reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Wklejam zdjecie podeszwy NOWYCH butkow;/

Faianek poszedl spac, Marika oglada myszke miki wiec mam spokoj;p

Ewika ale narobilas mi ochoty na faworki, nie mam w domu jajek bo juz bym stala w kuchni, ale spoko pozniej kupie i jutro bede robic, alboi dzis wieczorem nawet;) Kciuki zaciskam

Załączniki

• DSCF0779.jpg
    DSCF0779.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
mla dzieki, ja sie boje bo czytalam tez ze moze to byc objaw nowych zatorow ktore sie tworza :-( mam juz to ponad tydzien i skurcze w lydkach tez sie nasilaja i sa czestsze, juz mialam 3 takie ataki skurczy a raczej ciagniecia w zylach w nogach ze nie wiadomo co z nimi zrobic. Cekam na telefon ze szpitala bo ciagle nie mialam badan po wyjsciu ze szpitala :-(

co dojedzenia to moze sproboj z normalnymi platkami? Ben lubi cheeriosy zbozowe. Na lyzeczke lapie jedna oponke i mleko i ladnie wchodzi. Buleczka mleczna z bialym serkiem tez jej chetnie zjadana, u nas tez kroluja weetabix z mlekiem.

violett- to sie wkopałaś z tym zakupem
lysa- współczuje @
Papayka- to nie jesteś starsza tylko rówieśniczka :-p gdyby to chodziło o drugie dziecko to ja bym próbowała ale tak jak w moim przypadku to już opór szczęścia, wystarczy.
Netka- wiesz że Ty też jesteś Smoczycą ? 12 lat ode mnie młodszą a moja psiapsiółka jest smoczycą 12 lat ode mnie starszą ;)
Mła- Ty też z chińskiego horoskopu jesteś nie jesteś przypadkiem panią Smok ? :)

Mała ululana, gonie z prasowaniem

Inka, Aleksy rządzi! :)

Łysa, no niestety chlebka i bułki też nie jemy :/ Kuźwa, chyba dzieć wdał się w mamunię. Pewnie podeszłaby jej cola i chipsy ;)

Kupinosia, chyba tak. Zaraz sprawdzę ;) A co Ty z tymi smoczycami????

Edit: Uhm :)

Ostatnia edycja:
Mła a Młoda nie zje tych jogurcików Nestle albo bobovita?
A ja wyskoczyłam do galerii na małe zakupy odzieżowe.
Dostałam kasę na urodzinki więc musiałam ją szybko wydać na siebie, bo inaczej lipa by była. Szkoda ze urodzinki tylko raz są w roku:rofl2:
Zaraz wskakuje do auta, odbiorę paszporty w końcu, potem Młodą ze szkoły, małe zakupy obiadowe, bo tylko zapiekankę z ziemniaków zrobię szybko (pieczarkowa już jest) i tyle.

ha ha Mła - to ja chyba wszystkich przebiję...;-) mojemu do tej pory zdarza się pomylić body np. ze śpiochami, a o ciuchach małej to w ogóle nie ma pojęcia, co, gdzie, z czym i jak ;-) jak ma naszykowane to ubierze

Kota - mój jest identyczny. pozaprasza , a potem mi mówi za "pięć 12" i też uważa, że nie musi być nic naszykowane ani posprzątane, a ja (jak i pewnie każda z nas) tego sobie nie wyobraża, zwłaszcza jak mają przyjść teściowie. no i druga sprawa jest taka, że np. mamy kilku gości zaproszonych np. na 18, a mój mąż potrafi wpaść po 17 z uśmiechem na ustach, no to co ci pomóc? grrrrr....

E. się bawi w swoim pokoju, już dobre kilkanaście minut ;-) cos tam szpera w pudle z zabawkami :-) ale co jakiś czas spogląda przez drzwi....

ha ha violet, netka - u mnie to samo z pytaniem gdzie jest masło? i tez mu odpowiadam...hmmm...w łazience?

Ja też czasem rozważam czy by tak "za jednymi pieluchami" nie postarać się o kolejne dziecko póki jeszcze nie wróciłam do pracy, ale... chyba jednak będę trzymać sie starego planu (różnica wieku 3-4 lata)
A skoro już o różnicy wieku między rodzeństwem. Napiszcie jaka wg Was różnica jest dobra? Jak byście miały radzić po przebytych doświadczeniach?

reklama
Hmmm na noc to może za mało. Moja to rano wcina jak ma lenia i pluje kromką dalej niż widzi-czyli prawie zawsze:rofl2: Czasem zje ładnie jeszcze parówki z szynki z Sokołowa.

Do góry