reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej:)

Pogoda dzisiaj znowu beznadziejna;/ Ale wyjdziemy chcoaiz na troche na dworek

Dziewczyny jestem z sibie dumna:) Chodzi mi o ta sytuacje z P, stwierdzilam ze ani nie gotuje obiadow ani nie robie zakupow - tzn robie dla dzieci, i kupuje sobie cos do jedzenia ale tak zeby nie bylo tego juz jak P wroci. I wczoraj bylo wiecej swiatla w lodowce niz jedzenia bo zostal ser zolty, 2 serki topione, 3 kawalki kabanoskow jakies ogorki w sloikach, sereki Mariki, mleko i pomidory w puszcze:p P wrocil z pracy zajrzal do lodowki ale nic nie powiedzial.Potem zobaczyl ze nie ma obiadu i sie zapytal gdzie obiad wiec odp mu tylko - "nie ma, idz w pilke sobie pograj" wiec sie zamknal i zjadla mleko z polatkami:p Wieczorek tak sobie dumlam co tu zjesc bo bylam glodna i stwierdzilam ze z tego co jest zrobie zapiekanke - dodm przepis na watku odpowiednim bo byla zajebis***:) Ale wiedzialam ze P jej nie zje bo nie lubi serkow topionych:) Dzisiaj tez nie robie ani zakupow ani obiadu - a co niech sie nauczy:p

Asienka REWELACJA!!! Od zawsze wiedzialam ze Michalek wyrosnie ze wszystkich choprob, u Hematologa tez bedzie wszystko ok:)

Salsik moglas osolic ta wode a nie slodzic:p

Łysa pisalam juz na FB ale napisze i tutaj - bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za Benia&&&

Buziaki dla Krzysia:)

Mła prawidlowo powinno sie isc z dzieckiem jak skonczy rok pierwszy raz do dentysty:)

Net-ka za mna chodze żebewrka juz od dluzszego czasu ale problem w tym ze nie potrafie tez ich robić. Ale mam pomysl - napewno nasza wspaniala Mla robi genialne żeberka i będzie tak mila i zamiesci nam swoj przepis na watku kulinarnym. Co Ty n to??:)

reklama
Później napiszę więcej ale teraz tylko tyle
KOTA DZIĘKI ZA INFO O SZCZEPIONKACH TAK SIĘ WKURZYŁAM I PRZESTRASZYŁAM ZE OD RAYU POBIEGŁAM SPRAWDZIĆ JAKA SERIE MZ MIELIŚMY OD PNEUMOKOKÓW. NA SZCZĘŚCIE INNA... KAMIEŃ Z SERCA!!!!

Dzień dobry
kota aż mi serce stanęło jak zobaczyłam wątek na sygnale. Nie wiem co o tym myśleć bo my właśnie tymi szczepilismy. Nie wiem czy tą seria ale jednak..
edit: sprawdziłam, na szczęście inny nr.

asienka Rewelacyjna wiadomość!!!! Wodniak nie wróci!! Mła ma racje- czary podziałają!!
lysa ręce opadają, jak działa służba zdrowia w UK!!
beniowi dużo zdrowia!
najlepszego dla Krzysia!

Ostatnia edycja:
dziewczyny w rossmanie promocja na kaszki bobovity mleczno ryzowe kupujesz dwie po 7.49 a trzecia gratis, mozna wyrac rozne smaki + rabacik z karty rossnę:) uwazam ze fajna promocja, zaluje ze kupilam 1 komplet;p bo sporo mi ich idzie a za to duzo mniej samego mleczka:)
napisalam tez na zakupowym;p

Lysa kochana mamnadzieje ze to nie krztusiec i ze klopoty zdrowotne szybko wam się skoncza:**
Violett ciekaweco powie P jak wroci i znowu obiadu nie będzie:p
Asienka normalnie super wiesci :p iu hematologa będzie tak samo:D
Asko bylam dzisrano i kupilam:pwedlug mnie tez swietna promocja:D
Zabcia przykro miz powodu chomika mi kiedys kot zjadl jednego a drugi zdechl z tęsknotynastepnego dnia tez pamiętam ze wtedy niezle płakałam
Freiya zagłosowane:D
Sergi gratki zpracy:D zawsze jakas kaska wpadnie ci w raczki:D
Dorotar Mela natym zdjęciu wyglada na starsza:D
Kota jakzobaczylam podświetlone na sygnale i ze ty napisałaś to myślałam ze napisałaśmoże o 2 kreseczkach:D
Krzysiu sto lat dlaCiebie:***
 U nas nockatradycyjnie piekna:D mala z rana miala jakis atak przytulankowy tak się do mnietulala i dawala buziaki  cala buzia zenie mogłam ze smiechu a A był zazdrosny bo wreszcie z rana było mama zamiasttata hahah i dobrze mu tak:D u nas choroby ciag dalszy najgrzej z tym kataremmala tylko jak widzi ze się zbliżam do jej nochala to już się drze jak opetana.

Malenstwo czytalam ze macie wirusa, co w polsce daja na wirusy?

Nie IDE prywatnie bo lekarz nie da mi skierowania, Ben wstal I ma 38,7 wiec moja polozna poradzila pojechac z nim z goraczka do szpitala I tam powiedziec ze juz Od miesiaca jest chory I mam nadzieje ze zrobia jakies podstawowe badania. Dziekuje za trzymanie kciukow! :*

100 lat dla Krzysia ! :)

asko-
ja od paru dni codziennie chodze do rossmana i kupuje po 6-9 kaszek bo promocja fajna a u nas idą jak woda !
malenstwo- u nas to samo, mała tylko zobaczy że biore Fride...:-(
Netka- mój M robi pyszne żeberka pierwsza wersja z miodem a druga moja ukochana to z kapustą kiszoną na wpół ze świeżą ale on to chyba robi dzień wcześniej żeby sie "przeżarło" w lodówce i dopiero następnego dnia piecze. Kapuste wpierw oddzielnie gotuje chyba ? nawet nie wiem, ja tylko jem ;-)

Wszystkiego najlepszego dla Krzysia

Freya zagłosowane
Violett chyba mamy te same charakterki ja jak pokłóce się z M tez nie robię ani obiadów ani nic co jest dla niego tylko sobie i małej.
Net-ka ja robiłam kiedyś zeberka w tych woreczkach ;"Pomysł na ''żeberka w coli mi smakowały ale dla nie których były zbyt słodkie
Łysa lepiej idź prywatnie, swoją droga współczuje opieki w UK
asko dzięki za info o kaszkach mojej ostatnio chyba się przejadły bo zje z 4 łyżeczki i więcej niechce
Kota jak zobaczyłam ze świeci się na sygnale aż ciary mnie przeszły.

U nas noc tragicznie mała usneła o 22 wstała już o 23 z wielkim krzykiem .Dopiero na rękach usnęła i wstała jak z zegarkiem w ręku punkt 7.Masakra niech te zęby wyjdą już.Dziś z mężem myśleliśmy o wakacjach nie byliśmy w tym roku i chcemy może w przyszłym jechać z tego co pamiętam Kota ty miałaś jakiś fajny link ze swoich jeśli chodzi o kwatery.Mogłabyś podesłać??I niuńka już wstała więc zmykam.

reklama
Czesc kochane!

Zacznę od siebie- wlasnie sciągam kolor czarny z wlosow. Az sie boje co mi z tego wyjdzie :rofl2: A szczypie jak cholera . Moze zrobimy tak jak nic nie napisze to o nic nie pytajcie, bo oznaczalo to bedzie ze wyszlo fatalnie i jestem znowu brunetką :D

Asienka super wiesci, teraz juz bedzie tylko dobrze :)

Zabcia
przykro mi z powodu chomika.

Pyszczek
zdrowka dla Krzysia.

Lysa Trzymam kciuki za Bena

Malenstwo za Zuzie rowniez, zdrowka :)

Do góry