reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witajcie :*

mla sto lat dla Miski!!!
majeczka gratuluje wyjazdu i wierze, ze będzie dobrze, ja wyjechałem mając 19 lat i była to moja najlepsza decyzja pomimo niektórych przeciwności losu, zobaczysz. Jedynie opiekę medyczna bym zachlastala ale to juz inna bajka ;) powodzenia &&&
asienka mam nadzieje ze pcha jest zaklepana i w razie 'w' macie plan zapasowy, trzymam kciuki i życzę powodzenia :*
sosnowiczanka u nas tez idą górne czwórki i z tego co patrzylam to trójka tez jest spuchnieta :-/ tak wczoraj myślałam ze może ten cały miesiąc mordegi z biegunka itd to właśnie robota zębów bo Benio zawsze cieżko przechodził i jeżeli złapał jakieś przeziębienie to wiadomo wszystko razy 3. Mam nadzieje ze to to, nimi teraz tez kiepskie, 6 razy wstawalam ehh
dorotar gratki dla małego za spacerowanie, Benio juz się puszcza ale nawet za jedna rękę boji się iść więc czekamy.
inka pięknie twój krplewicz wyglada w tym śniegu i zazdroszczę, tu chłodno i od dziś pada deszcz ;(
asko zdrowka :*

A ja się chyba wczoraj zatrulam, pojechaliśmy na festival jedzenia, kupiłam jajka kacze na spróbowanie, zjadlam kilka kesow dosłownie bo jakoś nie mogłam się przemoc (nie wiem dlaczego bo w smaku podobne do kurzego) a dziś od rana na kibelku ;(

No nic, miłej niedzieli :*

reklama
Emilce 100lat!!!Buziaki od Ninki
U nas Ninka wstała zamiast o 9 to o 8 :wściekła/y:ale i tak się wyspaliśmy, za oknem słońce plus śnieg!!!Pięknie!!! Chciałabym takiego mrozu teraz i takiej pogody!
Pewnie dziś znów pójdziemy do moich rodziców ;) Ale zobaczymy.
Nastazja wiesz, ja uwielbiam blond ale mam też poniszczone kudły-strasznie. P poprosił mnie, bym pomalowała na ciemniejszy i 4 dni przed narodzinami Ninki zrobiłam jasny brąz. Myślałam, że odchoduję i dojdę do naturalnych. Niestety już na Wielkanoc mi się odmieniło i znów jestem blondyną. Gdy były ciemniejsze odbudowały się, błyszczały. Teraz znów są przesuszone i ciężko je rozczesać...Ehh Bez tytułu.jpgBardziej się widzę w Blondzie, w ciemnych taka szara mycha myłam...

Hej:)

Witam sie ze szkoly, wlasnie mam anatomie:p I zamulamy troche gyby nie lapek to bym tutaj zasnely.

Dziewczyny bardzo Wam prosze o trzymanie kciukasow, bo w piatek bylam z sis w szpitalu bo ja bolal brzuch, i ciaza zagrozona, bo jej szyjka sieskraca a todopiero 20 tydz. Dostala przepustkena weekend pod warunkiem ze lezecbedzie ale postanowila ze dzisiaj przyjezdza i kladzie sie na oddzial.

Majeczka cudne wiesci:) Napewno dacie sobie rade bo bedziecie tam razem:)

Netka moj Fabianek tez uwielbia krem dyniowy:)

Phelania mi smakowala piers w papierusie, z czosnkiem i ziolami:)

Mła dynia rewelacyjna:)

Inka cudny krajobraz u Ciebie, zazdroszcze bo u naswiecej chlapy niz sniegu:(

Buziaki Emilka:*

Netka- w blondzie wygladasz rewelacyjnie:)

Violett, trzymam kciuki za Twoja sis!!!!
Netka, ladnemu we wszystkim ladnie, ale ja sie wylamie i mnie sie bardziej w tym brazie podobasz, no ale to Ty masz sie czuc dobrze :)
Nastazja, na niemal cale zycie farbowalam wlosy na blond, wszelkie jego odcienie, od niemal bialego disco-blondu, przez balejaze pasemka po ciemny blond i kilka lat temu ot tak poszlam do fryzjera i powiedzialam, ze wracamy do natury i farba w kolorze ciemny blond/jasny braz na moich non stop rozjasnianych wlosach wyszla prawie czarna:) alez ja siebie pokochalam w ciemnych wlosach, pozniej jeszcze mialam jeden epizod z blondem, w sumie przed sama ciaza i w 6-7 miesiacu ciazy znow poszlam do fryzjera po ciemna farbe i tak do dzis nie mam ochoty juz na blond, najwazniejsze to samemu czuc sie dobrze.
Ale dziewczyny dorze radza, nie farbuj wlosow przed slubem!

u nas ostatnie nocki sa tragiczne, znalazlam winowajce! gorna lewa CZWORKA na wylocie huhuuuu!!!
tylko gdzie dolne dwojki? Kubin jakos ogole nie po kolei te zeby "wypuszcza" na wolnosc ;)

Mla dynia rewelacja ja tez chce taka:D ale mam tylka taka duza szara a A jakos sie nie moge doprosic zeby pojechal kupic:(
Violet mam nadzieje ze z ciaza sis bedzie wszystko oki:D
asko, lysa zdrowka
wszystkiego najj dla Kalinki i Emilki:**
a nam wyszla lewa gorna dwojka:D i tez bylam kiedys blondaskiem ale od 5 lat mam ciemne naturalne chodz mnie teraz strasznie kusi znowu blond ale sie obawiam .

Haha , Kota- padłam ze śmiechu z twojego "disco-blondu". Kiedyś kusił mnie taki ale bałam się że tak je przetlenie że już nic nie chwyci, haha. Szczerze mówiąc bardzo podoba mi się twój teraźniejszy kolor włosów, mój naturalny to taki mysi blond.
Netka- dobrze wyglądasz w obu kolorach :) Ale wiesz jest taka zasada że ładnemu we wszystkim ładnie.

O 12 Adaś je obiadek i później jedziemy na mecz, oby młody nie spał i zasnął jak wrócimy do domu, bo sobie odpocznę. Ale pewnie zaśnie już w aucie.
Buziaki :*

Netka- w brązie jak dla mnie rewelacja!!
Ale ja po prostu wolę takie bardziej naturalne kolory , bardzo jasny blond nigdy mi nie podobał się.
Tez chcę swoje rozjaśnić o 2-3 tony na jasny brąz lub ciemny blond , ale na razie kasy brak.

Nam tez idzie dolna czwórka! A dwójki jednej nadal nie widać...jak będą szły razem, to może być wesoło:cool:

Witam Was kobietki, ja tylko na chwilkę bo z reguły w niedzielę nie zaglądam mam czas dla dzieci i na nadrabianie zaległości. Jutro w pracy Was nadrobię od soboty.
MŁA zainspirowałaś mnie i też będziemy robic dynie, w sumie jedną już dziś zrobiła a z drugą czekam aż dzieci się obudzą z drzemki.
Zrobiliśmy dziś pierwszego jesiennego bałwana-fotki dodam jutro.
Wczoraj obciełam Kacperkowi znowu włoski, bo zarósł. Byłam w szoku jak on mi grzecznie siedział jak go obcinałam w fotelkiu do jedzenia, dałam mu różne rzeczy do zabawy, babcia zagadywała i tak pięknie, grzecznie siedział, tylko takich cudnych klientów sobie zamawiam:-).
Mamie wczoraj włoski zrobiłam po pracy w domku-więc z pracy do pracy.
Dzisiaj mój dzień obiadowy, rano prasowanie nadrabiałam i chowanie ciuchów do szaf. Kacper olał zmianę czasu i obudził się dziś o 5.20-wrrrr, przy okazji swoim gadaniem zbudził 3/4 domowników.
Jeszcze tylko opowiem Wam jak się oburzyłam w piątek. Jak wiecie codziennie moja siostra odbiera Amelkę z przedszkola i wracają autobusem do domu. W piątek moje dziewczyny wsiadły do autobusu a trafił się jakiś porypany kierowca i z mordą do mojej siostry, że ma kupić dziecku (Amelce) bilet (wiadome jest, że dzieci do lat 4 mają darmowe przejazdy PKP oraz PKS), moja siostra nie umie jeszcze się wykłócać o swoje więc była gotowa kupić ten bilet, sęk w tym, że nie miała pieniążków, ktoś tam w autobusie chciał jej pożyczyć te niecałe 2zł ale kierowca widząc, że ona nie ma kasy wyprosił je z autobusu -NO DO CHOLERY JASNE WYOBRAZACIE SOBIE TO, WYPROSIĆ Z AUTOBUSU KOGOŚ KTO MOŻE NIM JECHAĆ I TO NA DODATEK Z MAŁYM DZIECKIEM, NO DEBIL I IDIOTA bo inaczej nie mogę powiedzieć. Całe szczęście, że dziewczyną trafiła się znajoma która je zabrała do domu, ale Mela jechała bez fotelika u kogoś w samochodzie. Jak dziewczyny wróciły do domu to siotra opowiedzieła mamie co i jak i mama od razu zadzwoniła do PKSów i powiedziała o całej sytuacji, kierowca ma mieć pogadankę, dostaliśmy przeprosiny i pan który odbierał telefon od mojej mamy również był zdziwiony sytuacją i stwierdził, że kierowca zachował się bardzo nie ładnie i że to nie powinno być miejsca. Dobrze, że mnie w domu nie było jak to siostra mówiła bo ja to zaraz bym poszła na przystanek i czekała aż autobus by wracał albo pojechała do zajezdni i zrobiła zajebistą awanturę. No qzwa jak można ja się pytam jak. Dobrze, że przynajmniej w piątek nie padało i nie było bardzo zimno i że ta znajoma się im trafiła bo następny autobus by miały za godzinę dopiero.

reklama
Kalinka i Emilka wielkie buziaki dla Was dziewczynki:-)
Ale u mnie dziś ponuro...
Łysa_d Też bardzo cieszę się na tą zmiane. Tata bardzo nas wspiera i popiera,ale Mama chodzi załamana przez nasz wyjazd...Zamiast cieszyć się,że jeszcze jesteśmy tu to jest naburmuszona i mam wrażenie,że próbuje naciskać emocjonalnie na mnie żebym została...ciągle jakies podteksty,że się załamie jak zostanie sama.itd
Przeciez wyjazd to nie koniec świata...:szok:
Net-ka wiesz w tym brązie było Ci słodko:-) I wydaje mi się,że jak doszedł do tego wyrazisty make up było super. Nie byłaś szara tylko elegancka:-)
Mła-jesteś super! Dynia powala!
Kota - u nas zębole też dają o sobie znać...ale co jeden to bliżej sukcesu:-Di spokoju...;-)

Do góry