reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
|Zabcia nie dzwonilam, jakos się zebrac nie mogę bo się wachamjeszcze;) może w jakis wtorek podjade bo SA wtedy dni otwarte.

Kota mocno trzymam kciuki za Hanulke;** |oze na nastepnejwizycie popros lekarza aby Ci przepisal nospe dopochwowa – mi ona podtrzymalaciaze z Fabiankiem bo gdyby nie nospa i jeszcze jeden inny lek Fabianekurodzilby się w 31 tyg.,

Żabcia możesz się pouczyc za mnie d egzaminu i isc na niegojest w niedziele;P

Żabcia- u nas tez jest biegunka tylko 2x dziennie ale goraczki juz nie mamy:)
Kota- Uwazaj na Siebie i odpoczywaj wiem ze jest cięzko :/ ale trzeba uwazac ahhhh Haneczka imieniczka mojej mamy:-)...

Dziewczyny powiedzcie i czy to normalne bo juz naprawde sie martwie:/// Aluś jest kladziony o 20 i spi tak do 8-9 rano dzis sie obudził o 6.30 rano dalam mu jesc i poszedł spac bez zadnego ale...zawsze juz nie spał ...wstał o 10.30 zjadł kanapke z drzemem pobawił sie i zaczał byc marudny o 13 i go polozylam odrazu zasnał nawet nie musiałam mu wlanczac kolysanki:szok:i spi od tej 13 i tak ma od tygodnia ...strasznie duzo spi i tak jakby szybko sie meczy:((( Na 6 lutego mam dopiero szczepienie i da mi skierowanie na morfo nie wiem czy nie zrobic wczesniej prywatnie?juz wyczytałam ze to moze byc białaczka:confused2:bo goraczke miał nie wiadomo skad..jest bladziutki nie wiem juz mam schizy.....

Phelania-bo Cię normalnie kopnę-jaka białaczka nawet tak nie myśl:wściekła/y:

Ola jak nie jest chora i zęby jej nie dokuczają to spi od 20 do 8 rano czyli 12h a w dzien raz- czasami godzine czasami 1,5 od 2h

Jak się martwisz to idz zrób morfologie małemu prywatnie-ja myśle że taki okres ma, spi duzo regeneruje siły

Phelania nie wymyślaj Alusiowi chorób nie szukaj głupot w necie jak się martwisz zrób dla świętego spokoju ale i tak za pewne nic nie wyjdzie. Po prosu Aluś się chce wyspać przed urodzeniem się braciszka :-)

Nie będę więcej narzekać się się nudzę wrrrrrr wylałam sobie dla zajęcia kawe na router i dywan i katalogi i kable normalnie niezdara ze mnie :wściekła/y:

Kota trzymam za Haneczkę kciuki! Swoją drogą chciałam tak nazwać Leniczkę :tak: Bardzo ładne imię!
Phelania - Lena standardowo śpi od 19:30 - 8 rano, potem przez dzień ma 2 drzemki jeszcze o różnej długości. Ja tez myslę ze to jest taki okres, rośnie albo jak nam wszystkim pogoda daje we znaki!

Phelania ja tylko sie spotkamy to Cię kopne w dupe za te bzdury ktore tutaj wygadujesz!! no jak mozesz!! Jezeli Alankowi ida zebt to moze byc taki senny, mojej Marice jak szly pierwsze zabki to miala 11 miesiecy i spala od 20 -9/10 i potem szla kolo 12 spac i spala po 2-3h a pozniej kolo 16 znowu szla spac i spala 1,5-2 h i o 20 znowu spac i tak bylo dopoki nie wyszly jej dolne 11:)\
Ale jak sie martwisz to zrob prywatnie ta morfologie, albo zapisz sie do lekarza powiedz ze to pilne ze masz obawy mysle ze powinni cie przyjac

reklama
Obudziłam się dziś chora. Poszłam do lekarza bo czułam się co najmniej jakbym miała umrzeć. No ale nawet nad grobem nie dostałam antybiotyku..:-( Męczę się jakimiś duperelkami. Poszukiwania pracy trwają intensywnie. Mój M. wczoraj bardzo przepraszał, nawet łzy miał w oczach i pytał czemu tak mocno go kocham, czemu jestem taka dobra, ze na mnie nie zasługuje.. No to się nasłuchałam miłych rzeczy, oby przez jakiś czas był już grzeczny. Choć wiem że przytłacza go ta sytuacja że zostanie bez pracy.
Adaś dalej chodzi z lekką gorączką około 37,5, no i doszła rano biegunka. Przy ostatniej czwórce też miał biegunkę dwa dni.

Kota
- czyli jednak Hania będzie. Fajne imię, ale niestety jest na tym świecie tylko jedna osoba której nienawidzę- i niestety ma tak na imię. Ale każdy ma tak jakieś uprzedzenia co do imion. Jak wybieraliśmy imię do Adasia, to właśnie dużo takich skojarzeń miałam.

Do góry