować-trzeba żyć pełną piersią i nie myśleć o cyferkach!
Żabcia ja uwielbiam oceanarium!Zazdroszczę!Pchaj się na listę!!!!!
EDIT: ŁYSA po wizycie pielęgniarki niby bym była spokojniejsza ale dalej wkurwiona. Wiem, że z kasą ciężko. Boże oby to już minęło i u WAS i te wszystkie problemy by odeszły..
Ja w piątek zahaczyłam- przez Ninę- łokciem-o klamkę-tak mi weszła ręka między drzwi a klamkę i mocno szarpnęłam. Wyłam z bólu, dziś jest mega siniec i boli mnie ta ręka ale ciul w to. Przeżyję.
Ewka gratulację dla Kami!!Czuję, że rozłożyłaby mnie na łopatki!
Phelania ten rok miał być lepszy a już na starcie wykańczam się finansowo...podobnie jak Wy!!
Mła oj tam oj tam Moja teściowa 44 w tym roku będzie mieć, a chodzi jak fryga i już babcią jest Dba o siebie, pracuje, towarzysko się udziela Nie można się wiekiem przejmować-trzeba żyć pełną piersią i nie myśleć o cyferkach!
Żabcia ja uwielbiam oceanarium!Zazdroszczę!Pchaj się na listę!!!!!
EDIT: ŁYSA po wizycie pielęgniarki niby bym była spokojniejsza ale dalej wkurwiona. Wiem, że z kasą ciężko. Boże oby to już minęło i u WAS i te wszystkie problemy by odeszły..
Ostatnia edycja: