reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Myślałam też nad czymś takim jak kalendarz lub też - kalendarium ;-) Wszystkie najważniejsze dla nas daty mogłyby tam zostać umieszczone, terminy wizyt u gina, przełomowe momenty w ciąży okraszone zdjęciami z usg lub po prostu naszymi ;-) Nie tylko te, które już się odbyły, ale też te planowane :tak:

Co sądzicie o tym? :rofl2:
Myślę że to fajny pomysł.Można by pisać np. tak: agapa-wizyta 19 kwiecień, usg.
Oczywiście te dwa wątki byłyby bez komentarzy i służyłyby jako informacje dla pozostałych.

reklama
Dzięki dziewczyny:)
Serg, ja w sumie to objawy jak na @. Swędział mnie sutek, ale tylko jeden hahaha:) i kuło podbrzusze. No i temperatura wyższa, bo mierzę (37-37,1st) :) bardzo się cieszę :)
Aspirynka, ja planuję do dr.Hrycelaka do Medicoru iść. Też słyszałam pozytywne opinie, przyjmuje i prywatnie i na nfz.

Myślę że to fajny pomysł.Można by pisać np. tak: agapa-wizyta 19 kwiecień, usg.
Oczywiście te dwa wątki byłyby bez komentarzy i służyłyby jako informacje dla pozostałych.
Dokładnie o tym myślałam :-) :tak:
Dzięki dziewczyny:)
Serg, ja w sumie to objawy jak na @. Swędział mnie sutek, ale tylko jeden hahaha:) i kuło podbrzusze. No i temperatura wyższa, bo mierzę (37-37,1st) :) bardzo się cieszę :)
Ja tez mierzę temperaturę :tak: Zaczęłam w październiku - właśnie wtedy starania o Maluszka ruszyły pełną parą ;-)

Zmykam Słoneczka do spania, bo jestem po nocce - wstałam wczoraj o 18:00 i od tamtej pory nie śpię :szok: Będę później, w porze obiadowej myślę ;-)

Aha, my dzisiaj jedziemy do przychodni z testem ciążowym umówić się do położnej z pierwszą wizytą :laugh2:

Do pogadania później!
674.gif

No to SERGI zakładaj ten wątek bo ty go wymyślilaś i nie wiem zakładamy ten z gorącą linią? Fajnie by było zatytułować je jakoś orginalnie, żeby było inaczej nić na innych wątkach, wymyślcie coś bo ja jestem tępa w te klocki.

dagne ja też jeszcze nie wstawiam suwaczka, poczekam jeszcze chociaz tydzień. Przede wszystkim dlatego, że jeszcze nie znam dokładnej daty porodu. Za tydzień mam wizytę i mam nadzieję, że już poznam.

Z tego co piszą dziewczyny chyba już można. Ja jeszcze nie mam. Ale apetyt dopisuje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no faktycznie jesc mi sie chce non stop tylko rano mdłości no ale jak juz cos zjem to znikaja ... ja wipijam hektolitry coli mam taka ochote facet nam mnie krzyczy i muwi ze mnie odesle do toszka ;d bo wariuje jak nie widze tej magicznej butelki he masakra

ale sie tu dzieje kobietki :-) Jak fajnie ze tyle przyszlych mamusiek do nas dolaczylo:-) Ja pospalam dzis do 10:tak: Cudownie hehe.Slonko swieci,a ja dzis biore sie za pozadki i moze bedzie grill na obiad hehe. Jak narazie czuje sie dobrze,ale znajac moje niekontrolowane mdlosci to dopadna mnie nieoczekiwanie;-) I dobrze,dam rade hehe. Milego dzionka i udanego weekendu.Dbajcie o siebie i brzuszki;-)

reklama
Do góry