Majeczka No tak, pomyślałam sobie z 2giej strony :Blond włosy i mocny make up-to wygląda ordynarnie hah, zupełnie inaczej jak zestaw o którym Ty mówiłaś. Co do mamy: powiem Ci tak, moja siostra mieszkała ze swoim synkiem z moimi rodzicami. Do 4 i poł roku Mikołajka. Później wyjechali do USA. Tam ułożyła sobie życie. Moi rodzice byli w takim stanie jakby ktoś umarł. To była dla nich taka trauma, mój ojciec, facet po 50 ryczał, chodził po podwórku, zbierał zabawki młodego i wył, mama to samo. Nie radzili sobie, przez bardzo długi czas... w końcu kilka rozmów dało im do myślenia. Przecież dzieci zawsze z gniazda wyfruwają. Taka jest kolej rzeczy. Myślę, że Twojej mamie będzie bardzo brakować dzieci, wnuczków. Przecież one wypełniają dom. Nie dziwię się im, będzie im smutno i pusto ale Ty musisz walczyć o Was o swoją rodzinę, musicie być razem. Jest Skype, telefony, można odwiedzać się raz na jakiś czas
Wszystko jest do przejścia.
Dorator ja też bym się wkurrrrr ... pofatygowałabym się i dla siostry przynajmniej wywalczyła darmowy miesięczny!
Sosnowiczanka ciężko powiedzieć, też się zastanawiam ale chyba grubsze rajtki już jej założę.
Milva ja też czekam do grudnia z malowaniem, czekam na fundusze!
Nastazja hahaha moja babci mówi tak:I KOŁO UBIERZESZ...TO ŁADNE!!
Kota ja też przeszłam fazę disco biały blond
Plus solarium hahaha no a na focie jest właśnie ciemny blond/jasny brąz...
Violet &&&&&&& będzie dobrze a Ty się ucz a nie na kompie siedzisz!
Dorator ja też bym się wkurrrrr ... pofatygowałabym się i dla siostry przynajmniej wywalczyła darmowy miesięczny!
Sosnowiczanka ciężko powiedzieć, też się zastanawiam ale chyba grubsze rajtki już jej założę.
Milva ja też czekam do grudnia z malowaniem, czekam na fundusze!
Nastazja hahaha moja babci mówi tak:I KOŁO UBIERZESZ...TO ŁADNE!!
Kota ja też przeszłam fazę disco biały blond
Violet &&&&&&& będzie dobrze a Ty się ucz a nie na kompie siedzisz!