reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Majeczka No tak, pomyślałam sobie z 2giej strony :Blond włosy i mocny make up-to wygląda ordynarnie hah, zupełnie inaczej jak zestaw o którym Ty mówiłaś. Co do mamy: powiem Ci tak, moja siostra mieszkała ze swoim synkiem z moimi rodzicami. Do 4 i poł roku Mikołajka. Później wyjechali do USA. Tam ułożyła sobie życie. Moi rodzice byli w takim stanie jakby ktoś umarł. To była dla nich taka trauma, mój ojciec, facet po 50 ryczał, chodził po podwórku, zbierał zabawki młodego i wył, mama to samo. Nie radzili sobie, przez bardzo długi czas... w końcu kilka rozmów dało im do myślenia. Przecież dzieci zawsze z gniazda wyfruwają. Taka jest kolej rzeczy. Myślę, że Twojej mamie będzie bardzo brakować dzieci, wnuczków. Przecież one wypełniają dom. Nie dziwię się im, będzie im smutno i pusto ale Ty musisz walczyć o Was o swoją rodzinę, musicie być razem. Jest Skype, telefony, można odwiedzać się raz na jakiś czas ;) Wszystko jest do przejścia.
Dorator ja też bym się wkurrrrr ... pofatygowałabym się i dla siostry przynajmniej wywalczyła darmowy miesięczny!
Sosnowiczanka ciężko powiedzieć, też się zastanawiam ale chyba grubsze rajtki już jej założę.
Milva ja też czekam do grudnia z malowaniem, czekam na fundusze!
Nastazja hahaha moja babci mówi tak:I KOŁO UBIERZESZ...TO ŁADNE!!
Kota ja też przeszłam fazę disco biały blond ;) Plus solarium hahaha no a na focie jest właśnie ciemny blond/jasny brąz...
Violet &&&&&&& będzie dobrze a Ty się ucz a nie na kompie siedzisz!

reklama
Emilko Wszystkiego Najlepszego z okazji 10 miesiecy:**** emi.gif

100 LAT dla Sary, Aleksego, Oli, Emilki i Kalinki !

Majeczka-
to bardzo dobrze że jednak nie możecie żyć bez siebie...będzie dobrze, świetny pomysł z tym wyjazdem !
Mła- to na prawdę Twoja pierwsza dynia ? doskonała !
Dorotar- gratki za te 1 kroczki !
Netka- w tym dniu co ja sie rodziłam też spadł pierwszy śnieg ( 1.12) i dali mi na imię Agnieszka...wzięło sie od śnieżki :) Uwielbiam te historię

Dobrze że M w zeszłym tygodniu wymienił opony bo byłoby nieciekawie. Z weekendu jestem bardzo zadowolona. Odwiedziłam dwóch braci ciotecznych. Pierwszy raz na żywo widzieli Kaśkę pelaśkę no i dziś byłam na cmentarzu. Dziwnie sie czuję, bo własną matkę już przeżyłam. Mój młodszy brat miał 8m gdy ostatni raz ją widział.

Inka, Phelania, Freiya, Kupinosia :***, Emilciak na śpiąco śle buziaki :)

Kupinosia, tak, sądziłam że to będzie trudne. Jak wzięłam nóż M patrzył na mnie z powątpiewaniem. Ale poszło gładko :) Dynia była rekwizytem w naszej zwyczajowej sesji. Zapraszam do obejrzenia w wiadomym miejscu ;)

Jeśli chodzi o Twojego brata, trudno mi to sobie wyobrazić..... Był młodszy od naszych dzieci.... :(

Aga, witaj w klubie Kinga :) Spokojnej podróży i miłego wypoczynku! :*

Ostatnia edycja:
My już nie śpimy. Adaś budził się tylko trzy razy, zero płaczu i marudzenia.. Ale to byłoby za piękne. W nocy zaczeła mu się biegunka. Raz tak się rozbudził , że usnął po godzinie..:-( Zaraz zrobię mu kaszkę zdrowy brzuszek i dodam trochę banana. Taki chudy biedak jak nigdy. Czuję że to znowu zęby, te dwie górne dwójki, ale zobaczymy. Podsumuję to dobitnie pasującym powiedzonkiem, że jak nie urok to sraczka.

Buziaczki dla was i waszych skarbów.

Nie wiecie czy w aptekach dostanę ten kleik marchwiowy Hipp ORS? Czy raczej jest z tym problem?

Ostatnia edycja:
Nastazja ja dostałam w 1 lepszej aptece. Powinni mieć.
Kupinosia współczuję, nie wyobrażam sobie tego... No a historia Piękna z narodzinami ;)) Magiczna! Wyjątkowa!

Ninka zasuwa na dupie po całym pokoju. Zamiast raczkować znalazła takie wyjście. Właśnie dostała się do wyników swoich...
W nocy obudziła się z histerią, nie mogliśmy jej pół h uspokoić, cała się trzęsła, leciały jej łzy i krzyczała. Dopiero mi udało się ją okiełznać. Dodam, że spała z tatusiem ;)))na początku!

reklama
Hej dziewczynki!

Ostatnio miałam mało czasu żeby zaglądać ale wszystko czytam!

Kupinosia przykro mi :-( Twój brat był taki malutki :(

Tylko na szybciutko powiem wam, że Emilka popełniła wczoraj pierwszy samodzielny krok, ale był tylko jeden i wielkie bum na dupkę.

Do góry