reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dzień dobry
faktycznie pusto tu dziś. Weekend wiec nie ma co sie dziwić.
Mlody wstał przed 8 a ja jestem tak zmęczona ze szok. Nie wiem co sie dzieje ale po 6-7godz snu jestem tak zmęczona ze nie mam siły wstać.
Chyba sie człowiek starzeje ;-)

wszystkim zycze duzo zdrowia i milego dnia!

reklama
Dzień dobry, ale tu dzisiaj cisza :-)

My dospaliśmy do 9 teraz siedzę popijam kawkę M czyta gazetkę a Maciuś kołysze swój wózek :-)
Maciulek ma się super minęło wszystko, dlatego dzisiaj wyjdziemy na troszkę na dworek bo już tak za tym tęskni ciągle lata od drzwi do okna.

inka ja też niby śpię tyle godzin a senna jestem =/

hej hej

U nas sypie śniegiem tez bym sie wybrala z mlodym..ale jest naprawde zimno pokazuje mi na termometrze -7:szok:gdyby slonce bylo to napewno bysmy wyszli a tu doppaaa;)M spi po nocce mam go obudzic o 14:confused2:i czeka mnie mycie podłóg:)

Młody w nocy juz spał spokojnie nie krecił sie ale za to pobódka 5 rano i sie smieje:-)czyli wszystko wrócilo do normy:) akrat M wrócil do pracy dal mu jesc i pospał do 8.30 czyli wszystko jest tak jak bylo wczesniej:-Dteraz go polozylam po II sniadanku zeby nie budził M bo juz skakał po nim:szok::-Dwiec śpia oboje....

Żabcia-chyba u naszych dzieciaczków to byly zęby....

Cześć kochane:-)

Wczoraj napisałam posta i Miki mi coś wcisnął i wszystko poszło ... Napisałam drugiego, ale net mi nawala od kilku dni i dziś widzę że go nie ma:-(

Ja się wczoraj załamałam. Rozbieramy choinkę i mi z nosa coś leci. Myślałam że to katar a tu kap, kap krew z nosa:-( Ostatnio często mi się to zdarza:baffled: Kiedyś (jak byłam jeszcze gówniarą) to słyszałam że takie zjawiska mogą być oznaką białaczki:szok:. Dodatkowo mam teraz owulację i u mnie to wygląda jak skąpy @. Ja połączyłam te dwa wybryki natury i podejrzewam problemy z krzepliwością. W pon. piszę się do lekarza i zrobię sobie badania.

Dziś mnie nasuwa kręgosłup, ale to strasznie

Hej, my dzis pospaliśmy do 8 !! szok;) rano pojechałam po mleko i obiadki do rossmana , mały u babci na drzemce. Mam dziś w planach powystawiać trochę rzeczy jego na allegro, ale tak mi się nie chce:-p

Zaczęłam Greya- 100stron za mną, denerwuje mnie ta Ana:eek:taka sierotka marysia jak na razie...

Kota- jak tam??

Agapo- lepiej sprawdzic ,powiedz lekarzowi zeby dal Ci skierowanie ogólnie na morfo i bardzo wazne na RĘCZNY ROZMAZ KRWi i CRP to sa badania które moga wykryc komórki nowotowrowe...Ostatnio bardzo duzo czytalam na ten temat...Spokojnie narazie nie ma co sie denerwowac wiem to po sobie:tak:

czesc dziewczyny,

u nas przeprowadzka w toku, wczorajszy dzien wymazuje z zyciorysu, jeszcze wieczorem Kuba mi wyl przez 2 godziny, nie mam pojecia dlaczego, wiec sila rzeczy go musialam nosic... :/ na szczescie dzis juz ok, tzn mnie brzuch nie boli i oby tak zostalo.

nadrobie Was chyba dopiero po weekendzie, o ile bedzie nam net dzialal, jutro prawdopodobnie juz wszystko bedzie przewiezione, wlacznie z nami :) to jest niemozliwe ile ludzie potrafia nagromadzic rzeczy w ciagu 4 lat!!!

Hej, witam się weekendowo,

dalej walczymy z katarem, na szczęście humor maluszce dopisuje. Gorzej, że mnie gardło zaczyna boleć :wściekła/y:
Rzeczywiście Agapa nie ma co czekać, idź do lekarza i wszystko sprawdź!

Dziewczyny z UK albo te które wiedzą, wiecie może kiedy zaczynają się letnie przeceny u Was :-) wiem, ze to jeszcze kupa czasu, ale w tym roku chciałabym własie wtedy pojechac tam na zakupy i może rozejrzałabym się już powoli za jakimiś biletami ;-)
Kota - znam ten ból, w 2010 przeprowadzałam się 3 razy i wciąz mnie to zaskakiwało ile tego mamy! A, że wczesniej wynajmowaliśmy to nie mieliśmy w dobytku żadnych mebli ani nic takiego! Ale teraz przewieziecie to raz i będzie święty spokój!!

Ostatnia edycja:
Ahoj!
Nocka nico lepsza, choć w nocy nos mi się zatykał :-( Ale Adaś od rana pogodny, gorączka spadła po 3 dniach do 36,2 i już chyba mamy to za sobą. Rano jeszcze rzadka kupa, ale zajrzałam do buzi a tam czuć na dole czwórkę giganta.. Tak jak Asko mówiła czuję jakby cztery korony tego zęba. A dziś jeszcze z tej górnej czwórki co się przebiła leciała krew. jeju jak on się musi męczyć :-(
M. dziś w pracy do późna, ma jakąś imprezę, wiec może po południu pojadę z młodym do ikei.. Siostra mi dzwoniła czy chcę się zabrać bo jadą. Nie żebym chciała coś kupować bo nawet nie mam za co, ale czasu trochę zleci.
Kota zazdroszczę przeprowadzki, ahhh tyle bym dała za swoje 4 kąty.
Pofarbowałam dziś odrosty a teraz leże z adim i odpoczywam..

reklama
Witam. Juz po pracy. Przez czesanie 100dniówkowe trzeba bylo zostac godz dluzej, cóż...
Alanek zjadl wielki talerz zupy jazynowej i siedzi na nocniku. Czekam jeszcze na faceta z węglem, bo zamowilismy i miedzy 15 a 17 mają przywiesc. Pozniej musze M wycjągnąc do sklepu, bo zamierzam gołąbki zrobic dzisiaj.

Nastazja wspolczuje Adasiowi idących ciezko zebów. U Alanka tez tak strasznie wszytskie idą. Czwórki są okropne. Duzo sily dla was.

Kota no to wy juz prawie u siebie, super :)

Agapa mam nadzieje ze u ciebie to przemeczenie a nie jakies straszne chorovy. Zrób badanie kochana by upewnic sie ze to nic zlego.

Zimno dzis, u nas na termomterze -9 stopni.

Do góry