reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Mła dla mnie zęby są ważne i zawsze zwracam na to uwagę. P może nie ma najbielszych, ma nawet 1go krzywego ale może być. Darowałam mu. Zawsze zwracam uwagę na uzębienie. A u facetów to już wogle. Może być super inteligenty, przystojny ale jak ma próchnice to jest minus u mnie. Estetycznie to mnie odstrasza. Próchnica i brudne paznokcie-to są 2 rzeczy dyskwalifikujące.
Phelania no to git! Aby była bezpieczna i nie wychodziła z domu!

Mła oj oj moja Karolka dokładnie od 22 (wtedy dodałam filmik) mając 9 m. i 3 tyg. właściwie w 99% porusza się tylko i wyłącznie chodząc na swoich dwóch własnych nózkach:D centrum handlowe na piechotkę zaliczyła w sobotę kiedy wybralismy się po buty dla Kamila, fakt po chwili usiadła i zaczęła śpiewać ale grunt że wybrała się na zakupy;p. A po domu masakra nie posadzisz jej chodzi, tańczy, kuca bierze zabawkę i wstaje ponownie- wydawało mi się że to ciężka umiejętność dla dziecka.. ale pion trzyma:)
zabciu wszystkiego naj naj z okazji rocznicy
net-ka ozesz kurka wiesz ze nawet nei wiedzialam ze tam za wodą są takie okropne zawirowania pogodowe.. jakos mi umknęło w prozie życia codziennego... i wspolczuje bolu zęba. masakra nienawidzę bolu zęba.. grrrr
phelania no własnie moze się pochwalisz jakims brzusiem :D generalnie Twoj byłby najbardziej wskazany;p;p
nastazja milva haha nooo wiecie ja to czasem faktycznie w godzinę zrobię to wszystko i potem błogie robienie syfu w domu przez cały dzien z dziecmi na nowo, ale to glownie jak jakis szybki obiad typu zupa;p pranie tez nie sztuka wstawic.. gorzej juz wyciagnac powiesic... ale czasem nie mam nawet kiedy zębów umyć, nie wspomnę o czesaniu i zrobieniu oka... ale jakos trzeba isc do przodu bo co nam zostało, no i cieszyc się tym co mamy :)

reklama
My już nie śpimy.. Choć noc była średnia, to rano znowu obudził się z płaczem i od razu kupa, choć już nie taka bardzo luźna to jednak jeszcze trochę mi się nie podoba. Zaraz mu dam kaszkę zdrowy brzuszek, dodam trochę jabłek i bananów, a do picia dostanie ten hipp ors, wczoraj wypił pół butelki bez problemu, więc zaraz wyślę M. po jeszcze 2 dla zapasu. Oczywiście od tego wszystkiego pupa odparzona :( A przecież od razu przebieram. Dobrze że przynajmniej M. dziś w domu będzie do 15:00 bo wczoraj widziałam go w domu pół godziny.

Adaś już zaczyna demolować pokój, przyszedł mnie gryźć przy okazji..:baffled:

Do góry