reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

zabcia fajny torcik:D
Inka jaka Aleks ma smieszna powazna minke:D
Netka ja wybierajac sie na studia tez pojechalam z walizkami a nie mialam gdzie spac i pamietam ze zostawilam ze w przechowalni na dworcu i lecialam szukac mieszkania hhaha i spanie na podlodze tez przezylam i stosy toreb zabieranych z jedzeniem z domu :D niezapomniane czasy:D
Mła usmialam sie z tych baranow kolezanki tez tak mialam raz mialam jak poszlam do fryzjera i mi zrobila poroza normalnie rogi wstydzilam sie isc w nich na wesele wracalam do domu z placzem a w domu umylam glowe i poszlam w prostych:D ale polewke mieli niezla ze mnie:)
Majeczka super wiesci oby sie Wam udalo:D
Olenko buziaczki dal ciebie:**

u nas rano tez byl piekny snieg mala stala z A w oknie i ogladala jak pada niestey przez chorobe nie moglam wziasc jej na dwor:(
po dlugich poszukiwaniach kupilam kurtke ach a teraz pada okropny deszcz i zmywa piekny snieg:(
Milej soboty kochane:**

reklama
Witamy sie i My,

Nie lubie takiej pogody zimno,nieprzyjemnie,wietrznie i CHLAPA niby pada śnieg ale mało go...Młodego nie biore na dwór bo wiatrzysko straszne:no:Bylam autem po zakupy kupilam dzis Pomysł na "Papirus" zobaczymy czy to takie smaczne ,kolezanka zachwalała:sorry2:Własnie usypiam młodego a pozniej budze M i zobaczymy spacerówki,bo juz ten nasz jest za ciezki niestety nie daje rade go pchac:eek:
Żabciu-piekny torcik

Zobacze co w TV dzis dzien lenia:cool2:

Czesc Kochane,
Nie spałam prawie całą noc.. :-( Adaś płakał , wiercił się i jeszcze mieliśmy psa siostry, który z moim ciągle piszczeli szczekali więc jak juz Adas spał to ja nie mogłam. O 2:00 w nocy myślałam że już rano- katorga. Jeszcze rano M. mnie wkurzył, bo cały tydzień dobitnie mnie zaniedbuje, bo ciągle praca a jak nie praca, to zmęczony- ciekawe że przy kolegach siły mu wracają. No i dziś wstał o 10:00 a o 11:00 poszedł do pracy i wróci rano. Przy wyjściu mnie przepraszał i obiecał że będzie nam poświęcał więcej czasu. WIęc czekam..

Teraz wstaliśmy.. Bo oczywiście padłam razem z Adasiem po obiedzie i oglądam mu paszcze jak tam górne dwójki i co? Patrze a tu świeci jak byk dwójka ale dolna :szok: Nigdy bym nie pomyślała bo na dole nic się nie działo. A ja w nocy smarowałam mu górę dentinoxem.. I nic nie pomagało :confused: Więc mamy 5 ząbek.

Inka- Aleksy ciepłolubny, a Adas zdecydowanie po tacie zimnolubny. Wyszłabym z nim na spacer, ale leje cały dzień.
Majeczka- super, ja się nie nadaję na rozłąkę, nawet jak M. długo nie miał pracy kazałam mu wybić sobie z głowy wyjazd za granicę. Napewno będzie Wam łatwiej razem. Trzymam kciuki!

Aha zapomniałam wam napisać, byłam u znajomego ortopedy z tym moim biodrem bolącym mnie już 3 lata- po wstępnym badaniu okazało się że moja lewa noga jest dłuższa. Za dwa tygodnie mam przyjechać na badania (RTG USG) i zobaczymy co się tam dzieje.

Ostatnia edycja:
Milva heh wieczór super Maciuś obudził się 0 21 i poszedł spać o 24 także skończyło się że poszłam spać.

inka Aleksy wygląda cudownie w śniegu :-)

majeczka super że między Tobą i M jest ok. A do jakiego miasta wyjeżdżacie w UK ??

Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tego śniegu. U nas zimno,wietrznie i deszczowo byliśmy na zakupach i postanowiliśmy że na resztę dnia zaszywamy się w domu.

Wszystkiego najlepszego dla Oleńki :-)

Aga, buziaczki dla dzielnej Oleńki! :) I poprosimy o jakieś fotki, bo dawno nie widziałyśmy księżniczki :*

Majeczka, cieszę się, że Twoje życie nabiera nowych barw. Zycie na obczyźnie ma swoje minusy, ale w Waszej sytuacji może być początkiem czegoś wspaniałego (bo z dala od dobrych rad, jak napisałaś). Tego Ci życzę :*

Inka, wspaniała fotka! U nas nie ma śniegu. Nie jeżdżę też na nartach. Ale nabrałam ochoty na tę Twoją zimę. Wolę to niż deszcz, który nie przestaje padać od północy...

Dorotar, wrzucę dynię, wrzucę, bo jestem z niej dumna, ale muszę najpierw zgrać fotki ;)

Malenstwo, fajnie że udały Ci się zakupy. Pochwal się :)

Idę sprzątać. Wyciągnęłam wszystkie małe ciuszki Misi, bo teściowa zadeklarowała się, że przechowa dla przyszłych pokoleń (czy raczej dla przyszłych wnuków od reszty dzieci ;))

majeczka02 dasz radę! Stres zawsze jest przed zmianami. Wierzę, że będzie dobrze i trzymam kciuki :D

U nas też pada... A to niedobrze, bo nasza glina nie będzie skora to współpracy przy wkopywaniu szamba, a bez niego ani rusz.

Ciekawe jak tam Maxwell. Ciekawość mnie zżrea jak poszła przepowadzka.

Leci właśnie w radio piosenka z Dirty Dancing. Też oglądałyście ten film po kilka razy? :) Pamiętam jak jako gówniara w podstawówce próbowałam odtwarzać kroki patrząc w ekran :D

Męża zamiozłyśmy na pępkówkę. Niunia zasnęła w aucie, więc położona spać. Mogę się zabrać za poprawianie sprawdzianów :/

Witam :)

Od rana cierpie na brak czasu zeby do was zajzec, teraz Alan zasnal wiec dopiero włączyłam komputer.

Rano praca, potem zakupy. Kupilam sobie dwie bluzki i rekawiczki (wkoncu cos dla siebie ) No i Alankowi kupilam spodenki w C&A- na fajna promocje trafilam, wszystko w sklepie o 20% taniej :) Szukalam dla siebie butow, ale bez efektu, chyba mam jakis dziwny gust bo nic mi sie nie podoba :baffled::baffled:

Wogole to paskudna pogoda u nas od wczoraj pada deszcze ze sniegiem, naprzemiennie, brzydko jak cholera .

Inka ale u ciebie pogoda za oknem normalnie mnie zaskoczyła :szok:

Majeczka
trzymam za was kciuki !

Zabcia ale tort! Super!!!

Aga buziaczki dla Olenki!!!!!!!!!!!!!!

Nastazja
gratuluję kolejnego ząbka :) U nas kazdy jeden wychodzil w wielkich meczarniach wiec wiem doskonale co to znaczy ząbkujęce dziecko ...

Maxwell
w kartonach zanim odnajdzie komputer to pewnie poniedzialek ją zastanie ;)

Po paru dzisiejszych przeróbkach mogę powiedziec ze moj kolor wlosów zaczyna mi sie fajnie podobac ;) Wrzucę zdjęcie jak znajdzie sie ktos kto mi je zrobi :) Jutro niedaruję M ! Fotka dla moich kochanych BB ciotek musi byc!!!!!

Inka zdjęcie Aleksego wbiło mnie w fotel!!! Ile u was sniegu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Sosnowiczanka dzięki ;) A ile Alan ma ząbków? Ja już bym chciała choć pare nocy przespać, ale widzę że górne dwójki też idą powoli.. :-( Fajnie że kupiłaś coś dla siebie.. Ja o sobie ostatnio w ogóle nie myślę. Jest tylko Adas i M. a na mnie już później brakuje kasy i zawsze mi szkoda. Ale lubię coś kupować dla moich dwóch skarbów, w końcu są całym moim światem.
Niecierpliwie czekam na fotke prezentującą twój nowy kolor. Ja chyba przed ślubem przyciemnię sobie o jeden ton ten mój blond.

Adas zasnął, M. jeszcze w pracy. Tak sobie leżę i myslę.. Wspominam fajne chwile.. Napiłabym się zimnego piwa, ale nie mam.

reklama
Nastazja Alan ma 8 zębów i pod skórą widzę "4", prawą dolną, która nie chce wyjsc. Nie pamietam kiedy się wyspałam ...

Eh, tez tak mam ze jak na zakupy jadę to zazwyczaj kupuję cos dla Alanka i M, ja na szarym koncu jestem, ale ostatnio stwierdzilam ze "zdziadziałam" i MUSZE kupic cos dla siebie, po prostu MUSZE.

Co do przyciemniania wlosów, polecam po slubie :) Nie wiadomo jak sie bedziesz czula w ciemniejszym a to bardzo wazny dla was dzien wiec nie ma co ryzykowac ;)
Kurde ten twój M tylko pracuje.... Tez napilabym sie piwa, dzis w sklepie widzialam nowy smak desperadosa, taki czerwony, az mi slina pociekła :zawstydzona/y:

Do góry