reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Czesc Dziewczyny..
Asienka- bardzo się cieszę że z Michasiem wszystko dobrze. Obyś już nigdy nie musiała się martwić o jego zdrowie.
Sosnowiczanka - trzymam kciuki za włosy, ja wczoraj kupiłam sobie maskę z biovax'a , ma dobre opinie na wizazu a była w promocji w superpharm. Dziś już trzymałam ją 20 minut w termoczepku i włoski miękkie jak kiedyś. Bo teraz miałam takie suche druty. Mam nadzieję że trochę je zregeneruję. Wiem że więcej ich nie będzie ale niech są przynajmniej zdrowe i nawilżone.
Kota- kurcze- u mnie pierwsza (zaraz po urodzeniu) i trzecia dawka to inna seria 10011, ale drugie szczepienie było tą wadliwą serią 10012.. :-( Nie wiem co myśleć?
Lysa- wybacz, ale ja bym tam zrobiła taką awanturę że wszyscy by się zlecieli. Ludzie ja rozumiem wszystko ale takim dzieckiem to się chyba powinni zając.

Adas spi obok mnie , a ja czekam na M. Musimy pozałatwiać pare spraw.

Nie jestem specem ale wydaje mi się, ze nic się złego dziać nie powinno po tych szczepionkach. Czytałam, ze one straciły swoją jednolitosc i zaczęły się jakby oddzielać w nich składniki. Napisano ze może to powodować np utrzymujacą się kilka godz gorączkę- ale tak naprawdę to zawsze tak jest. Wydaje mi się, ze dopiero zaszczenienie dziecka taka niejednolitą szczepionka mogło by być szkodliwe a przecież nasze szczepiono dobrymi- dopiero po czasie zaczęły się odwarstwiać i wtedy je wycofano.
Nawet złe przechowywanie szczepionki może mieć na nią zły wpływ więc tego się nie uniknie bo nie wiemy czy przychodnie je dobrze przechowuja, czy przy transporcie nie było np za ciepło, za zimno...
Ja tam wierze, ze będzie dobrze!!

Moje młodsze dziecko wlasnie zjadlo kolejna zakazana rzecz, zrobilam Marikce kanapke z nutella poszlam do lazienki wracam i widze ze Fabianek ma jej kanapke ale jak mnie zobaczyl to zacal uciekac - chyba wiedzial zemu chce zabac. Inie mialam serca mu jej zabrac wiec sobie zjadl ze smakiem:p

Malenstwo obawiam sie ze dzisiaj juz bedzie gorzej niz wczoraj ale mam to gdzies:pNo i chyba cos tam rozumie bo dzwonil do mnie niedawno i powiedzial ze jest w carefoure i co ma kupic haha:p

Nastazja a kupilas ten szampon i odzywkce co na grupie wlejalam Ci link?? Ona naprawde jest super i meega poprawia kondycje wlosow i sa grubsze i wydaje sie ich wiecej:)

Hahah zapomniałam Wam napisać- śniło mi się wczoraj, że moje dziecko raczkuje-dobre nie hahahaha ale w szoku byłam ostrym... W śnie, myślę sobie, kuźwa co jest?Ona raczkuje?Od kiedy? No i się obudziłam.
Violett Kupinosia Marta wymyśliłam własną marynatę-sos... piekę. Niestety nasączone były tylko 3h ale jestem blondynką, nie sprawdziłam wcześniej, że trzeba to mięso potrzymać...

Między czasie zjadłam 4 parówki... w sumie 2, bo Nina żarłacz postanowiła mi pół wszamać.

Idę oglądać Ewę DRZYZGĘ. Choć średnio lubię ten program, to dziś będzie coś o cyganach, a ja bardzo się interesuję ich kulturą ;)

Podczas Świąt pewnie będę się mniej udzielać. Przyjeżdża brat i siostra z mężem i te DSK...
Właśnie dzwoniłam do DSK i podobno nie będą nas kładli w szpitalu. Mam nadzieję. Kładą tylko trudne przypadki..... my chyba się do tego nie zaliczamy ;P

reklama
My pierwsza dawke żółtaczki tą w szpitalu też mieliśmy z tej wycofanej serii-reszta juz z innej
Inka-gratulacje dla Aleksego-bystrzacha chłopak.

Moja mała ma faze-"mamusia dawaj raczki i bedziemy chodzic"-wolałam jak raczkowała tylko a teraz szybciutko do mamy i dalej prowadzaj mnie:wściekła/y::-D
lysa- doczytałam-oby jednak nie krztusiec-kurcze ta służba zdrowia w UK-ja bym padła na zawał jakny mnie tak ciagle odsyłali bez leczenia małego mówiac ze to wirus-oby było dobrze
Asienka-no i super, wiedziałam że się ułozy i wodniaka nie bedzie, ciesze sie bardzo

Ostatnia edycja:
Do góry